Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #255 : Nisan 28, 2008, 18:58:51 » |
|
İngiltere'deki magazin sitelerinde yapılan 'En yakışıklı ünlü kim?' anketi yapıldı.Bu ankete göre Johnny Depp 5.sırada yer aldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #256 : Nisan 29, 2008, 20:16:06 » |
|
İngiltere'deki magazin sitelerinde yapılan 'En yakışıklı ünlü kim?' anketi yapıldı.Bu ankete göre Johnny Depp 5.sırada yer aldı.  aaa  5. mii  O bizim gönlümüzde birinci  Bu arada haber için de sağol  anteee  harika şeyler yaratmışsın.Ben bu aralar oturup çalışma yapamıyorum yaff  Son bir ay kaldı yaz tatilineee  Bu ne demek, özgürlük ve cıvıl cıvıl imzalaaar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #257 : Nisan 30, 2008, 00:02:53 » |
|
İngiltere'deki magazin sitelerinde yapılan 'En yakışıklı ünlü kim?' anketi yapıldı.Bu ankete göre Johnny Depp 5.sırada yer aldı. Neeah görmüştüm bu haberi  ,İngilizlerin zevki yok Beckham'ı birinci seçmişler gidip,Christian Bale de taaa bilmem kaçıncı sırada  Kaale almıyorum sizi İngilizleeer  Johnny'im bi denedir,en yakışıklısıdır,en beyenfendisidir 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #258 : Mayıs 02, 2008, 00:36:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #259 : Mayıs 02, 2008, 11:08:07 » |
|
konuya atlamak gibi olmasın ama bir şey söyliyim dedim  çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz valla her geçen gün tekrar aşık oluyorum adama  ellerinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #261 : Mayıs 04, 2008, 19:56:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #263 : Mayıs 06, 2008, 21:06:31 » |
|
Süpersiniz millet  İmzalar falan harika,Jo herzaman harika  Joo,Joo,Joooo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #264 : Mayıs 09, 2008, 20:41:26 » |
|
~Jo~ pansy, ante, mls teşekkürler imzalar ve resimler için  Bu aralar ilgilenemedim kulüple,tadım tuzum yoktu,(hala da öyle  ) kusura bakmayın  Jo iyi gelir dedim fakat o da nafile.Neyse umarım beğenirsiniz resimleri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #266 : Mayıs 18, 2008, 15:32:31 » |
|
Ante eline sağlık kuzum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #267 : Mayıs 18, 2008, 15:45:45 » |
|
Hepinize teşekkürler resimler gerçekten süperler ya ben oks denen bi olay yüzünden giremiyorum uzun zamandır yani girsem de hemen kapatmak zorunda kalıyorum ama az kaldı 21 gün sonra rahat rahat paylaşım yapabilirim 
|
|
|
|
|
|
Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny ..
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #269 : Mayıs 21, 2008, 01:16:56 » |
|
Sınavı olan arkadaşlara kolay gelsin(kuzum kaç yaşındasınız siz oks falan  ) Derhavril (çok zor nikin var  ) resimler süper,sağolasın  Jo'nun doğum günü geliyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|