Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 16:07:03  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bölüm Kuralları  (Okunma Sayısı 377 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 14, 2007, 02:47:27 »

Kurallar ~

1- En çok dikkat edeceğimiz şey başlık konusudur. Başlıkta aradığınız konuyu iyice belirmelisiniz. " Acil yardımmm lütfen " gibi başlıklar istemiyoruz. Örneğin; günlük konusu ile ilgili bir şey arıyorsanız " Lise 3 - Dil Anlatım - Günlük ~ Günce " gibi bir başlık koymalısınız.

2- Açtığınız başlıkta sorununuzu açıkla yazmalısınız.

3- Bir konu açmadan önce arama yapınız ki aynı konudan daha fazla olmasın.

4- Başlıklarda iş sohbete dönerse konu kilitlenir. Aksi taktirde benzer sorunla karşılaşan biri başka başlık açmasın oraya sorsun diye kilitlenmez.

5- Sitenin her yerinde olduğu gibi burda da korsan, yasal olmayan şeyler YASAKTIR. Gidipte " Gripin' in albümünün linkini arıyorum. " gibisinden başlık açmayın. Aksi taktirde uyarı alırsınız ve belki de link koyarsanız banlanırsınız.

6- Birazdan temizliğe çıkacağım için saçma başlıkla silinecektir. Kişilerin itiraz etme hakları yoktur.

7- Herkes burdaki kuralları bilmek ve ona göre başlık açmak zorundadır. Cafemizin bir çöplük olmasını istemeyiz değil mi? Ayrıca yeni kuralları da takip etmek zorundasınız. Zor görünüyor biliyorum ama değil aslında Dil Çıkaran

8- Konu başlığı gülücük vb. şeyler içeremez. Ayırıca konunun her kelimesinin ilk harfi de büyük yazılmalıdır. Hepsini büyük yazanlar var.

Örnek: Fontları Bilgisayarımda Nasıl Kullanabilirim?

Not: Bu kurallar bölüm moderatörleri Marissa ve Gria Himonas tarafından konulmuştur. Yenileri eklenebilir.
« Son Düzenleme: Kasım 07, 2007, 02:26:00 Gönderen: Gria_Himonas » Logged

~ Twilight ~

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bölüm Kuralları
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 16:07:03 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: