tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #1905 : Mart 11, 2008, 17:07:35 » |
|
hepisiniz supersiniz ya tek tek herkesi yorumlayamam gerçek bu bende koydum fotomu umarım görüntü kirliligi olmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #1906 : Mart 11, 2008, 17:33:50 » |
|
Aslııı ai çok şekersin sen ya valla ne diceğimi bilemedim bak yine  anla sen beni lütfen  edit : ecee o fotoyu hatırlıyorum sanki ben yada ona benzerdi de karıştırıyorum ama tanıdık geldi foto nysem güzel çıkmışsın fotoda söyliim ben de  MSN'de görmüşsündür Cemre  Gerçi kendi fotoğraflarımı pek koymam ama 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #1907 : Mart 11, 2008, 17:43:24 » |
|
çatalak06 seni öss deki halime benzettim  faber kalemi de gördük  çok tatlısın canım  linking ben seni daha değişik çizmiştim gözümde  çok şekermişin canım  Çatalak06  Çok tatlı çıkmışsın  Kolay gelsin ne diyeyim  Linking :hug:sende çoook tatlıymışsın  Böylece seni de görmüş olduuuk çok teşekkür ederim ikinizede 
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #1908 : Mart 11, 2008, 17:49:36 » |
|
çatalak çok şirin çıkmışsın....  hatta çok tatlı.... Linking süper bi foto....  tılsım; ben seni başka bi siteden tanıyorm fotolarını orda görmüştmm  galiba o sitenn sahibi sendin nese çok güzel çıkmışsın.... 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #1909 : Mart 11, 2008, 18:00:47 » |
|
çatalak06 seni öss deki halime benzettim  faber kalemi de gördük  çok tatlısın canım  Ehueh teşekkürler =) Çatalak06  Çok tatlı çıkmışsın  Kolay gelsin ne diyeyim  Teşekkürler  çatalak çok şirin çıkmışsın....  hatta çok tatlı.... Teşekkürler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 12, 2008, 10:26:49 Gönderen: çatalak06 »
|
|
Görecesiz Kişilik'e sevgilerlen.. [Korkma!Tıkla resme!]
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #1910 : Mart 11, 2008, 18:08:04 » |
|
çatalak çok şirin çıkmışsın....  hatta çok tatlı.... Linking süper bi foto....  tılsım; ben seni başka bi siteden tanıyorm fotolarını orda görmüştmm  galiba o sitenn sahibi sendin nese çok güzel çıkmışsın....  çok saol cnm 
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #1911 : Mart 11, 2008, 23:31:13 » |
|
çatalak çok şirin çıkmışsın....  hatta çok tatlı.... Linking süper bi foto....  tılsım; ben seni başka bi siteden tanıyorm fotolarını orda görmüştmm  galiba o sitenn sahibi sendin nese çok güzel çıkmışsın....  galiba gizli olan yer bana ait =) teskk ederim cnm bu fotolar kisisel sayfa dışında bi thfansclub da vardı orda görmüş olmalısın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #1912 : Mart 12, 2008, 14:11:43 » |
|
çatalak çok şirin çıkmışsın....  hatta çok tatlı.... Linking süper bi foto....  tılsım; ben seni başka bi siteden tanıyorm fotolarını orda görmüştmm  galiba o sitenn sahibi sendin nese çok güzel çıkmışsın....  galiba gizli olan yer bana ait =) teskk ederim cnm bu fotolar kisisel sayfa dışında bi thfansclub da vardı orda görmüş olmalısın  kesinlikleee eet orda 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
__geçici__
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1913 : Mart 12, 2008, 18:02:55 » |
|
Fırat abi gözlüklü fotoğraflar karizmatik olmuş  Ben 4. fotoyu da sevdim ama kız fotoğraf tan bihaber sanırım neye uğradığını şaşırmış gibi ( bu fotonun amacı zaten o b!LLiyorum ama çekildiğinden habersiz gibi geldi bana)  Sonuncusunda sert bakmışsın diğerleriyle pek uyuşmuyo ama güzel foto ** Diğer Fırat (FearLessCriticaL) 1. resim çok hoş olmuş bunalmış emo duruşu.. ** İrUzY- ilk resme effect yapışmış sanırım ama çok şeker çıkmışsın ^^ ** Aslı’m sen zaten tek kelimeyle süpersin^^  2. resmi nasıl yaptın harika olmuş *** “Tılsım” seni th fan tr’de görmüştüm sanırım emo takılıyosun + resimler güzel olmuş çatalak çok şirin çıkmışsın....  hatta çok tatlı.... ewt ^^ uzun bi yorum oldu :::
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 12, 2008, 18:05:08 Gönderen: __geçici__ »
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #1915 : Mart 12, 2008, 18:29:50 » |
|
saol cnmm 
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #1916 : Mart 12, 2008, 20:08:55 » |
|
tılsım kartpostal gibi çıkmıssın yavs walla ısık falan tam öle ayarlanmıs resmi çeken profesyonel heralde...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
FearLessCriticaL
|
 |
« Yanıtla #1917 : Mart 12, 2008, 20:19:58 » |
|
Ya o deide Tılsım adLı üyenin fotolarından peq bişe anlayamadım ki pek Mp yüksek olmadığından tam göremedim sanırım ama Piercing war heraLde. gözünü simsiyaha boyayıp saçıyla yüzünü örten ilginç rujLar sürerek süsLü gözükmeye çalışan kızLar benim qüzellik anlayışımda Sınıfta kalıyorlar (Tabii bu benm kişisel Fikrim) bence yüzünü biraz daha ön plana çıkarmalısın saçından başka bişe göremiorz ki.
|
|
|
|
|
|
İmo değil Emo derLer oNa 
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #1918 : Mart 12, 2008, 20:43:55 » |
|
Ya o deide Tılsım adLı üyenin fotolarından peq bişe anlayamadım ki pek Mp yüksek olmadığından tam göremedim sanırım ama Piercing war heraLde. gözünü simsiyaha boyayıp saçıyla yüzünü örten ilginç rujLar sürerek süsLü gözükmeye çalışan kızLar benim qüzellik anlayışımda Sınıfta kalıyorlar (Tabii bu benm kişisel Fikrim) bence yüzünü biraz daha ön plana çıkarmalısın saçından başka bişe göremiorz ki.
arkim canım burası netlogmu nesini görcen kızın foto çektirmiş paylasmak istio msn sini fln da istede iice dönsün netloga fotolarda gayet sanatsal çekilmiş bence neyse ...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
FearLessCriticaL
|
 |
« Yanıtla #1919 : Mart 12, 2008, 20:45:58 » |
|
Töbe est. Netlogla ne alaka enqelli misin ? Buranın konu başLığı ne Üye FotoğrafLarına yorumLar.Benim yorumum bu Sanane ?
|
|
|
|
|
|
İmo değil Emo derLer oNa 
|
|
|
|