Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 16, 2008, 07:52:28  

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Takıntılarınız var mıdır?  (Okunma Sayısı 2539 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dangerous
Demleme Çay

Janis Joplin

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Haziran 27, 2008, 00:01:56 »

benimki ayrı bir olay zati Hede Hödö

*saate,bir kelimeye,bir yazıyı,bilinmesi gereken bir olayı ,gidilmesi gerken bir yeri en az 3 kere kontrol eder etmezsem takar takar kafayı yerim mutlaka emin olmam gerekir <.<
*bir anlık yaptığım kapı pencere v.s kapatma işlerimi yaptıktan sonrada geri döner tekrar kontrol ederim Şaşırmış Acayip Gözlerini Deviren Hede Hödö

freedom's just another word for nothing left to lose
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Takıntılarınız var mıdır?
« Eklendi: Ekim 16, 2008, 07:52:28 »

Orchideus
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Temmuz 06, 2008, 04:04:02 »

Ben çekmecelerin,dolapların açık ya da yarım kapatılmış olmasına sinir olurum.Kapıları kapattırmam çünkü oda iki katı küçülür gibi olur.Çatal kaşık sesi beni sinir eder.Duvar silenlerden nefret ederim çünkü çok gıcık bir ses çıkartırlar.Asla kahveye süt koydurmam ya da krema çünkü sade daha iyi.Ve pembeden nefret ederim.Annem pembe bir tişört alalım dediğinde dükkanda birazcık bağırmıştım ve annem hiç birşey almadı

You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you
redmoon
MaRmeLath.....KarameL....bii de Maydonoz cıktı..
Köpüklü Kapuçino

- "RedbuLL kanatLandırır" ...-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Temmuz 07, 2008, 17:05:02 »

-İstediğim yapılmazsa çok sinirlenirim, gözlerim dolar.
-Ders çalışırken rahatsız edilirsem kıyamet kopar.
-Adımın bir cümle içinde iki kere kullanılmasındannefret ederim.(annem sürekli yapar. bide beni daha gıcık etmek için 3 kere söyler. 2 kere söylemedim der. Hede Hödö Acayip Kızgın)
-Kitap okurken sayfanın yarısındaysam biri birşey söylese duymam. Sayfayı bitirdiğimde ne demiştin derim. Terleyen Aww
-Saçım bozulursa deliye dönerim.
-Kıyafetimi bir gün önceden hazırlamayı severim. Sırıtan
-Testlerde doğru şıkkı düzgün bir şekilde yuvarlak içine alıncaya kadar tekrar tekrar işaretlerim. Terleyen
-Birine darıldığımda herşeyi onun yüzüne söylemezsem rahat edemem. Şeytani
-Testte yanlış şıkların üzerini karalamazsam duramam. Kararsız
-Her zaman sıkıldığımda elimi masaya yada başka yerlere vurarak ritim tutarım.(herkez deli olur.)  Şeytani                          
-Uyumadan önce oyuncak filime sarılmadan uyuyamam. Utanmış
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2008, 17:07:25 Gönderen: redmoon » Logged

Ed Westwick & Blair Waldorf
-candy-
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : Temmuz 08, 2008, 20:24:28 »

*herşey simetrik olcak,yoksa gözüme batar
*düzenlediğim birşeyi bozanla bozuşuruz
*bir gün kahve içmezsem kafayı yerim herhalde
*ben birşey okurken kimse konuşmıcak
*dikkatimi herhangi birşeye vermişsem asla dikkatim dağıtılmıcak... vs vs vs
 Hede Hödö
aragorn
KaLpSiZ AdaM....
Sıcak Çikolata

Son sarkımın sözlerindeyim...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #64 : Temmuz 08, 2008, 20:29:55 »

abicim msn de hımm yazılmasına deli oluyorum....
-simetri takıntım vardır
-bi arkim bi seyi 50 defa tekrar ettirince deli olurum
-zeki arkadas takıntım vardır
-bide lafın altında kalmama takıntım var

en sonuncusu sayesinde basıma gelmeyen kalmadı zaten....

Uyuştur Kanımı , Başımı döndür...
Yatır DizLerine Ömrümü söndür...
Çekme DudakLarını Dudağımdan.....
Nefesim KesiLsin...     Öperek ÖLdür... !
Eldalote
time keeper
Sert Espresso

remember the runes and remember the light...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Temmuz 15, 2008, 17:24:03 »

-kahküllerime takıntılıyım, düzgün olmadıkları zaman günü kendime zehir ederim.
-birini dinlerken sağ kaşım muhakkak istemsiz bir şekilde kalkar.(bu takıntı olmadı ama neyse Dil Çıkaran )
-kitap okurken bölüm bitmeden ayraç koymam
-7 rakamına takıntılıyım.uğur getireceğine inanırım hep.
-palyaço gördüğüm yerde kaçarım.
-gitar çalmaya başlamadan önce akordu tamsa bile bozar tekrar yaparım.
-mavi ve lacivert renge takıntılıyımdır.ne zaman yeni bir elbise alsam illa o renkelrden seçerim.

var işte bayağı şimdilik bu kadar geldi aklıma Kahkaha

would you believe in a night like this?
a night like this, when visions come true...

ignis, aqua, aer, terra
_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #66 : Temmuz 19, 2008, 21:26:46 »

En büyük takıntım "dahi" anlamındaki "de"nin ayrı yazılmamasıdır! Çıldırırım! Çıldırtmayın gözünüzü seveyim Ağlayan

Bu arada tam bir obsesif kompulsifim. Aklıma takıntılarım geldiğinde bir kenara not etmeye ve burayı bir savaş alanına dönüştürmeye karar verdim Hede Hödö Dayyyyt bekleyin beni geliyorum! XD
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 21:27:44 Gönderen: _starlight_ » Logged

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #67 : Temmuz 19, 2008, 22:53:14 »

Şimdilik bunları yazdım. "Röaaah lan!" şeklinde bir tepki vererek okumayı yarım bırakacağınızdan eminim Dil Çıkaran

Deodorant sıkmadan ve dişlerimi fırçalamadan asla dışarı çıkmam, yoksa çıldırırım.
Dışarı çıkarken telefonumun şarjı full olmalı ve kulaklıklarım yanımda olmalı. Hatta hafıza kartım da yanımda olmalı ne olur ne olmaz diye.
Yine dışarı çıkarken Converse’lerimin ikisi de aynı sıkılıkta bağlı olmalı. Sırf bu yüzden ayakkabı bağlamam çok uzun sürer.
Cüzdanımın içi bir sürü saçmalıkla doludur ama hiçbirini çıkarmam ve mutlaka cüzdanım yanımda gezerim.
2 tane ev anahtarım vardır. İkisini de kimseye veremem Dil Çıkaran
Pc’yi açarken önce kasanın, sonra monitörün, sonra modemin ve en son hoparlörün tuşuna basmalıyım. Ama kasanın tuşuna ayak parmağımla basabilirim XD
Biriyle yan yana geçip fotomuzu çekiyorsam mutlaka o kişinin solunda olmalıyım. Ki o şekilde de çok güzel foto çekerim Dil Çıkaran
Forward mail öldürseniz yollatamazsınız. Ve maillerimi geldiği an silerim.
IE7 kullananlar bilir ki sık kullanılanlar bölümünde geçmişler kayıtlanır. O geçmişleri düzenli olarak silerim, gözüme çok kalabalık yapıyor Dil Çıkaran
Resim ve müzik dosyalarım aşırı düzenlidir ve pc’ye attığım, indirdiğim ve alınan dosyalarıma giden her resim ve mp3’ü anında dosyalarım.
Masa üstüne geçici olarak attığım nesneler için bile “dekstopımsı” adında bir dosyam vardır. Masaüstü öğesini kaldıramam Dil Çıkaran
Sıklıkla kullanmadığım masaüstü kısayollarım ise “uzun yollar bunlar” adında bir dosyamda bulunmaktadır XD
Msn penceresinde menü çubuğu mutlaka gözükmeli! Göstermeyenlere kıl olurum! Göstertirim! <.<
Titreştirilmekten nefret ederim. Yapmamanızı tavsiye ederim Dil Çıkaran
Caps Lock kullananlara çok ama çok ciddi boyutlarda yok edici özellikte duygular beslerim. Yakınım, uzağım fark etmez, anlatırsam ve anlamamakta ısrar ederse küfrü yer. Çünkü her büyük harfle yazılan ileti karşısında benim kafamda o kişinin anıra anıra o sözcükleri telaffuz eden sesi yankılanır, başım ağrır, sinirim bozulur, katil olurum. Biri de bana Caps Lock açtırmışsa helal olsun! Beni zıvanadan çıkarmış olması gerekir Dil Çıkaran
Her ayın 7’sinde paramın tamamını çekerim Dil Çıkaran Bu ay Metallica olmasa da öyle yapacaktım aslında Ağlayan
Media Player’ı lyrics patch’im olmadan kullanamam.
Eskiden tırnaklarım kısa duramazdım, şimdi uzun duramam Dil Çıkaran
Foruma sürekli Kimler Online bölümünden giriş yaparım Acayip Ama gariptir ki kimlerin online olduğuna hiç bakmadan Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevaplar bölümüne girerim. Tabi öm atılmamışsa. Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevaplar ve hatta Yeni Gönderilen Mesajlar bölümüne bir göz atar ve tüm mesajları okunmuş sayarım Dil Çıkaran
İletilerime, avatarlarıma ve imzalarıma çok özen gösteririm. Gerçi son zamanlarda gösteremedim pek Ağlayan
Şimdilik bu kadar yeter bunları şu an Word’e yazdığımı ve neredeyse 1 sayfaya ulaştığını düşünürsek daha fazla cıvıtmasam iyi ederim Dil Çıkaran Ayrıca bu yazıyı izninizlen tanıtma başlığıma da eklerim XD
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 23:03:30 Gönderen: _starlight_ » Logged

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #68 : Temmuz 20, 2008, 00:55:40 »

Şimdi , benim açıkçası , fikrim şu ; O-ha. XD Bazı takıntılarımız ortak XD Bıkmadan , yılmadan , yağmur çamur aldırmadan okurken (Dil Çıkaran) farkettim. Benimde ekleyecek takıntılarım var. Dil Çıkaran Günlerdir aklımdaydı , aklımda olacağına gözümün önünde olsun. Hede Hödö

• Kupa askısının yanındaki boş bardakları mutlaka yerlerine asarım.
  • Halıların püsküllerini düzeltirim. Parmaklarımla tararım Hede Hödö
  • Gözlüklerimin camında en ufak bir toz zerreciği yavrusu barınamaz. Hemen siler paklarım.
  • Saçlarım istediğim gibi olmadan dışarı çıkmam.
  • Unbroken Universe okurken mutlaka HP ya da ST Soundtracklerinden biri -%90 HP- çalar.
  • Yabancı filmleri -%90- orijinal izlerim. Dublajlı hallere dayanamam , ifrit olurum , sıcak basar. Konuyu , oyuncuyu vs. çok sevmişsem o zaman katlanabilirim.
  • İşim ne kadar acil olursa olsun , msnde birinden bişey isterken mutlaka önce selam vermeye çalışırım.
  • Bilgisayarı açtığımda önce Google'ı , sonra Msn'i açarım. Aksi düşünülemez Dil Çıkaran
  • Elektrikler her kesildiğinde , küfür edip , bir sürü laf savurmayı seven biri olarak TREDAŞ'a da en samimi saygı & sevgi & selam & kelamlarımı yollarım. Dil Çıkaran
PS : Polar arkasından dökülen saç vs. toplama takıntım da vardır. Bir kere edebiyat hocamın arkasından saç alayım dedim şaşkın şaşkın baktı ve güldü. Sırıtan
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2008, 01:01:23 Gönderen: JameSirius » Logged
Smac
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Temmuz 20, 2008, 01:15:20 »

*Türkçe'yi bozuk kullananları boğmak isterim.Bende Türkçe'yi iyi kullanamasamda ' yhaa bebü^^m vb.."kelimeler kullanmıyorum enazından
*Saçımın bozulmasına dayanamam
*Dağınıklığı hiç sevmem
*Posterleri bende duvarkağıdı olarak kullanırım Terleyen XD
*İzlemediğim/okumadığım/görmediğim herhangi birşeyi sırf popüler diye herhangi bir eşyasını kullanmam
*Haftaiçi South Park izlemeden uyuyamam Terleyen
*Heryere 30 dakika erken giderim
*Sinemada hep önlere otururum  XD
*Yaz kış hergün duş alırım
*2 yıldır Süngerbob takıntım var.Süngerbob'lu gördüğüm herşeyi alırım Terleyen
*Boş boş  dolaşmayı sevmem
*Bide popülariteyi hiç sevmem(Zaten anlamam amaç nedir ?)

Âşık Lee Pace Âşık
Scream
EcE ~
Demleme Çay

captainn Sparrow =)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #70 : Temmuz 20, 2008, 01:50:53 »

''de'' bağlacını birleşik yazanları direkt uyarırım. Bunun gibi her türlü imla hatasını düzeltme takıntım vardır.

~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #71 : Temmuz 20, 2008, 02:05:55 »

msnmde msn arkplan rengi görünen ad rengi ve avatar rengnn uyumlu olması gerek Dil Çıkaran

saçlarımın özellikle önlerini dzleştrmedn dışarı çkmm bakkala bile gtmm

bri bna bşe dediğinde cvp vermezsem ölürüm,altta kalamam..

tv de sevdiğim bşe izliyorsam ve grip bri onu pat diye değiştriyorsa, cinnet geçirme kıvamına geleblrm Dil Çıkaran

bn pc nin başındayken özellikle photoshop da bşeler yaparken odada bndn başka kmse olmıcak..

forumda msn.de vs büyük harf kullananlara kıl olurum..

msn de nicknn başı kçük harfse ve özensiz bi şeklde yazıldysa snir olrum hatta bi kaç kişiyi 'düzelt şnu' şklnde uyrmışlığım vrdr..

3o.o6.2oo8
. . .
Nicholas94
John Smoody
Kakao

tayfun (:

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #72 : Temmuz 20, 2008, 11:23:32 »

birinin yanımda onu dinlemediğim halde konuşması Sırıtan

_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #73 : Temmuz 22, 2008, 11:47:32 »

Evet haftasonu aklıma gelmiş bulunmakla beraber, sığ suda asla yüzemem. Denizde yere basmama takıntım var. Bulunduğum yer  buçuk metre bile olsa yere basmam, basamam, basmak zorunda kalırsam kafayı yerim. Hele denize kıyıdan girmek en büyük kabusumdur!

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
diriliş
Şeker
**

love is dead...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #74 : Temmuz 23, 2008, 18:30:47 »

benim de pek çok takıntım var örnrek:tahtada tebeşir izi kalsa hemen silmeye kalkarım çünkü bayaaa titizim
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: