|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 13, 2008, 20:29:14 » |
|
Öncelikle oldukça ilginç bir nick. Güle güle kullan  Anlamı ne ki?  Çok teşekürler Herne Peş bir şarkı. (sazan gibi atladım da kendisi çevrimdışıymış  ) Anlamını bilmiyorum Kürtçe çünkü. Bu arada yıllardır hep merak etmeişimdir.Herne Peş'in anlamını bilen var mı? Varsa bizi aydınlatır mı? Ben biliyoruuuuum 'ileri' anlamına geliyor .
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 13, 2008, 20:31:14 » |
|
Anlamı da güzelmiş  Sevdiğim bir şarkı olduğu için kullanıcı adını sevdim ama eskisi kulağa daha hoş geliyordu bence.  Tabi senin kararın 
|
|
|
|
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 13, 2008, 20:32:49 » |
|
eskisi daha iyiydi. Şimdi Hasta Siempre ve Herne Peş'i karıştıracağım Saol yorumun için Anlamı da güzelmiş  Sevdiğim bir şarkı olduğu için kullanıcı adını sevdim ama eskisi kulağa daha hoş geliyordu bence.  Tabi senin kararın  Teşekürler Süpermiş diyen tek ben olucam galiba 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 13, 2008, 20:38:42 » |
|
Neden ben ilk defa duyuyorum yaw  İlginç ama ben beğendim. Yalnız nickini değiştiren arkadaşlardan ricam şu ki; eski nickinizi profilinizin bir yerlerine yazınız. Karıştırıyorum yoksa 
|
|
|
|
|
|
 By Saliha  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 13, 2008, 21:02:30 » |
|
önce bu kim falan dedim  insan söyler yahu  Neyse ben "Eskisi daha güzeldi"yi işaretledim ama bu da pek hoş  Son zamanlarda nick değiştirme modası var galiba herkes değiştiriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 13, 2008, 21:05:41 » |
|
önce bu kim falan dedim  insan söyler yahu  Neyse ben "Eskisi daha güzeldi"yi işaretledim ama bu da pek hoş  Son zamanlarda nick değiştirme modası var galiba herkes değiştiriyor. Tabii modaya uymak lazım teşekürleer yorumun için  Beğenen iki kişimi ya  Gria ve Dame teşekürler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2008, 21:07:45 Gönderen: Herne Peş »
|
|
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 13, 2008, 21:08:09 » |
|
Bence skeeter da çok hoştu qerçi.. Ama bu da hoşuma qitti anlamı da qüzel.. Herne Peş.. Klasik bi nick deqil en çok da sıradışı bi nick olmadıqı için hoşuma qitti zaten. Aynı zamanda çok farklı bi nick olmuş qüzeL..  =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #54 : Mayıs 13, 2008, 21:14:01 » |
|
Bence skeeter da çok hoştu qerçi.. Ama bu da hoşuma qitti anlamı da qüzel.. Herne Peş.. Klasik bi nick deqil en çok da sıradışı bi nick olmadıqı için hoşuma qitti zaten. Aynı zamanda çok farklı bi nick olmuş qüzeL..  =)) Ben eskisi daha iyi idi dedim ama sonuçta senin kararın..ama farklıymış yav.. bunu da sevmedim değil hmm
Herne Peş (İleri) güzel ya güle güle kullan Teşekürler =) Açıkçası skeeter nickini seviyordum ama nickin üzerimdeki olumsuzl etkleri sıkımıştı biraz değişiriiym dedim aklıma ilk bu geldi teşekürler ikinizede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #55 : Mayıs 16, 2008, 10:46:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|