Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 15:54:58  

Sayfa: 1 ... 80 81 82 [83] 84 85 86 ... 105   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: En sevdiğiniz üyeler hangileri?  (Okunma Sayısı 26588 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1230 : Temmuz 17, 2008, 22:03:30 »

Demon cleaner*

bugün amma çok teşekkür ettim Kahkaha ama edilmeyecek gibi de değil hani tekrar tekrar teşekkür ederim misSGuaRD listende kendi nickimi görmek beni çok mutlu etti gerçekten Sarılan

~Twenty years
them's the breaks
for we design a fate
we need to concentrate
on more than meets the eye

x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: En sevdiğiniz üyeler hangileri?
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 15:54:58 »

Poşet Kız
JensenAckLes~
Telve

DeanWinchester~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1231 : Temmuz 17, 2008, 22:19:45 »

Göreceli Kavram beni sevdiğine şaşırdım doğrusu Acayip Cafede beni tanıyan yok pek fazla..Ama bende seni seviyorum Sarılan

Dilara'cm Sarılan Bende seni seviyorum canım Sarılan Paylaşım kraliçem cnm Sarılan

Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1232 : Temmuz 17, 2008, 22:22:05 »

Göreceli Kavram beni sevdiğine şaşırdım doğrusu Acayip
İşte ben böyle şaşırtırım Dil Çıkaran
Tamam kötü bi espiriydi Hede Hödö

...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek...
Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.

...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında
gizlice kanayansın...
Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında
gizlice kanayansın...

...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1233 : Temmuz 17, 2008, 23:08:16 »

Mls Hp

tşk.ederm cnm bnde sçs Sarılan

Mls Hp

aa bnde varım listede Gözlerini Deviren Kahkaha pek yakından tanışmıyoruz snle ama sevdiğim üyeler arasında oldun daima ^^ listende olduğum içnde tşk.ederm ayrıca Terleyen Sarılan

Sevgi Pıtırcıklar^ımm

mls_hp -> Her türlü saçmalığıma katlanan diğer bir insan Sarılan Melis Sarılan Ayrıca fıstık gibi kızdır Sarılan

cnm çok tşk.ederm Terleyen ayrıca hiçde saçmalıkların fln yok ^^ Sarılan

Çok klişe bşe sölicm şimdi hazır olun Dil Çıkaran ben şu an bi liste yapmaya kalksam bitmez o liste  Dil Çıkaran insan 2 yıl hergün bulunduğu bi yerde o kadar çok ark. ediniyor ki saymakla bitmez  Dil Çıkaran  Aww ama bnm içn özel olan insanlar var tbii gerçekten dost diyebileceğim kişilerde.. Aww

October : Bunların başında geliyor  Aww Ezgi herşeyiyle muhteşem insan cnm ark.ım lunaam  Sarılan  Aww

blooms: Anlatılmaz yaşanır saliha aslında  Sırıtan Dil Çıkaran hayatımda onun kadar neşeli çok az insan tanımışımdır heralde   Dil Çıkaran Aww ayrıca çok içten ve ark. canlısı bi insan cafede güvenebileceğim sayılı insanlardan.. Sarılan

Madeleine: Mervee  Aww sırdaşım  Aww yardımsever ve dost canlısı kişilik  Dil Çıkaran  Sarılan

çatalak06: Miraycım cnm  Aww o da cafedeki bi diğer sırdaşım rahat rahat dedikodu yaptıım bi kaç insandan biri.. Dil Çıkaran iyiki tanımışım seni  Aww Sarılan

Poşet Kız:Çok içten ve iyi niyetli kişilik  Aww  Dil Çıkaran Ayrıca Arda'cı o da bnm gbi Dil Çıkaran cici ötesi insan çok seviyorum sni de  Aww Sarılan

Pure-Blood Lady : Dilara diyince ilk aklıma imza geliyor nedense  Dil Çıkaran Çok doğal ve içten bi insandır o da çk seviyorum sni de  Sarılan

Göreceli Kavram : Pek konuşmuşluğumuz yoktur ama cafenin eski sevdiğim üyelerinden biri o da  Sarılan

Öykücüq:Daimi üye  Dil Çıkaran Sırıtan ilk geldiğimde cafede ilk tanıştığım insanlardan biri Öykü  Terleyen güvendiğim ve güveneceğim nadir insanlardan bri  Sarılan

Hasta Siempre: İremciim  Aww yap_paylaş ta tanıştığım o zamandan beri ark.lığım devam ettiği güzel insan  Dil Çıkaran Sarılan

delidir : genelde ayşen diyince th ve avril geliyor aklıma  Dil Çıkaran Kahkaha çok samimi değiliz ama cafenin sevdiğim üyelerinden o da  Sarılan

