|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #90 : Nisan 20, 2008, 23:27:18 » |
|
ginnys ii ginnys ii  ben seni o isimle tanıdım  bitaneciimi ama sen bilirsin kuzum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #91 : Nisan 21, 2008, 00:09:35 » |
|
Claire ehm ilk bölümlerde hamile olan kadınmıydı..  Güzel bir nick bence  ginysde çok tatlı ama en doğru karaarı sen bilirsin canım başının etini yemssem bi ara sana lostla ilgili bi kaç soru sormam lazım kopamadım bir türlü diziden 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #92 : Nisan 21, 2008, 00:12:47 » |
|
ii olmuş bu nick daha ii sanki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #93 : Nisan 21, 2008, 00:37:10 » |
|
Hepinize teker teker teşekkür ederim ilk başta bana bu fikri veren Feanor ve Dilşatıma  Hem yeni nickimi nasıl bulucanızı hemde neler düşündüğünüzü bi öğrenmek istedim..Beni kırmadığınız oyladığınız ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim  Ama artık Ginny'i sevmiyorum ve Hp'de bittiğine göre bnde Lost'a sardım  Yanlız bu oylar kararımı etkileyebilr sizinde fikrleriniz görmek istedim  Haticem ne demek her zmn sorabilirsin ne istersen yeter ki Lost olsun  Evet Claire sarışın hamile kız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #94 : Nisan 21, 2008, 00:44:31 » |
|
Hımm bir şey diyeceğim o zaman  Kullanıcı adını bir kez değiştirebildiğini unutma canım  Claire ölürse ya  Ama lost ölmez  Ve 4. sezonu nasıl ya  Ben sanırım yine ve yine yazın izleyebileceğim  Neyse oşverin bunu  Claire'ı anladım ama Pace nereden geldi aklınıza  O kim ya da ne  Merak ettim birazcık(!) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #95 : Nisan 21, 2008, 00:50:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #96 : Nisan 21, 2008, 00:53:03 » |
|
Hımm anladım olayı  Bence çok hoş görünüyor  Ve bu yeni bulduğun ismi kullanmalısın bence İmzan  Bana Charlie'nin ölümünü hatırlattı  Tabi ben en son onun öldüğünü biliyorum  Öyleydi değil mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #97 : Nisan 21, 2008, 01:00:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #98 : Nisan 21, 2008, 01:29:35 » |
|
Canım ben en son 3. bölümde kaldım  Sınavlardan ona zaman ayıramadım  Ama Claire'ın ölme olasılığı bence yüksek bir ihtimal.Çünkü tam anlamıyla ana karakter sayılmıyor.Ama o ölürse bebeğe kim bakacak:Sun mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #99 : Nisan 21, 2008, 13:14:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #101 : Nisan 21, 2008, 16:25:26 » |
|
 guselmıs gule oynaya kullan 
|
|
|
|
|
|
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın, Kefenimi, Ve Ne varsa benden kalanı. Mezar başı yalnızlığında cesedimin, Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün, Görsün yargıçlarınız, Vicdanlı insanlarınız, Görsün, Ben ilkeliyim, Hak yemem diyenler.
Dünyanın, tarihin önünde, Çocuklarımın karşısında, Taşısınlar Bu masum canın yükünü. Sözde barışı kollayanların elinde, Bu günahsız canın, Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.
Cuma ed-Dussari
Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #103 : Nisan 21, 2008, 23:22:50 » |
|
Hımmm Lost'dan dolayı  Yenisi de güzelmiş aslında ama alışınca ginnys diye  Sen seç  Pek yardımcı olamadım ama
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #104 : Nisan 26, 2008, 18:40:58 » |
|
kafana göre takıl cnm
|
|