Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 15:47:07  

Sayfa: 1 ... 142 143 144 [145] 146 147 148 ... 188   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üye Fotoğraflarına Yorumlar  (Okunma Sayısı 51067 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ginevra
CuLLen
Demleme Çay

TwiLight <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2160 : Mayıs 22, 2008, 12:19:45 »

deniz bebisim yine cok güzel cikmissin özellikle ikinciyi begendim artiz  Dil Çıkaran
bu nickine alisamadim ben birde ilk önce taniyamadim bile eski daha orjinal olan nickini talep ediyorum  Sırıtan
son olarak  Sarılan

~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi.
Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim.
   Bir TwiLight Parodisi

Edward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üye Fotoğraflarına Yorumlar
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 15:47:07 »

geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2161 : Mayıs 31, 2008, 12:02:34 »

aha gene o bank XD Cemre kaç kere dicem sana oturma evladım hasta olursuuuuuuuuun diye. Lost tişörtünü sevsinler senin Sırıtan Güzelsin güzeell , ama oturma oraya cırcır olursun yoksa Hede Hödö Acayip Kararsız Sırıtan

Dr. Braddy Bar

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2162 : Mayıs 31, 2008, 12:29:13 »

aha gene o bank XD Cemre kaç kere dicem sana oturma evladım hasta olursuuuuuuuuun diye. Lost tişörtünü sevsinler senin Sırıtan Güzelsin güzeell , ama oturma oraya cırcır olursun yoksa Hede Hödö Acayip Kararsız Sırıtan
xD gene o bank Dil Çıkaran yok abla valla minder alcaktım da bu sefer ama oraya gitceğimiz sonradan belli oldu yoksa alıcaktım minder Hede Hödö havada sıcak nasılsa olmaz tahminimce bişe dimi  Gözlerini Deviren  Acayip Dil Çıkaran
Benide düşünürmüüş sağolasın Dil Çıkaran

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2163 : Mayıs 31, 2008, 15:14:00 »

Hey Lost Girl ! Hede Hödö Kahkaha Sonuncu foto eskilerden beni kandıramazsın. Ayrıca benim fotomu koymadığın için kırıldım sana hıh Hede Hödö Ayrıca Banüü doğru diyor cır cır olacaksın <.< Hiç büyük sözü dinlemez misin sen ! <.<

~ Twilight ~

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2164 : Mayıs 31, 2008, 15:24:59 »

Hey Lost Girl ! Hede Hödö Kahkaha Sonuncu foto eskilerden beni kandıramazsın. Ayrıca benim fotomu koymadığın için kırıldım sana hıh Hede Hödö Ayrıca Banüü doğru diyor cır cır olacaksın <.< Hiç büyük sözü dinlemez misin sen ! <.<
gelmeyin be üstüme alla alla bi dahaki sefere alcam minder Hede Hödö  <.< (Dil Çıkaran)
sonuncu fotodan kastın bankta oturduğumsa eski değil hatta en sonuncu XD ilk foto ona göre eski, bi dahaki foto koycağım zaman koyarım seninkinide söz buda bi 6-7 ay sonrası kanımcaya nyse Dil Çıkaran

ayrıca lost girl nedir ya XD Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2008, 15:25:37 Gönderen: inferius » Logged

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Gria_Himonas
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2165 : Mayıs 31, 2008, 15:43:58 »

Kayıp kız demek işte Hede Hödö Aaa değil mi yoksa? Ama öyle olması lazım Dil Çıkaran Evet, öyle öyle. Hey Lost Girl ! Hede Hödö

~ Twilight ~

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2166 : Mayıs 31, 2008, 16:15:05 »

Kayıp kız demek işte Hede Hödö Aaa değil mi yoksa? Ama öyle olması lazım Dil Çıkaran Evet, öyle öyle. Hey Lost Girl ! Hede Hödö
Onu ben o açıdan yazmamıştım neyse Dil Çıkaran Kahkaha Kahkaha

Life is a...
...Lie.!
Scream
EcE ~
Demleme Çay

captainn Sparrow =)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2167 : Mayıs 31, 2008, 16:26:38 »

Cemrem çok tatlı çıkmışsın yine yaa =)
LOST tişörtünü sevdim Gözlerini Deviren

~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2168 : Mayıs 31, 2008, 16:29:53 »

inferius lost tişörtüne bayıldım Kahkaha bnde istiorum onlardan bi tane ama hiç bi yerde yok yaw Gözlerini Deviren

3o.o6.2oo8
. . .
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2169 : Mayıs 31, 2008, 16:35:42 »

