|
esn
|
 |
« Yanıtla #45 : Haziran 29, 2008, 01:24:58 » |
|
sızmıyoruz dayanıoruz  hoşgeldin  keşke beni de yakalaması gereken biri olsa iyi olurdu böle atraksiyon yaşamak şu anda  gece uyumayan başka yaratık var mı baykuş,yarasa ya da vampir den başka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #46 : Haziran 29, 2008, 01:25:16 » |
|
Evde kimse yok  Yakalanma korkum yok benim  Uykumda yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #47 : Haziran 29, 2008, 01:26:58 » |
|
Ehehehe şuan tehlike geçti epey bi müddet burdayım sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???
|
 |
« Yanıtla #48 : Haziran 29, 2008, 01:27:40 » |
|
Ya baykuş olun işte... Vampir olmak istiyosanız orda gül gibi facebook var, gider birbirinizi ısırırsınız  Bence cafe baykuşları gayet güzel oldu, ama isterseniz vampir yapalım olsun bitsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #49 : Haziran 29, 2008, 01:28:53 » |
|
benim için farketmez çünkü cafeden çıkmaya karar verdim  beni eğlence bekliyor  hepinize iyi geceler diliyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2008, 01:32:39 Gönderen: esn »
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

|
 |
« Yanıtla #50 : Haziran 29, 2008, 01:30:25 » |
|
İyi geceler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #51 : Haziran 29, 2008, 01:32:22 » |
|
yaa nereye yahu :(neyse sen git takılma bana  böyle hep bilgisayar hep bilgisayar olmuyorki canım gezmekte lazım  sana iyi geceler iyi eğlenceler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #52 : Haziran 29, 2008, 01:33:29 » |
|
ben geldim kafe sakinleri!! uc e kadar beklemek gibi bi amacim yok ama uykum kacti geldim.. ne guzel misil misil uyuyordum... hmpffff! bu arada iyi geceler esn. bende de bu saatte inilecek bir sahil olsa...off... bu saatte inmeye kalkarsam ben sabaha sag ya da aklen iyi bulamazsiniz saniyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

|
 |
« Yanıtla #53 : Haziran 29, 2008, 01:37:00 » |
|
Ya şimdi muhabbet açıyorum sazanlığımdan... Arkadaşlar bi ara bi merkez bulup büyük hpc buluşması düzenlemeliyiz de daha bunu ayrı bir konu olarak açmaya cesaret edemedim, baya cüretli bi iş olucak çünkü  Diosunuzdur biraz kasar die de ne güzel olur de mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #54 : Haziran 29, 2008, 01:38:41 » |
|
burda sahil var hemen 500 metre ilerde ama giden yok orası ayrı not:buluşma iyi olurda şehir problemi,program problemi vs vs anladınız siz onu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #56 : Haziran 29, 2008, 01:43:35 » |
|
e zaten ankara, istanbul gibi sehir bulusmalari olmuyor mu? butun ahaliyi toparlamak coook zor olur. ama bilmiyorum daha once denendimi. herkes gelebilir mi onu da bilmiyorum. sehir bulusmalari bile az oluyor sayisi. ben bi ihtimal vermiyorum buna =p arada yoneticiler toplaniyor galiba, ama uyeler toplandimi farkli sehirlerden bilmiyorum. ahahah ne guzel  beni salincak tutar  miss-potter sen de malzeme var degerlendirmiyorsun hesabi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #57 : Haziran 29, 2008, 01:46:04 » |
|
Öff millet bakın dışardaki eğlenceleri anlatıp canımızı istetecekseniz ayıp oluyor ama  bizde insanız bizde gezmek istiyoruz ama ne yazıkk ki bilgisayar başında omuz ağrıları içinde oturuyoruz  not:şehir buluşmaları olur tabi ama benim gibi buluşamayacak kimsesi olmayanlar kıskanıyorum canımm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #58 : Haziran 29, 2008, 01:53:06 » |
|
gezmek senin elinde  off Friends var TV'de... biktim artik ezberledim bolumleri  aa show plus da jay leno var. hem de james mcavoy da olacakmis.. duffy de kapanis performansi yapacakmis. izlenir bu bolum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|