Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1470 : Ağustos 15, 2007, 18:22:14 » |
|
Melisss eski Türk filmlerindeki başrol oyuncuları gibi çıkmışın siyah beyaz resimde ayrı bir hava vermiş kara böcükkk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #1472 : Ağustos 15, 2007, 18:32:03 » |
|
çatalak06 Resimde Güzel Çıkmışsın  Saçlar Falan Uçuk Biraz Ama  Ya Fotojeniksin Yada Gayet Şirinsin  teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brandon
|
 |
« Yanıtla #1475 : Ağustos 17, 2007, 01:15:48 » |
|
DeNiZ_MvÖ Kardeşin Çok Şirinmiş  Yerime Öpersin Artık  Bu Arada Sende Güzelsin Yani Şimdi Kardeşini Kıskanmayasın Die Söylüyorum 
|
|
|
|
|
|
Bana Benden Başka Dost Varsa Bilmem Lazım ...
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #1476 : Ağustos 17, 2007, 01:17:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
Brandon
|
 |
« Yanıtla #1477 : Ağustos 17, 2007, 01:19:05 » |
|
Ne Bilimya Gece Gece Kafa Hoş İdare Et  Neyse Allah Analı Babalı Büyütsün 
|
|
|
|
|
|
Bana Benden Başka Dost Varsa Bilmem Lazım ...
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #1478 : Ağustos 17, 2007, 01:26:15 » |
|
çok sağol 
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
|
|
~~PR£N§£§~~
|
 |
« Yanıtla #1480 : Ağustos 17, 2007, 12:19:50 » |
|
ececim(scream) çok gsl çıkmışsın. mezuniyettede kıyafetin çok gsl. deniz nası bişi o ya  çok şirin bir bebek. hehe doğuştan gsli snrm bilgenaz çook şirin çıkmışsın çok gsl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #1481 : Ağustos 17, 2007, 12:58:50 » |
|
ececim(scream) çok gsl çıkmışsın. mezuniyettede kıyafetin çok gsl. deniz nası bişi o ya  çok şirin bir bebek. hehe doğuştan gsli snrm bilgenaz çook şirin çıkmışsın çok gsl  Sağol canım  Kıyafetim diğer abartılı abiyelerin yanında çok sadeydi ama güzeldi 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
~~PR£N§£§~~
|
 |
« Yanıtla #1482 : Ağustos 17, 2007, 13:07:02 » |
|
ececim(scream) çok gsl çıkmışsın. mezuniyettede kıyafetin çok gsl. deniz nası bişi o ya  çok şirin bir bebek. hehe doğuştan gsli snrm bilgenaz çook şirin çıkmışsın çok gsl  Sağol canım  Kıyafetim diğer abartılı abiyelerin yanında çok sadeydi ama güzeldi  bir kaçının kıyafetini gördüm de mezuniyet parti deil de kralın prens için düzenlediği baloya gider gibiymişler.  sade ama çok gsl snn ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #1483 : Ağustos 17, 2007, 13:56:32 » |
|
DeNİZ MvÖ 1.sinde güzel çıkmışsın yandan profil  böcüün de çok tatlıymış.gsli olman çok iyi 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #1484 : Eylül 14, 2007, 00:35:43 » |
|
Fotograflar arasında ilgimi en çok çeken Deniz_MVö'nin ki oldu  Olay budur dedirtti bana. Hak yolunu bulmuş insanlar görmek çok güzel bir hadise tabiki  Galatasaray diyorum, aferim diyorum, bebekte hoş durmuş diyorum diyorum.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|