|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #1920 : Mart 12, 2008, 20:47:41 » |
|
Merve harika fotoğraflar. Kim çektiyse harika çekmiş valla. Çok ta güzel çıkmışsın. (gözlerine biraz fazla makyaj yapmışsın  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #1921 : Mart 12, 2008, 20:48:32 » |
|
Merve harika fotoğraflar. Kim çektiyse harika çekmiş valla. Çok ta güzel çıkmışsın. (gözlerine biraz fazla makyaj yapmışsın  ) Teşekkürler Çağla.  Kendim çektim.  Evet, ya gözler simsiyah gezerim ben normalde ama orada kırmızı gibi çıkmış ilginç 
|
|
|
|
|
|
“Yanılmamışsın, Albus.” kısa bir gülümsemeyi andıran ses “Lauren’ın ateşi, onun kararlılığı, zekası, cesareti... Ah, zihni keşfedilmeye kapalı bir kutu gibi, ulaşılamayacak bir deniz... Dipsiz ve boşluksuz. Büyüyeceksin, çocuğum. Çok büyüyeceksin. Sen bir Gryffindor’sun.”Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #1923 : Mart 12, 2008, 21:52:51 » |
|
woowunuz merve çok güzel çıkmışsın  Çok teşekkürler, İrem. Sen de çok güzelsin.
|
|
|
|
|
|
“Yanılmamışsın, Albus.” kısa bir gülümsemeyi andıran ses “Lauren’ın ateşi, onun kararlılığı, zekası, cesareti... Ah, zihni keşfedilmeye kapalı bir kutu gibi, ulaşılamayacak bir deniz... Dipsiz ve boşluksuz. Büyüyeceksin, çocuğum. Çok büyüyeceksin. Sen bir Gryffindor’sun.”Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #1925 : Mart 12, 2008, 22:33:33 » |
|
Weesel sen Merve'misin anam resimler olmasa tanimiycaz  cok eksantrik cikmissin canim yine begendim güzel  Teşekkür ederim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #1926 : Mart 13, 2008, 20:45:58 » |
|
Merve ve Melis  İkiniz de çok güzel çıkmışsınız  Melis özellikle siyah beyaz olan çok güzel (=
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #1927 : Mart 14, 2008, 14:32:01 » |
|
Fırat abi gözlüklü fotoğraflar karizmatik olmuş  Ben 4. fotoyu da sevdim ama kız fotoğraf tan bihaber sanırım neye uğradığını şaşırmış gibi ( bu fotonun amacı zaten o b!LLiyorum ama çekildiğinden habersiz gibi geldi bana)  Sonuncusunda sert bakmışsın diğerleriyle pek uyuşmuyo ama güzel foto ** Diğer Fırat (FearLessCriticaL) 1. resim çok hoş olmuş bunalmış emo duruşu.. ** İrUzY- ilk resme effect yapışmış sanırım ama çok şeker çıkmışsın ^^ ** Aslı’m sen zaten tek kelimeyle süpersin^^  2. resmi nasıl yaptın harika olmuş *** “Tılsım” seni th fan tr’de görmüştüm sanırım emo takılıyosun + resimler güzel olmuş çatalak çok şirin çıkmışsın....  hatta çok tatlı.... ewt ^^ uzun bi yorum oldu ::: yok cnm ben emo deyilim ne oldugu belirsizlerdenim =) kafama göre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #1928 : Mart 14, 2008, 14:33:40 » |
|
tılsım kartpostal gibi çıkmıssın yavs walla ısık falan tam öle ayarlanmıs resmi çeken profesyonel heralde...
yok kendi kendimi cekiyorum nerde hic tanıdım yok ki ceksin =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #1929 : Mart 14, 2008, 14:39:27 » |
|
Ya o deide Tılsım adLı üyenin fotolarından peq bişe anlayamadım ki pek Mp yüksek olmadığından tam göremedim sanırım ama Piercing war heraLde. gözünü simsiyaha boyayıp saçıyla yüzünü örten ilginç rujLar sürerek süsLü gözükmeye çalışan kızLar benim qüzellik anlayışımda Sınıfta kalıyorlar (Tabii bu benm kişisel Fikrim) bence yüzünü biraz daha ön plana çıkarmalısın saçından başka bişe göremiorz ki.
ark yorumlar icin cok teskk ben icin tartısmanıza gerek yok ben fotoları telden kendim cekiyorum ve bazen cözünürlük cok iyi olmadıgından picasada efekt veriyorum renk ayarları yani evt dudamda ve kasımda piercing var efekt verince pek belli olmuyorlar ayrıca hic bir zmn makyaj yapmadım kiripklerim dogustan uzun ve siyah sacımı yüzümü örtmemde benim secenegim öle seviyorum actıgım zmn birseylerin eksik oldunu hissediyorum yinede yorum icin teskk ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #1930 : Mart 14, 2008, 14:42:49 » |
|
Mls hp cok tatlısın kız yiyebilirim seni =) Weesel supersin bayıldım tipine simdi yüzümü ekledim makyaj var mı yokmu bakarsınız 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 14, 2008, 14:51:49 Gönderen: tılsım »
|
|
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #1931 : Mart 14, 2008, 14:51:06 » |
|
K.bakma ama bence pek gzl çıkmamışsın yni eminim gzl kızsın ama o kadar çok makyaj yapmışsın ki yüzünü şeçmekte zorlandım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #1932 : Mart 14, 2008, 14:53:22 » |
|
k.bakma ama dudaklarında mı doğuşdan siyah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #1933 : Mart 14, 2008, 14:57:13 » |
|
K.bakma ama bence pek gzl çıkmamışsın yni eminim gzl kızsın ama o kadar çok makyaj yapmışsın ki yüzünü şeçmekte zorlandım.
k.bakma ama dudaklarında mı doğuşdan siyah
bana mı dedin =) daha öncede dedim gibi efekt ben boya sürsem bile annem beni keser 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #1934 : Mart 14, 2008, 15:00:46 » |
|
Arkadaşlar arka arkaya mesaj atmak yasak dikkat edin bence, Bu arada hepiniz çok şirin çıkmışsınız. Siyahlar da çok yakışmış size, Weesel ve tılsım 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|