Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 02:47:48  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: JameSirius  (Okunma Sayısı 2479 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 18, 2007, 22:28:39 »

Daha etkili bir başlangıç yapmak isterdim ama kısmet Dil Çıkaran .. Arkadaşlar merhaba..!! Ben Dilşat yarışmaya Kırklareli'nden katılıyorum Boyum ... diye gider bu, sustum Dudaklarını Mühürlemiş (tamam kusun , iğrençti Hede Hödö) biraz cinsimdir ben ..

Çocukluğum (1 ve 2.sınıftan bahsediyorum Dil Çıkaran) ortaokuldaki abilerimin gömleklerine vişne suyu sıkmakla geçti  Terleyen . Aslında iki meyve suyu alırdım beslenme tenefüsü için , biri kayısı ya da şeftali diğeri tabiiki vişne olurdu Şeytani nihahaha .. Sonra ''Elm Sokak Kabusu Freddy geri döndü'' yü yaşardı o abilerim .. Ardı arkası kesilmeyen şikayetler , arkadaşlarımla yaptığım küçük düellolar Sırıtan falan filan .. Böyle bir çocuktum ben .. Bunları şuanda böyle afacanlıklardan tamamen(tamam tamam kısmen Hede Hödö)arınmış biri yazıyor size bunları  Dil Çıkaran .. Neyse çocukluk faslı uzadı  Acayip ..

Kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim genelde .. Tabii sözleri anlamlı olmalı .. Sanatçının dışarıdaki hayatı beni ilgilendirmez , bu benim için her dalda böyledir .. İşini güzel yapıyor mu ona bakarım ben .. Sıkı bir Alan Rickman hayranıyım Gözlerini Deviren Öpücük .. Dans etmeyi çok severim (küçükken modaydı bi ara , annem o kuduz dönemlerimde herhalde biraz durgunlaşayım diye baleye yazdırmıştı beni Dil Çıkaran , 7.sınıfta da modern dans olayları falan ..) Bazen patavatsız olabiliyorum,duygusuz olabiliyorum - aslında genelde duygusuzum - onun dışında fazla dokunan hareketim yoktur ..

Dil Bölümüne girmeyi düşünüyorum .. İtalyanca ve Fransızcayı çok merka ediyorum Gözlerini Deviren Sayısal dersler mümkünse az ötede dursun ..  Terleyen

Galatasaray'ı tutuyorum - Fanatik - . Tenisle ve voleybolla ilgilenirim daha çok ..

Dizilerim Cnbc-e ve e2dendir. Ghost Whisperer , Heroes , Two and a Half Men , Desperate Housewives ve Do Til Death Us Part(adı yanlış olabilir)a bakarım .. Neyse fazla uzattık Dil Çıkaran İşte böylee ..

İyiki Cafemiz var , iyiki buradayım ,iyiki buradayız .. Cafemi Seviyorum (çok klişe oldu) Cafemi Seviyorum !

Bu uzun zamandır düşündüğüm bişeydi , biraz içi boş şeyler yazdığımı yeni (!) farkettim Dil Çıkaran XD İsmim anlayacağınız gibi Dilşat olup , 93 doğumluyum. Burcum Kova. Zeki burç olduğu söylenir ama hep söylerim , bir zeka pırıltısı göremedim daha kendimde , belki de ilerinde ışır o ışık Dil Çıkaran Belli olmaz. Neyse , çevremde sevilen bi tipim. Kazıklar yedim  , hemde çok fazla .. Ama o kazıklar büyüttü beni Dil Çıkaran Bu yüzden "Never Forget , Never Forgive" felsefem fazla gelişiktir. Ve şuan neredeyse böyle bi durum yaşıyorum , ve suçlu benim , ve sağolsun beni her gün utandırıyor. Meğer ne olgunmuş ... Geçelim Hede Hödö

Genelde güleç bi tipim Gözlerini Deviren Aslında dilime dökersek günümün %90'ını yada yok yok .. %80ini gülerek geçiriyorum XD Ama Matematik çalışırken falan çok nemrut olurum. Aslında bu sayısal dersler için geçerlidir. Kullandığım cümlecikler " Evet " , " Hayır " , " Anladım " tarzı şeylerdir. Bi ablamla çalışırken böyle olmam Dil Çıkaran Sarılan İngilizce en sevdiğim derstir. Netekim seneye Yabancı Dil'i seçeceğim. Hedefim mütercim - tercüman olmak. Annem tutturmuş İngilizce Öğretmeni ol diye. Hey Tanrım ! Çok sıkıcı Hede Hödö Bilmiyorum belki de cayarım bu kararımdan , onu o zaman göreceğiz.

Müzik olarak , üstte ne hoş gelirse demişim ama yalan Dil Çıkaran , genelde pop dinlerim. Klasik müzik falanda dinlerim Dil Çıkaran Ama bu aralar Merve'm sayesinde (Weesel) Sarılan Sarılan Öpücük rock'ı yeterince keşfetmediğimi farkettim. Aslında punk'ı da Dil Çıkaran Dinlediğim grup ve sanatçılar : Madonna , Yaşar , Amy Winehouse , Mirkelam , Tizziano Ferro , Anastacia , Shakira , Jennifer Lopez , Kylie Minogue , Placebo , AC/DC , Mor ve Ötesi , 3 Doors Down , Aerosmith , The Beatles , Robbie Williams , Redd , Green Day , Evanescence , Apocalyptica , Jimmy Eat World .. Evet sanırım bunlar. Uff her telden çalıyorum şuraya bak Dil Çıkaran

Takip ettiğim diziler : Desperate Housewives , Big Shots , One Tree Hill , Chuck , Pushing Daisies , Two and a Half Men , Heroes , Without a Trace , Ghost Whisperer. Şimdilik Dil Çıkaran Show programlarıysa Beyaz Show , Koca Kafalar , Saturday Late Night with Conan O'Brien.

Film olarak genelde heyecanlı olanları tercih ederim. Romantizmle pek aram yoktur Hede Hödö ^^ '' Öyle takılırım. Alan Rickman ve Johnny Depp (silverdoe'nin deyimiyle) ayranıyım Dil Çıkaran Onun dışında , Haluk Bilginer , Levent Özdilek , Mehmet Aslantuğ , Özgü Namal , Merly Streep , Sandra Bullock , Eva Longoria Parker'ı çok severim.

Dergi olarak Cnbc-e'nin dergisini takip ederim. (90ıncı sayısından beri Dil Çıkaran) Onun dışında Dream , Billboard , Cosmo Girl!(1-2 kere) falan alırım.

Eh , azıcık soluklanalım değil mi Dil Çıkaran Fazla konuştuk Dil Çıkaran Kendinize iyi bakın. Ve son olarak değişmeyen şeylerden biri ;

Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2008, 12:25:30 Gönderen: JameSirius » Logged

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: JameSirius
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 02:47:48 »

esn
~obur cincine ~ esrapitipiti
Sıcak Çikolata

yapma dediğim şeyi yaptığın zaman acı verdi di mi?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2007, 22:47:57 »

ne mutlu bana ilk ben hoşgeldin dicem sana hoşgeldiiiiiiiiiiiin gerçi uzun zamandır burdasın seni biliyorum ama hoşgeldin Sarılan

tenise meraklı mısın gerçekten hiç oynar mısın ben oynuyorum bir kulübe falan üye misin Ne?

italyancayı tabi ki bende öğrenmek istiyorum girersen söyle olur mu çok hoş olur hep konuşmak istemişimdir ama hiç kısmet olmadı gramer kurallarını ezberlemek Sırıtan

benim de senin gibi bir kuzenim var çok yaramazmışssın gerçekten ya Göz Kırpan Sırıtan

büyüüüüüüük ci cnbc taraftarı olduğum için de tabi ki bendensin arkadaşım ;Dkafede iyi vakitler geçirmen dileğiyle öf çok yaşlı bir insanmışım gibi konuştum Hede Hödö Sırıtan Sarılan

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2007, 23:14:05 »

ne mutlu bana ilk ben hoşgeldin dicem sana hoşgeldiiiiiiiiiiiin gerçi uzun zamandır burdasın seni biliyorum ama hoşgeldin Sarılan

tenise meraklı mısın gerçekten hiç oynar mısın ben oynuyorum bir kulübe falan üye misin Ne?

italyancayı tabi ki bende öğrenmek istiyorum girersen söyle olur mu çok hoş olur hep konuşmak istemişimdir ama hiç kısmet olmadı gramer kurallarını ezberlemek Sırıtan

benim de senin gibi bir kuzenim var çok yaramazmışssın gerçekten ya Göz Kırpan Sırıtan

büyüüüüüüük ci cnbc taraftarı olduğum için de tabi ki bendensin arkadaşım ;Dkafede iyi vakitler geçirmen dileğiyle öf çok yaşlı bir insanmışım gibi konuştum Hede Hödö Sırıtan Sarılan
Beğenilerimizin ortak olmasına çok sevindim canım Sarılan Bende seni yakından tanımıyorum ama hep görüyorum .. Bundan sonra daha sık konuşuruz inşallah Sarılan .. Yaramazlık olayına gelince , ben aşmışım zaten öyle böyle değil hakikaten yaramazmışım Hede Hödö .. Yaka silktirirmişim insanlara artık Hede Hödö

İtalyanca ile ilgili bir gelişme kaydedersem hemen paylaşacağım .. Bunu da bir yere not edeyim Gözlerini Deviren .. Tenisten bayağı kurs aldım , yalnız masa tenisini sevemedim fazla .. Kort tenisinde de ne yapsam hala çok düzgün servis atışarı yapamıyorum Terleyen

Cnbc-e taraftarlığımdan dolayı da okulda belli başlı arkadaşlar saolsun Sırıtan dalga geçerler benimle Kahkaha .. Neyse tanıştığımıza(pekte tanışma olmadı ama Dil Çıkaran) çok memnun oldum Sarılan ..

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
esn
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 18, 2007, 23:29:16 »

servisle benim de başım dertteydi onu düzeltmek üç yılımı aldı yav masa tenisinden nefret ederim arkadaşlarım sayesinde yani <.<

şu aralar backhandlerim çok bozuldu vücudum çok dengesizleşti falan ama onu da halledicem Sırıtan

allah senin yanında olan insanlara kolaylık versin  Sırıtanşaka tabi nese ben tanıştık sayıyorum adımı söleyim esra =Pbiz konuşuruz hiç merak etme Sırıtançok geveze bir varlığımdır ben yani Sırıtan Sarılan

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 18, 2007, 23:53:38 »

servisle benim de başım dertteydi onu düzeltmek üç yılımı aldı yav masa tenisinden nefret ederim arkadaşlarım sayesinde yani <.<

şu aralar backhandlerim çok bozuldu vücudum çok dengesizleşti falan ama onu da halledicem Sırıtan

allah senin yanında olan insanlara kolaylık versin  Sırıtanşaka tabi nese ben tanıştık sayıyorum adımı söleyim esra =Pbiz konuşuruz hiç merak etme Sırıtançok geveze bir varlığımdır ben yani Sırıtan Sarılan
Desene bu huyumuzda benzer Kahkaha Kahkaha .. Halledersin backhandleri yahu (inşallah , yani yanlış anlama ben inşallahlı konuşurum ondan Aww) ayrıca Esracım sana kanım ısınmıştı da(nerden diyeceksin yorumların falan,demiştim bu kız iyi birine benziyo Terleyen) , birde ilk sen yazdın yorumunu ondan daha bi ısındım sana Sarılan Sarılan

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
esn
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 19, 2007, 00:04:41 »

ayyy çok saol :hug:valla şimdi ağlıcam ya çok sevindim :hug:arka arkaya mesaj atıom bak dicekler bu çok oldu artık ama olsun atarım işte Sırıtan

Sarılan Sarılan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 19, 2007, 00:14:56 »

ayyy çok saol :hug:valla şimdi ağlıcam ya çok sevindim :hug:arka arkaya mesaj atıom bak dicekler bu çok oldu artık ama olsun atarım işte Sırıtan

Sarılan Sarılan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
Zaten şuan için senden başka mesaj atanım yok Esracım Ağlayan Ağlayan .. Göremedi kimsecik herhal Dil Çıkaran .. Gerçi her Allahın kulu buraya girmek zorunda değil ya Sırıtan .. Olsun canım at sen .. Bende çok sevindirik oldum şimdi bak Ağlayan Sarılan Sarılan

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Aralık 19, 2007, 00:20:33 »

inanmıyorum yaa..bugün o kadar baktım dilşat konu açmış mı diye hiç göremedim Kızgın ilk mesajı ben atıcaktım oysaki Ağlayan

neyse konuya geçelim..canım hoşgeldinn..iyiki varsın Sarılan

ohh siz burda esrayla konuşuyosunz..beni de alın aranıza Dil Çıkaran zaten zeynep ablayla da gidiyosunz dünyanın bi ucuna Şeytani beni hiç davet eden yok.. Ağlayan

neyse benm çıkmam gerek hpc'den ama çıkamıorum Gülümseyen yakalanacam ev halkına..yasak gelio zaten pc'ye Kızgın
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Aralık 19, 2007, 00:27:10 »

inanmıyorum yaa..bugün o kadar baktım dilşat konu açmış mı diye hiç göremedim Kızgın ilk mesajı ben atıcaktım oysaki Ağlayan

neyse konuya geçelim..canım hoşgeldinn..iyiki varsın Sarılan

ohh siz burda esrayla konuşuyosunz..beni de alın aranıza Dil Çıkaran zaten zeynep ablayla da gidiyosunz dünyanın bi ucuna Şeytani beni hiç davet eden yok.. Ağlayan

neyse benm çıkmam gerek hpc'den ama çıkamıorum Gülümseyen yakalanacam ev halkına..yasak gelio zaten pc'ye Kızgın

Hoşbulduk Buketçim Sarılan Sarılan .. Olur mu canım sende gel , konuşmaya da İtalya'ya da Sırıtan Bende Ankara'ya gelirim bi gün Gözlerini Deviren Ya canım sen tanıosun kendi aileni ama bence yasak gelmez Terleyen Dünyanın araştırmasını veriyorlar , olur mu yani ?? Birde kızıyorlar sonra hocalar Üzgün Allah allah ..

Aaa Esracım sahi ben de Zeynep ablayla katıldım aranıza Sırıtan Buketi de alırız isterse .. Dimi Buket Sarılan .. Neyse bende belki çıkarım birazdan , malum geç oldu .. Bayramda Hpc'ye giremeyeceğim Ağlayan Ağlayan Tüm bayram muhabbetlerinden bihaber .. Tekrar neyse buradan herkese şimdiden İyi Bayramlar..!! demek istiyorum .. Sarılan

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Aralık 19, 2007, 08:36:46 »

hoşgeldin cafeye canım.bende sıkı bir Alan Rickman hayranıyım.neyse iyiki gelmişsen cafeye.

esn
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Aralık 19, 2007, 09:14:31 »

tabi ki gelebilirsin buket sorulur mu bea  ;Dsen gelicem de biz gidelim yav :hug:4 kişi olduk valla eğer sayı artarsa ciddi ciddi düşünmemeiz gerekecek Sırıtan Sırıtan

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Aralık 19, 2007, 11:53:53 »

hoşgeldin cafeye canım.bende sıkı bir Alan Rickman hayranıyım.neyse iyiki gelmişsen cafeye.
Çok teşekkürler Ayşe ablacım Sarılan
tabi ki gelebilirsin buket sorulur mu bea  ;Dsen gelicem de biz gidelim yav :hug:4 kişi olduk valla eğer sayı artarsa ciddi ciddi düşünmemeiz gerekecek Sırıtan Sırıtan
Valla haklısın düşünelim bu konuyu bence de Sırıtan , yaparız Cafe'ye de duyuru en mis gibisinden Dil Çıkaran

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Asklepios
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Aralık 19, 2007, 14:26:33 »

İtalyanca işi hoşuma gitti, Alkış Alkış Alkış Benim de en büyük arzum olur kendileri, hatta bi adım attım ama öyle kaldı o. Neysem. Efenim hoş gelmişsiniz, beş gelmişsiniz. Cafemi Seviyorum !

Vişne suyu sıkmaktan başka bi işe yaramaz zaten. Tadı yok, tuzu yok. Acı bişe

Tekrardan hoş geldin diyor; cafe logosunu da ekliyorum. Cafemi Seviyorum !

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Aralık 19, 2007, 15:07:20 »

ayy canım Sarılan ehehe..gidelim yahu ne çıkar sanki Sırıtan
Raziel Neith
....вαηα вιя мєℓєк уαяαт....
Telve

..gözleri lâl tragedyası..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Aralık 20, 2007, 21:44:27 »

Dilşatcım cnım merhaba (yeni bir giriş stili bulmalıyım Dil Çıkaran ) bnde İtalyancayı merak ederım Fransızcaya pek ılgım yok.sayısal ah cnım war ya tam bndensın sayısal dersler mumkunse bnden öte dursun felsefesi war bndede snn gibi (sewmiyince sewmio insan dimi  Şeytani ) nyse cnım daha nice hpc'li yıllara :p  Sarılan Sarılan

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: