|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #240 : Şubat 18, 2008, 19:14:13 » |
|
çok garip bir gündü  öncelikle Karşıyaka'da yağan karın miktarı bana "biraz daha hızlanırsa tutacak." dedirtti ki yerler tutmaya başlamıştı sabah 9 sularında evden çıktığımda. otobüsüm geldi bindim ve karın hiç durmadığını şaşkınlıkla izledim. bu arada kar yağarken ilk defa belediye otobüsüne bindiğimi farkettim  bu daha ilk İLKti  tam diyordum ki "burası böyleyse kim bilir Bornova nasıldır..." Bornova yoluna girmeye başladığımdan itibaren kar azalmaya başladı  bi ara duracak sandım  güneş bile açtı  kampüste çok az kar yağdı ama saatler boyu hep yağdı. böylece Karşıyaka'da Bornova'dan çok daha fazla kar yağdığını görmenin de ilkini yaşadım. karın tutmayacağını bilerek yağmasına alıştım ve bu da ilkti. sıkı durun en garip ilk geliyor... bilmem bilir misiniz otobüslerin Konak, Gümrük, Bornova gibi yerlerden Karşıyaka'ya dönüşünde altınyol vardır askeriyenin olduğu yer, bir tarafı denize bakar. geçerseniz o askeriyenin tarafındaki tepelere bir bakın  papatya yığını göreceksiniz  evet evet sürüsüne bereketti hem de  kardan hemen sonra nasıl açtı o yığınla papatya hiçbir fikrim yok  neyse efenim Elif İzmir'den bildirdi 
|
|
|
|
|
|
A trick of light turned red into green... You told me once. I heard but couldn't realize That I heard you... That I love you.
And July 27, 2008...
|
|
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #241 : Şubat 18, 2008, 22:00:43 » |
|
sadece karşıyakaya yağdı ama :S foça ve aliağa tarafında yoktu ama kuru ayaz vardı DONDUK !!
|
|
|
|
|
|
 "Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
|
|
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #243 : Şubat 19, 2008, 01:12:11 » |
|
izmirli üyeler hiç buluşma yaptı mı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #244 : Şubat 19, 2008, 03:05:36 » |
|
belliki yapılmamış yapmak isterler mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonksss
Süt
KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim
|
 |
« Yanıtla #245 : Şubat 19, 2008, 18:58:03 » |
|
izmirliyim izmir harika bir yer türkiyenin en güsel şehri bncee aah ah!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
J0K3R
Süt
I GRUPPI ULTRAS DELLA GALATASARAY
|
 |
« Yanıtla #246 : Şubat 20, 2008, 17:01:14 » |
|
izmir gibisi warmi dır  ) izmir rulez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #247 : Şubat 21, 2008, 19:57:00 » |
|
ben izmirde doğdum izmirde büyüdüm ve hala izmirde büyüyorum izmir sevilmez mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #248 : Şubat 25, 2008, 19:11:18 » |
|
belliki yapılmamış yapmak isterler mi ?
bn isterim şahsen  bütün izmirli ark.lar hepimiz içn uygun bi gün ayarlayıp şu buluşma olayını yapalım bnce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #249 : Şubat 27, 2008, 00:55:08 » |
|
BENDE İZMİR LİYİM & İZMİR İMİN KIZLARI MEŞUR  BENDE DAHIL BENI TANIMAYAN YOK DESEM YERIDIR YANI 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 00:55:44 Gönderen: aşkım?daniel?gülnur »
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #250 : Şubat 27, 2008, 01:06:25 » |
|
BENDE İZMİR LİYİM & İZMİR İMİN KIZLARI MEŞUR  BENDE DAHIL BENI TANIMAYAN YOK DESEM YERIDIR YANI  tuhaf bi yazı olmuş ^^ İzmir'in denizi kız, kızı deniz, sokakları hem kız hem de deniz kokar." İZMİR.... ama katılıyorum tabi seni tanıma kısmına değil ... tanımıyorum  belliki yapılmamış yapmak isterler mi ?
bn isterim şahsen  bütün izmirli ark.lar hepimiz içn uygun bi gün ayarlayıp şu buluşma olayını yapalım bnce  ii olr .... ama kaatılım olmaz gibime gelio cvplara bakarsak ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 01:08:00 Gönderen: Achromatic »
|
|
|
|
|
|
|
J0K3R
Süt
I GRUPPI ULTRAS DELLA GALATASARAY
|
 |
« Yanıtla #252 : Nisan 16, 2008, 16:33:39 » |
|
sadece karşıyakaya yağdı ama :S foça ve aliağa tarafında yoktu ama kuru ayaz vardı DONDUK !!
sizin oraya yağdımı? buraya yapmadi da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #253 : Nisan 16, 2008, 16:48:18 » |
|
Güzel İzmir'im...Kızı deniz deniz'i kız kokan şehRim... Konak'ta güzel anılar... Agora'da dev tarihler... Kalede bilinmeyenler Saat kulesinde ihtişam.. İnsanlarda sıcak kanlılık... Kumru cuda "Yemek" Boyoz ne dir onu bilmek (: İzmir'im İzmir'liyim!...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|