Cemrem çok tatlı çıkmışsın yine yaa =)
LOST tişörtünü sevdim Gözlerini Deviren
teşekkürler coneem =))
bende seviyorum o t-shirt'ü

inferius lost tişörtüne bayıldım Kahkaha bnde istiorum onlardan bi tane ama hiç bi yerde yok yaw Gözlerini Deviren
bana kuzen türkiyeden yolladı onu =) burda yok öyle güzel şeyler Hede Hödö

Life is a...
...Lie.!
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2170 : Haziran 02, 2008, 17:00:06 »

resimlere yapıcağım ilk yorum o yüzden şöle bi öhö öhö die başlıorum  Hede Hödö

geberesice merdivenli resim güsel olmuş ortadaki pek umursamıo galiba resmi  Sırıtan güzel bi kare olmuş  Gülümseyen

Arna ; o ne resimler öle ya gizemli adam gibi çıkmışsın resimlerde  Sırıtan gerçi çok müthiş olmuş, yüzünü göremedik ama olsun gizemli olmak da ayrı bi şey tabi  Hede Hödö öff kötü yorumcuyum ben nese çok hoştu resimlerin fantın sildiği resmide ayrı bi merak ettim yönetimin tepkisini çektiğine göre baya ilginç olmalı  Dil Çıkaran

delidir; sende çok tatlı çıkmışsın  Aww

gria seni çok merak ediodum ama resimlerine malesef yetişememişim silmişsin  Terleyen

edit:
gria seni çok merak ediodum ama resimlerine malesef yetişememişim silmişsin  Terleyen

Aww, senin için gelsin öyleyse Sırıtan

öncelikle tesekur ederım bni düşünüp merakımı giderdiğin için  Dil Çıkaran sonrada cok seker cıktıgını belirtim, merakıma değmiş Hede Hödö gülüşünün solmaması dileğiyle tekrar düşüncen için saol  Gülümseyen

« Son Düzenleme: Haziran 03, 2008, 00:36:36 Gönderen: Raziel Neith » Logged

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2171 : Haziran 03, 2008, 15:10:19 »

C.o.B <.< bu fotoyu beni çatlatmak için koyduğunu biliyorum Hede Hödö İlk Tr. maceramda almazsam bende ne olayım İzmir de bulamazsam da bastırtıcam o kadar taktım kafaya Hede Hödö Hatta aklıma geldi de 2-3 tane farklı şeyler bastırırsam indirim yaparlar heralde

Life is a...
...Lie.!
Gria_Himonas
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2172 : Haziran 03, 2008, 15:40:05 »

öncelikle tesekur ederım bni düşünüp merakımı giderdiğin için  Dil Çıkaran sonrada cok seker cıktıgını belirtim, merakıma değmiş Hede Hödö gülüşünün solmaması dileğiyle tekrar düşüncen için saol  Gülümseyen

Fotoğraflarda pek güldüğüm görülmüş şey değildir aslında. Gören korksun diye somurturum daha çok Dil Çıkaran Güzel bir temenni çok teşekkür ederim ve umarım gerçekleşir. Ne demek asıl ben teşekkür etmeliyim.

C.o.B <.< bu fotoyu beni çatlatmak için koyduğunu biliyorum Hede Hödö İlk Tr. maceramda almazsam bende ne olayım İzmir de bulamazsam da bastırtıcam o kadar taktım kafaya Hede Hödö Hatta aklıma geldi de 2-3 tane farklı şeyler bastırırsam indirim yaparlar heralde

Yaw sen iste gönderirim ben sana Hede Hödö Üstümde başımda ne varsa çıkartıp gönderirim vallahi Dil Çıkaran Bastırmana gerek yok bulursun. Yalnız sadece bizim burda satılıyormuş Dil Çıkaran Bir zahmet buraya geleceksin güzelim. Sen gel, ben sana istemediğin kadar C.o.B tişörtü alırım Dil Çıkaran

~ Twilight ~

polyanna_(elif)
Krema

!I VERY LOVE RUPERT FOREVER!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2173 : Haziran 04, 2008, 08:47:35 »

gria çok şekersinnn Gülümseyen

Harry Potter Cafe
                                                                                          ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
bushu
UU Seherbazları
Demleme Çay

öss-yds mod

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #2174 : Haziran 04, 2008, 19:29:21 »

büşraa arkadaşım o nası bi cilttir.. maşşallah pırıl pırıl xD

www.aholeonthetoiletwall.blogspot.com - blog şeysim xD

bütün aşk hikayeleri birbirine benzer
Sayfa: 1 ... 142 143 144 [145] 146 147 148 ... 188   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: