|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #2160 : Mayıs 22, 2008, 12:19:45 » |
|
deniz bebisim yine cok güzel cikmissin özellikle ikinciyi begendim artiz  bu nickine alisamadim ben birde ilk önce taniyamadim bile eski daha orjinal olan nickini talep ediyorum  son olarak 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #2161 : Mayıs 31, 2008, 12:02:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #2162 : Mayıs 31, 2008, 12:29:13 » |
|
xD gene o bank  yok abla valla minder alcaktım da bu sefer ama oraya gitceğimiz sonradan belli oldu yoksa alıcaktım minder  havada sıcak nasılsa olmaz tahminimce bişe dimi  Benide düşünürmüüş sağolasın 
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #2164 : Mayıs 31, 2008, 15:24:59 » |
|
Hey Lost Girl !  Sonuncu foto eskilerden beni kandıramazsın. Ayrıca benim fotomu koymadığın için kırıldım sana hıh  Ayrıca Banüü doğru diyor cır cır olacaksın  Hiç büyük sözü dinlemez misin sen !  gelmeyin be üstüme alla alla bi dahaki sefere alcam minder  (  ) sonuncu fotodan kastın bankta oturduğumsa eski değil hatta en sonuncu  ilk foto ona göre eski, bi dahaki foto koycağım zaman koyarım seninkinide söz buda bi 6-7 ay sonrası kanımcaya nyse  ayrıca lost girl nedir ya 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2008, 15:25:37 Gönderen: inferius »
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #2166 : Mayıs 31, 2008, 16:15:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
...Lie.!
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #2167 : Mayıs 31, 2008, 16:26:38 » |
|
Cemrem çok tatlı çıkmışsın yine yaa =) LOST tişörtünü sevdim 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #2168 : Mayıs 31, 2008, 16:29:53 » |
|
inferius lost tişörtüne bayıldım  bnde istiorum onlardan bi tane ama hiç bi yerde yok yaw 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #2169 : Mayıs 31, 2008, 16:35:42 » |
|
Cemrem çok tatlı çıkmışsın yine yaa =) LOST tişörtünü sevdim  teşekkürler coneem =)) bende seviyorum o t-shirt'ü inferius lost tişörtüne bayıldım  bnde istiorum onlardan bi tane ama hiç bi yerde yok yaw  bana kuzen türkiyeden yolladı onu =) burda yok öyle güzel şeyler
|
|
|
|
|
|
...Lie.!
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #2170 : Haziran 02, 2008, 17:00:06 » |
|
resimlere yapıcağım ilk yorum o yüzden şöle bi öhö öhö die başlıorum geberesice merdivenli resim güsel olmuş ortadaki pek umursamıo galiba resmi  güzel bi kare olmuş Arna ; o ne resimler öle ya gizemli adam gibi çıkmışsın resimlerde  gerçi çok müthiş olmuş, yüzünü göremedik ama olsun gizemli olmak da ayrı bi şey tabi  öff kötü yorumcuyum ben nese çok hoştu resimlerin fantın sildiği resmide ayrı bi merak ettim yönetimin tepkisini çektiğine göre baya ilginç olmalı delidir; sende çok tatlı çıkmışsın gria seni çok merak ediodum ama resimlerine malesef yetişememişim silmişsin edit:
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2008, 00:36:36 Gönderen: Raziel Neith »
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #2171 : Haziran 03, 2008, 15:10:19 » |
|
C.o.B  bu fotoyu beni çatlatmak için koyduğunu biliyorum  İlk Tr. maceramda almazsam bende ne olayım İzmir de bulamazsam da bastırtıcam o kadar taktım kafaya  Hatta aklıma geldi de 2-3 tane farklı şeyler bastırırsam indirim yaparlar heralde
|
|
|
|
|
|
...Lie.!
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #2172 : Haziran 03, 2008, 15:40:05 » |
|
öncelikle tesekur ederım bni düşünüp merakımı giderdiğin için sonrada cok seker cıktıgını belirtim, merakıma değmiş gülüşünün solmaması dileğiyle tekrar düşüncen için saol Fotoğraflarda pek güldüğüm görülmüş şey değildir aslında. Gören korksun diye somurturum daha çok  Güzel bir temenni çok teşekkür ederim ve umarım gerçekleşir. Ne demek asıl ben teşekkür etmeliyim. C.o.B  bu fotoyu beni çatlatmak için koyduğunu biliyorum  İlk Tr. maceramda almazsam bende ne olayım İzmir de bulamazsam da bastırtıcam o kadar taktım kafaya  Hatta aklıma geldi de 2-3 tane farklı şeyler bastırırsam indirim yaparlar heralde Yaw sen iste gönderirim ben sana  Üstümde başımda ne varsa çıkartıp gönderirim vallahi  Bastırmana gerek yok bulursun. Yalnız sadece bizim burda satılıyormuş  Bir zahmet buraya geleceksin güzelim. Sen gel, ben sana istemediğin kadar C.o.B tişörtü alırım 
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
polyanna_(elif)