Pesimist_RG : Meryem  Terleyen sürekli ismini unuttuğum kişilik  Dil Çıkaran çok yakın olamsak da sevdiğim üyelerden  Aww Sarılan

Pansy: ismini duyduğumda aklıma ps gelen kişilik  Dil Çıkaran ve ismini bilsemde hep bnde pansy olarak kalıcak tatlı insan  Dil Çıkaran Sarılan

İrUzY:İremciim  Aww güzel insan  Dil Çıkaran cafede sevdiğim ark.larımın başında gelenlerden bri olan kişilk  Sarılan (cümle muhteşem oldu  Dil Çıkaran )

derhavril (doğru mu yazdım Dil Çıkaran ) : yine çok yakın olmasak da sevdiğim insanlardan bri  Aww
 Sarılan
JameSirius:Tanımama rağmen Facebook'a kadar isminin dilşat olduğunu bilmediğim kişilik  Dil Çıkaran  Terleyen o da aynı şekilde çok yakın olmasak da sevdiğim insanlardan bri  Aww  Sarılan

hermi: Göksuu Sarılan cafede en uzun süreli ark.lıklarımdan bri o da daimi üyelerden bnm içn  Dil Çıkaran çok seviyorum seni de  Aww Sarılan

Laila: pek saimi değiliz ama sevdiğim insanlardan o  da  Aww  Sarılan

ece_ yada Sophie unuttum şimdiki nickini Dil Çıkaran  Terleyen : Dost diyebileceğim insanlardan  Aww iyi ve yardımsever şahış  Dil Çıkaran Sarılan

Godric Gryffindor: Sanırım tek aramızda geçen konuşmaz Arda Turan ile ilgili bi konudan olmuştu  Dil Çıkaran Kahkaha ama sevdiğim üyelerden biridir o  da  Aww

MisSGuaRD:Yine pek yakın olmadığım ama sevdiğim üyelerden  Aww Sarılan

har_mon_ald : Beyonce Hayran Klubü sayesinde tanıdığım,sevdiğim üyelerden  Aww Sarılan

Marissa:Ayşe abla'yı sevmeyen yok ki ztn cafemizin ablası  Aww Sarılan

Ay yoruldum walla.. Dil Çıkaran kesin unuttuklarım vardır eminim her seferinde oluyor çnkü  Dil Çıkaran Gözlerini Deviren Kusura bakmasınlar.. Aww

Son olrak tabiki tüm hpc üyelerinide çook çook seviyorum,iyi ki varsınız..  Aww Cafemi Seviyorum !
« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2008, 23:47:59 Gönderen: Mls hp » Logged

3o.o6.2oo8
. . .
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1234 : Temmuz 17, 2008, 23:33:36 »

Melis'cim herkesin aklına onlar gelmeye başladı sadce sen değil, okul arkadaşlarım da öyle Kahkaha

Ben de seni seviyorum Gülümseyen Ve yaptığın ps çalışmaların çok güzel bunu da söylemeden geçemeyeceğim Aww

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!

Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1235 : Temmuz 17, 2008, 23:38:35 »

tşk.ederm Sarılan

3o.o6.2oo8
. . .
Poşet Kız
JensenAckLes~
Telve

DeanWinchester~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1236 : Temmuz 17, 2008, 23:51:04 »

Poşet Kız:Çok içten ve iyi niyetli kişilik  Aww  Dil Çıkaran Ayrıca Arda'cı o da bnm gbi Dil Çıkaran cici ötesi insan çok seviyorum sni de  Aww Sarılan

Bende seni seviyorum ablacım Sarılan İyi ki seni tanımışım Sarılan Bu arada her zaman Arda 4ewerr Dil Çıkaran

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1237 : Temmuz 17, 2008, 23:58:30 »

saol cnm Sarılan ve evet,her zmn her yerde... Dil Çıkaran Âşık

3o.o6.2oo8
. . .
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1238 : Temmuz 18, 2008, 07:15:12 »

Melis  Utanmış  canımmm saol çok tatlısın canım kocaman kocaman sarıldım(ehe nefes alamayabilirsin kısa bir süre  Dil Çıkaran ) Sarılan Bunun üzerine kısaca seviyorum nann sizi.( Terleyen  )

