|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #210 : Eylül 25, 2007, 20:32:53 » |
|
kadıköy-kültür yok mu hafta içi öss yaa kanka olsak cık cık cık cık, ortam için dersaneye giden bir şahsiyet görüyorum  her neyse, hayatımdaki ilk kere dersaneye gidecek olmanın verdiği şaşkınlıkla buraya mesaj ayzıyorum: çözüm dersanesine gidiyomuşum, bugün sınaw olmuşum, perşembe derslerim başlıomuş öyleymiş  Össye giren aarkadaşlara [hadi okscileri de unutmayalım  ] başarılar diliyorum, her şey istediğimiz gibi olur inş =) yok ya ortam için değil ama buraya yeni geldiğimiz için arkim yok yanlızlık çekmeyeyim hesaaaabı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #211 : Eylül 27, 2007, 22:16:29 » |
|
Final e gidiyorum ama sıkıldıma artık dersaneye filan gitmekten 6 yıldan beri doğru düzgün bir hafta sonum yok  Bana kalsa hiç gitmem ama  Tatilleri iple çekiyorum . 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
~~PR£N§£§~~
|
 |
« Yanıtla #212 : Eylül 27, 2007, 22:19:23 » |
|
4 sene boyunca finele gittim oksye hzrlnmk için ama hiç memnun klmadım. kırklareli oks finali tercih etmeği düşüneceklere tavsiye etmiorum hata yptığınızı sınav çıkışı anlıosunz bu cumartesi belli olck  ya fem dershanesi ya da finl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woleybollcan
Süt
|
 |
« Yanıtla #213 : Ekim 18, 2007, 18:40:57 » |
|
Aydın Final e gidiomm
|
|
|
|
|
|
_h@u@>_
|
|
|
|
|
|
zee90
|
 |
« Yanıtla #215 : Ekim 19, 2007, 02:14:00 » |
|
ankara daki açıya gidiorm(merkez) 
|
|
|
|
|
|
Snape took the page bearing Lily's signature,and her love,and tucked it inside his robes.Then he ripped in two the photograph he was also holding,so that he kept the part from which Lily laughed...
|
|
|
chatlack_08
Süt
Bu Ara ihTiYacIM VaR SaNa eLLeriMi sAKıN BıRakMA
|
 |
« Yanıtla #216 : Ekim 21, 2007, 17:24:05 » |
|
2 yıl önce oks için finale gittim memnunum bu yıl da oraya gidiom  fdd silivri şubesi  EA608:p
|
|
|
|
|
|
gözLeRinDe göRdüM beN seNİn AşKı NefReTi:(( eLLerİmDeN TUt haDİ göTüR beNi SonsuzluĞa:((
|
|
|
Crazywolf
Süt
Çılgınkurt iş başında ;)
|
 |
« Yanıtla #217 : Ekim 21, 2007, 17:41:34 » |
|
Şişli/Mecidiyeköy'deki Final Dergileri Dershanesi'ne gidiyorum
|
|
|
|
|
|
,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_(¯`·._)ÇAPULCULAR FAN CLUB(¯`·._)_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_(¯`·._)THE SİMPSONS FAN CLUB BAŞKANI(¯`·._)_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸  
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #218 : Ekim 21, 2007, 17:44:35 » |
|
7 ve 8 de final e gittim 9 da gitmedim bu sne ilmiyorum istemiyorum dershane falan ama gerekirse gideceğim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #219 : Ekim 22, 2007, 13:47:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #220 : Kasım 08, 2007, 05:35:41 » |
|
Finale gidiyorum gitmez olaydım sakın öss de finele gitmeyin 1000 tane öğrencileri var buna karşılık 3 fizik hocaları var güya merkezi bilmemne bilmemne adanadan atıyolarmışmış öğretmenleri inşalla konuları bitiririz sınavdan önce çok dolmuşum yaw kusura bakmayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #221 : Kasım 09, 2007, 03:13:23 » |
|
Avcılar Yüksel Dershaneleri gidiyorum ben. Güzel dershane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #223 : Kasım 10, 2007, 00:48:40 » |
|
her sene ayrı bir dersaneye gittim, bu sene de körfezi deneyelim dedik, ordayım şimdi..
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #224 : Kasım 10, 2007, 00:50:03 » |
|
balıkesir zağnoos 
|