Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 09:20:04  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: çeviremedim yardım eder misiniz  (Okunma Sayısı 281 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dnzdnz
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 28, 2008, 23:27:34 »

acaba biri rupert le ilgili olan şu yazıyı çevirebilir mi ben yapamadım da:D

WHEN your heart has been broken it’s usual to wish that someone would come along and make it better again.

It rarely happens, but Lily Allen has found a wizard of a shoulder to cry on after her split from Chemical Brother, Ed Simons, 37.

The gutsy whirlwind of infectious tunes and outspoken chirpiness that is Lily, 22, has been rumbled leaving a restaurant with Harry Potter’s Ron Weasley.

He is better known to his mates as strawberry-tressed Rupert Grint, 19, and from what we hear, he and Lily have become very friendly indeed.

Our spy tells us: “Lily met Rupert at the Order Of The Phoenix premiere last year where they swapped numbers and have texted each other quite regularly.

“She told him she was a bigger fan of Ron than Harry himself and they hit it off well, although they kept in touch rather than met up at first. After Lily’s split from Ed things changed. Rupert offered Lily a shoulder to cry on and she’s taken it.

“They get on really well and he makes her laugh. Last week they enjoyed a Japanese meal together in north London. Rupert drove Lily to the restaurant in his black Mini and sheltered her from prying eyes.

“She has seen a bit of Ed lately and wanted to have a heart-to-heart with Rupert. They did have a really long and intense talk, but also lots of fun, too.

“Lily got upset when people recognised them so Rupert protected her. She likes that.

“She is still dealing with the terrible start to the year she’s had to face, losing her baby and splitting with Ed, but these two would really work as a couple.”

Interestingly, Rupert’s rumoured romance with Skins beauty Hannah Murray, 18, who plays batty Carrie, seems to have come to nought.

Rupert is turning out to be quite the catch.

He was also recently linked to 28-year-old Pete Doherty’s ex Katie Lewis, 23, who described the young star as the perfect gentleman and a “total charmer.”

We don’t know what his secret spell is but if it’s good for Lily, we’re seven shades of chuffed about it. Anything that helps her muggle through.

LUMOS:YAŞASIN HARRY POTTER CAFE:NOX I LOVE YOU JOHNNY (DEPP)
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: çeviremedim yardım eder misiniz
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 09:20:04 »

tuğçe uçar
katie leung
Krema

var
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2008, 09:53:29 »

Birisinin, orada gelecek olduğu ve yeniden senin kalbinin, dilemek için olağan olduğu kırıldığı zaman onu daha iyi yapar.
O nadiren, olur, ama Lily Allen'in, kimyasal erkek kardeşten onun ayrılmasından sonra üzerinde ağlaması için bir omuzun bir sihirbazını bulduğu, Ed Simons, 37.
Kendisiyle, 22 olan zambak, bir lokantanın, çömlekçinin Ron Weasleyi'ni sürekli rahatsız ettiğini bırakmak gürlenen bulaşıcı melodiler ve açık sözlü keyifliliğin cesur hortumu.
O, çilek-bukleli Rupert Grint, 19 olarak onun arkadaşlarına daha iyi bilinmiştir, ve, neyden biz, duyarız, o ve zambak, gerçekten çok arkadaşça oldu.
Bizim casusumuz, bize söyler:
"Zambak, onların geçen yıl, sayıları değiş tokuş ettiği anka galasının emrinde Rupert'i karşıladı, ve tamamen muntazaman birbirlerinin olduğu metinli sahip.
"O, onun, Ron'un daha büyük bir hayranı olduğu ona söyledi, kendini sürekli rahatsız eder, ve onlar, iyi ona kötü vurdu, onların, karşılanan yukarıya başta ziyade dokunuşta tutmasına rağmen. Ed şeylerinden zambağın ayrılması, değiştirdikten sonra. Rupert, üzerinde ağlaması için zambağı bir omuza teklif etti, ve o, onu aldı." Onlar, gerçekten iyi olur, ve o, onun gülüşünü yapar. Onlar geçen hafta, bir arada kuzey Londra'da Japon bir yemeği beğendi. Rupert, onun siyah minisinde lokantaya zambağı sürdü, ve gözetleyen gözlerden onu korudu.
"O, son zamanlarda Ed'in birazını gördü, ve Rupert'le bir kalp-kalbe sahip olmayı istedi. Onların, gerçekten uzun ve şiddetli bir konuşması vardı, ama hem de bir sürü eğlence, ayrıca."Zambak, insanların, onları tanıdığı zaman dağıtıldı, bundan dolayı Rupert, onu korudu. O, onu beğenir." O hala, onun, Ed'le onun bebeği ve ayırmasını karşılamak, kaybetmek zorunda olduğu yıla korkunç başlangıçla uğraşıyor, ama bu ikisi gerçekten, bir çift olarak çalışacaktı.
"İlginç bir şekilde, Hannah Murray'ın olduğu deriler güzelliğiyle Rupert'in söylentiye dayanan aşkı, deli Carrie'yi oynayan 18, sıfıra gelmiş olmak görünür.Rupert, yakalama tamamen olmayı kapatıyor.
O, 28-yaşında Pete Doherty'in eski eşi Katie Lewisi'ye hem de geçenlerde bağlanandı, mükemmel centilmen ve bir "Toplam çekici genç" olarak genç yıldızı tanımlayan 23.
Biz, onun gizli sihrinin ne olduğunu bilmeyiz, ama eğer, zambak için iyiyse, biz, onun hakkında chuffedin yedi gölgesiyiz. Baştan sona onun mugglesine yardım eden herhangi bir şey.

ben bunu www.hemençevir.comdan yaptım. fakat bazı hatalar oldu vede  "zambak" yerine "lily"  yazmalısın
azda olsa sana yardımcı olabildimse ne mutlu Kararsız

Cho Chang Hayran Kulübü

Türküz Doğruyuz anti-emmacıyız.

Hatırla Sevgili Hayran Kulübü

CHO CHANG FANLARINI BEKLERİZz ---->> 
http://www.harrypottercafe.com/forum/kulupler/cho_chang_hayran_kulubu-t18196.0.html
Stupefy
Ayvalık!!
UU Seherbazları
Telve

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2008, 10:41:36 »

Hmm. Chemical Brother'ın çevrilmesi çok komik durmuş. Kahkaha

Metnin şaftı kaymış ya! Kararsız Ben Türkçesinden bir şey anlamadım valla. Gözlerini Deviren

Kalbiniz kırıldığında, birinin gelip onu tekrar onarmasını dilemek doğaldır.

Bu nadiren gerçekleşir, ama Lily Allen Chemical Brother Ed Simons'dan (37) ayrıldıktan sonra, omzunda yaslanıp ağlamak için bir büyücü buldu.

Bulaşıcı dedikoduların kaynağı ise Lily'nin (22) Harry Potter'ın Ron Weasley'siyle birlikte bir reatorandan çıkarken görüldüğü iddiaları.

Rupert Grint, 19, arkadaşları arasında "çilek bukleli" (Acayip) olarak da biliniyor ve duyduğumuza göre o ve Lily yakın arkadaş olmuşlar.

Casusumuz diyor ki: “Lily Rupert'la geçen yıl, Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın galasında tanıştı. Orada birbirlerinin numaralarını aldılar ve o günden beri sık sık mesajlaşıyorlar."

“Lily, ona Harry'den çok Ron'un hayranı olduğunu söyledi ve tanıştıktan sonra ilişkilerini kesmediler. Lily Ed'den ayrıldıktan sonra işler değişti. Rupert Lily'ye yaslanıp ağlayabileceği bir omuz önerdi ve Lily de kabul etti.

“Gerçekten iyi anlaşıyorlar ve Rupert Lily'yi çok güldürüyor. Geçen hafta Londra'nın kuzeyinde, beraber yedikleri bir Japon yemeğinin tadını çıkardılar. Rupert Lily'yi restorana siyah Mini'siyle (Cooper) götürdü ve onu meraklı gözlerden sakladı.

“Lily son zamanlarda Ed'in birçok hatasını gördü ve Rupert'la samimi olmak istedi. Uzun ve içten bir konuşma yaptılar ve çok eğlendiler.

“İnsanlar onları tanıdığında Lily'nin neşesi kaçtı ama Rupert onu korudu. Lily de bundan hoşlanıyor."

“Lily'nin yıla yaptığı kötü girişin etkileri hala üzerinde, bebeğini kaybetmesi ve Ed'le ayrılığı, ama bu ikisi (Rupert&Lily) gerçekten iyi bir çift olurlardı.

İlginçtir, Rupert'ın Skins güzeli Hannah Murray'le aşk yaşadığı iddiaları boşa çıkmış gibi görünüyor.

Son zamanlarda 28 yaşındaki Pete Doherty'nin eski eşi, 23 yaşındaki Katie Lewis'le de yakıştırılıyordu. Lewis, genç yıldızı mükemmel bir centilmen ve "büyüleyici" biri olarak tanımlamıştı.

Rupert'ın gizli büyüsü ne, bilmiyoruz ama eğer Lily için iyiyse, biz de memnun oluruz. (Acayip)

Falan filan. Bir şey çeviresim vardı da. Gözlerini Deviren
Çok uyduruk oldu, bazı kısımları da attım ama en azından hemencevir'inkinden daha iyi oldu. Gözlerini Deviren

James 'Sawyer' Ford

I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
dnzdnz
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 27, 2008, 21:01:24 »

ikinize de vakit ayırıp çevirdiğiniz için teşekkür ederim bu benim ikizimin rup takıntısının engellenemez dedikodu isteği yada öyle birşey:d

LUMOS:YAŞASIN HARRY POTTER CAFE:NOX I LOVE YOU JOHNNY (DEPP)
Eldalote
time keeper
Sert Espresso

remember the runes and remember the light...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 02, 2008, 18:58:17 »

bu haber doğru muymuş peki eğer doğruysa hayatımda gördüğüm en ilginç çiftlerden biri olurlar.

would you believe in a night like this?
a night like this, when visions come true...

ignis, aqua, aer, terra
Amarie Ancalimon
ismaiL YK karşıtLarı topLuLuğu (Sarp APAK hayran kuLübü)
Demleme Çay

BaRıŞıMmm.... SeNi ÇoK ÖzLeDiKK.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 18, 2008, 14:00:12 »

www.hemencevir.com da bütün ingilizce kelime metin ne istersen cevirebilirsin ama türkçeleri deil ingilizceleri Göz Kırpan

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2008, 14:24:08 »

www.hemencevir.com da bütün ingilizce kelime metin ne istersen cevirebilirsin ama türkçeleri deil ingilizceleri Göz Kırpan

Hemençevirin tek bir yararı var yine de fazla günahını almayayım, o da upuzuun cümleleri çevirirken nevriniz falan dönerse size kelimelerin sıralanışı hakkında biraz bilgi verebiliyor.Bunun dışında bu sitenin çevirdiği türkçe metinleri bir daha çözmek ingilizceden çevirmektan daha zor.mHiç yoktan iyidir diyenlere katılıyorum, gerçekten hiç yoktan iyi bir durum bu(yani ing bilgisi olmayanlar için) onun dışında ı-hı Dil Çıkaran

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: