Achromatic
AlcooliC
Krema

Nue Weg ! nach du !
|
 |
« Yanıtla #165 : Mart 15, 2007, 14:48:40 » |
|
ÖYle izin diil ya  Bnm çevremden izin almama gereken biri var !!
|
|
|
|
|
|
Dönmezsin bilirim :'( ama ben yinede Severim !!...Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar... Necip Fazıl Kısakürek
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #167 : Haziran 02, 2007, 20:02:53 » |
|
27 temmuzdan sonra yapında bende geleyim  zor gerçi temmuz sonu birilerini orda bulmak ama neyse 
|
|
|
|
|
|
yo,yo! yanlızlığın beni darmadağın etmesine elbette izin vereceğim; bu beni rahatlatacak sanki... damarlarımın boşalmasını hızlandıracak. karanlığımı kızıştıracak. gaz maskemi çıkartacak. O2.. H2.. CO.. Na.. hepsi yanılmış olacak. terminolojim içki bardağımda boğulacak. bi'sigara yakıp kendime saadet diyeceğim. masanın üstünde dinozor beyni ya da plazması ya da global stres ya da fransız usulü aşk kavurması garson diye sesleneceğim hesabı tanrı ödeyecek. | Go to Hell |
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #168 : Haziran 03, 2007, 00:15:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alavigne
|
 |
« Yanıtla #169 : Haziran 10, 2007, 13:43:32 » |
|
yha bnm nie böle bşeydn haberm hep en sn oluo yha ohh ne gsell bz de toplaşıoss da ne zmnn ypcz bnuu cmre de glsnn yhaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #170 : Ağustos 01, 2007, 19:51:06 » |
|
arkadaşlar z.anka ya beraber gitsek bizde süper olur aslında  10 ağustos dışında birgün yaparsak gelme ihtimalim çok yüksek benim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirlee
|
 |
« Yanıtla #171 : Ağustos 16, 2007, 00:09:10 » |
|
izmirimi çok çok çokkkkkkkkkk seviyorumm hiç bi yere değişmem adeta izmirime aşığım(abartmıyorum)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_yagmur
Süt
|
 |
« Yanıtla #172 : Ağustos 17, 2007, 17:19:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerec
|
 |
« Yanıtla #173 : Ekim 01, 2007, 21:41:21 » |
|
bende izmirliyim izmir harika bir şehir mutlaka gelin ve görün
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirlee
|
 |
« Yanıtla #174 : Ekim 01, 2007, 22:09:08 » |
|
ya İzmirimdeki YKY mağazası nerde?bilen varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #175 : Ekim 01, 2007, 22:20:47 » |
|
yky mi ykm mi :s ykm ise Konak ta ssk sitesinde mi neydi :s
|
|
|
|
|
|
yo,yo! yanlızlığın beni darmadağın etmesine elbette izin vereceğim; bu beni rahatlatacak sanki... damarlarımın boşalmasını hızlandıracak. karanlığımı kızıştıracak. gaz maskemi çıkartacak. O2.. H2.. CO.. Na.. hepsi yanılmış olacak. terminolojim içki bardağımda boğulacak. bi'sigara yakıp kendime saadet diyeceğim. masanın üstünde dinozor beyni ya da plazması ya da global stres ya da fransız usulü aşk kavurması garson diye sesleneceğim hesabı tanrı ödeyecek. | Go to Hell |
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #176 : Ekim 03, 2007, 22:56:51 » |
|
aa abende izmirliyim vede çok sefiyorummm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #177 : Ekim 06, 2007, 12:36:26 » |
|
Ykm Konaktada ..Sanırım Yapı Kredi Yayınları diosn ..ozaman bilmiorm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
english_crazy
gяєєη ∂αу
Kakao

4єνєя gяєєη ∂αу
|
 |
« Yanıtla #178 : Ekim 06, 2007, 13:18:32 » |
|
ben izmirli diilim ama babaannemler orda olduğu için her yaz gidiyorum,izmir bence çok güzel bi yer ben oraya her gittiğimde huzur buluyorum,izmir'i çok seviyorum.
|
|
|
|
|
|
©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© PuNk FaN ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©,°¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨°,••¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤•• ,GreenDay Fan Club,Dan Fan Club,Emma Fan club,Harry Fan Club,NBA Club,ARWEN FUN CLUB,Avril Fan Club,Nezi Abla Fan Club,Skye Sweetnam Fan Club
|
|
|
|
izmirlee
|
 |
« Yanıtla #179 : Ekim 06, 2007, 13:56:47 » |
|
E ykm yi biliom tabide yky yi sormuştum nese buldum alsancakta kıbrıs şehitleri caddesindeymiş yinede sağolun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|