Şimdilik bunları yazdım. "Röaaah lan!" şeklinde bir tepki vererek okumayı yarım bırakacağınızdan eminim
Deodorant sıkmadan ve dişlerimi fırçalamadan asla dışarı çıkmam, yoksa çıldırırım.
Dışarı çıkarken telefonumun şarjı full olmalı ve kulaklıklarım yanımda olmalı. Hatta hafıza kartım da yanımda olmalı ne olur ne olmaz diye.
Yine dışarı çıkarken Converse’lerimin ikisi de aynı sıkılıkta bağlı olmalı. Sırf bu yüzden ayakkabı bağlamam çok uzun sürer.
Cüzdanımın içi bir sürü saçmalıkla doludur ama hiçbirini çıkarmam ve mutlaka cüzdanım yanımda gezerim.
2 tane ev anahtarım vardır. İkisini de kimseye veremem

Pc’yi açarken önce kasanın, sonra monitörün, sonra modemin ve en son hoparlörün tuşuna basmalıyım. Ama kasanın tuşuna ayak parmağımla basabilirim

Biriyle yan yana geçip fotomuzu çekiyorsam mutlaka o kişinin solunda olmalıyım. Ki o şekilde de çok güzel foto çekerim

Forward mail öldürseniz yollatamazsınız. Ve maillerimi geldiği an silerim.
IE7 kullananlar bilir ki sık kullanılanlar bölümünde geçmişler kayıtlanır. O geçmişleri düzenli olarak silerim, gözüme çok kalabalık yapıyor

Resim ve müzik dosyalarım aşırı düzenlidir ve pc’ye attığım, indirdiğim ve alınan dosyalarıma giden her resim ve mp3’ü anında dosyalarım.
Masa üstüne geçici olarak attığım nesneler için bile “dekstopımsı” adında bir dosyam vardır. Masaüstü öğesini kaldıramam

Sıklıkla kullanmadığım masaüstü kısayollarım ise “uzun yollar bunlar” adında bir dosyamda bulunmaktadır

Msn penceresinde menü çubuğu mutlaka gözükmeli! Göstermeyenlere kıl olurum! Göstertirim!

Titreştirilmekten nefret ederim. Yapmamanızı tavsiye ederim

Caps Lock kullananlara çok ama çok ciddi boyutlarda yok edici özellikte duygular beslerim. Yakınım, uzağım fark etmez, anlatırsam ve anlamamakta ısrar ederse küfrü yer. Çünkü her büyük harfle yazılan ileti karşısında benim kafamda o kişinin anıra anıra o sözcükleri telaffuz eden sesi yankılanır, başım ağrır, sinirim bozulur, katil olurum. Biri de bana Caps Lock açtırmışsa helal olsun! Beni zıvanadan çıkarmış olması gerekir

Her ayın 7’sinde paramın tamamını çekerim

Bu ay Metallica olmasa da öyle yapacaktım aslında

Media Player’ı lyrics patch’im olmadan kullanamam.
Eskiden tırnaklarım kısa duramazdım, şimdi uzun duramam

Foruma sürekli Kimler Online bölümünden giriş yaparım

Ama gariptir ki kimlerin online olduğuna hiç bakmadan Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevaplar bölümüne girerim. Tabi öm atılmamışsa. Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevaplar ve hatta Yeni Gönderilen Mesajlar bölümüne bir göz atar ve tüm mesajları okunmuş sayarım

İletilerime, avatarlarıma ve imzalarıma çok özen gösteririm. Gerçi son zamanlarda gösteremedim pek

Şimdilik bu kadar yeter bunları şu an Word’e yazdığımı ve neredeyse 1 sayfaya ulaştığını düşünürsek daha fazla cıvıtmasam iyi ederim

Ayrıca bu yazıyı izninizlen tanıtma başlığıma da eklerim