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1239 : Temmuz 18, 2008, 10:42:20 »

miss-potter~tuğçeyide sefiorum XD

Ayyy Şevvalcim bende seni seviyorum canım Sarılan Sarılan

miss-potter
Canım yaaa....bende seni seviyorum Sarılan Sarılan

miss-potter

[/b][/color]
Ayyy....benide yazmışın Başat...duygular karşılıklı Göz Kırpan XD

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1240 : Temmuz 18, 2008, 12:33:32 »

Melis  Utanmış  canımmm saol çok tatlısın canım kocaman kocaman sarıldım(ehe nefes alamayabilirsin kısa bir süre  Dil Çıkaran ) Sarılan Bunun üzerine kısaca seviyorum nann sizi.( Terleyen  )

sğl ayşe ablacm  Terleyen bzde seni seviyoruz  Sarılan

miss potter yani Tuğçe  Terleyen bnde kmi unuttum diorum  Dil Çıkaran çok yakın olmasakda sevdiğim üyelerden  Aww tatlı kişilik  Dil Çıkaran Sarılan

3o.o6.2oo8
. . .
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1241 : Temmuz 18, 2008, 12:53:54 »

JameSirius:Tanımama rağmen Facebook'a kadar isminin dilşat olduğunu bilmediğim kişilik  Dil Çıkaran  Terleyen o da aynı şekilde çok yakın olmasak da sevdiğim insanlardan bri  Aww  Sarılan

Aiiiiy Sırıtan Meliiiiis Sırıtan Çok teşekkürler Sarılan Gözlerini Deviren İnan bana duygularımız karşılıklı. Hani sanma ki ismimi listende gördüm diye söylüyorum. Cidden bende seni severim. Sarılan İsim muhabbetine gelince , olsun yahu , olacak o kadar , tanışsakta fazla konuşamadık malesef ^^ '' =( Bundan sonra umarım daha farklı olur Gözlerini Deviren Tekrar teşekkürler Sarılan

PS : Rihanna Hayran Kulübü'yle ilgili epey başını ağrıtmıştım zamanında Hede Hödö Özür dilerim Acayip =( Gözlerini Deviren
Lies
*αяαşтıямα¢ı üує*
Role Playing
Demleme Çay

»ค๔ค๓ ๒г๏๔א«

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1242 : Temmuz 18, 2008, 13:04:12 »

Pure-Blood Lady : Dilara diyince ilk aklıma imza geliyor nedense  Dil Çıkaran Çok doğal ve içten bi insandır o da çk seviyorum sni de  Sarılan

Neden acep Hede Hödö Ayh teşekkür ederim bu arada Sarılan İyilik meelem benim Sarılan

Döndü ~

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1243 : Temmuz 18, 2008, 13:41:50 »

Aiiiiy Sırıtan Meliiiiis Sırıtan Çok teşekkürler Sarılan Gözlerini Deviren İnan bana duygularımız karşılıklı. Hani sanma ki ismimi listende gördüm diye söylüyorum. Cidden bende seni severim. Sarılan İsim muhabbetine gelince , olsun yahu , olacak o kadar , tanışsakta fazla konuşamadık malesef ^^ '' =( Bundan sonra umarım daha farklı olur Gözlerini Deviren Tekrar teşekkürler Sarılan

PS : Rihanna Hayran Kulübü'yle ilgili epey başını ağrıtmıştım zamanında Hede Hödö Özür dilerim Acayip =( Gözlerini Deviren

tşk.ederm cnm  Terleyen ve bnde aynı şeyi umuyorum  Gözlerini Deviren Aww rihanna hayran klubüne gelince özür dilemene hiç gerek yok  Göz Kırpan Sarılan

Neden acep Hede Hödö Ayh teşekkür ederim bu arada Sarılan İyilik meelem benim Sarılan

Sarılan

3o.o6.2oo8
. . .
polyanna_(elif)
Krema

!I VERY LOVE RUPERT FOREVER!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1244 : Temmuz 18, 2008, 14:13:41 »

AnİMaGuS_bLaCK
joshbsr14
Derhavril
ginnyhhr
illegal
delidir
Mls hp
Marissa
Hey Ho Lou
_SePeT_
Feanor Tasartir
Godric Gryffindor
Dame
Bngi
pesimist_RG
QuEeN
_LİLY_
MisSGuaRD
rockçıkız

eğer unuttuklarım varsa kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum inanın hepinizin ismini yazmak isterdim ama ne site dayanır ne de ben dayanabilirim herkesin ismini yazmaya Gülümseyen

Harry Potter Cafe
                                                                                          ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
Sayfa: 1 ... 80 81 82 [83] 84 85 86 ... 105   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: