Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 19:20:52  

Sayfa: 1 ... 67 68 69 [70] 71 72 73 ... 93   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: En sevdiğiniz üyeler hangileri?  (Okunma Sayısı 22383 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1035 : Haziran 07, 2008, 11:05:25 »

Alıntı sahibi: Claire Pace
Gria Himonas:Çok iyi bir dost ve aynı zamanda sırdaş olduğu için Sarılan Gözlerini Deviren
  Geri dönmene sevindim. Sana karşı bir ayıp işledim ve bu yüzden kendimi affetmiyorum. O yüzden bana sırdaş dediğin için çok şaşırdım. Her şey gönlünce olsun Deniz. Umarım bundan sonra aynılarını yaşamazsın, aynı hatalara düşmezsin. Bu hepimiz için geçerli tabi ^^
Geçmişte yaşananlar bırak geçmiş olarak kalsın Gülümseyen
Sen benim için çok değerlisin büşracım gerçkten seviyorum seni Gözlerini Deviren Sarılan

Ayrıca eklemek istediğim önmli birisi daha var..
Madeleine:Mervenur ablam canım benim sende bnm için çok değerlisin her güzel şeyde onunda büyük bir payı var..Bırakma bni  Öpücük Sarılan
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2008, 11:08:15 Gönderen: Claire Pace » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: En sevdiğiniz üyeler hangileri?
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 19:20:52 »

Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1036 : Haziran 07, 2008, 11:31:45 »

Ayrıca eklemek istediğim önmli birisi daha var..
Madeleine:Mervenur ablam canım benim sende bnm için çok değerlisin her güzel şeyde onunda büyük bir payı var..Bırakma bni  Öpücük Sarılan

Madeleine: MÖ (Dil Çıkaran) hususunda bana muazzam yardımı dokunmuş yüce insan Dil Çıkaran Teşekkürlerimi sunarım Dil Çıkaran

Ayy canlarım  Ağlayan Hüzünlendim şimdi. Ben de sizi çok seviyorum  Göz Kırpan

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1037 : Haziran 07, 2008, 12:53:13 »

miss-potter : Fırsat dediğin nedir ki Dil Çıkaran Yaratırız Dil Çıkaran Teşekkürler Sarılan

MissGuaRD : Çok teşekkürler Sarılan Bugün bölümünü aradım ama göremedim. Neyse buradan kutlayayım. Nice mutlu , sağlıklı , huzurlu , başarılı , HPC'li yıllara Alkış Sarılan Teşekkürler Sarılan

Tazecik liste modasına bende katılayım.

Missmurder : Taze Opeth'çi , Cobainist olma yolunda ilerleyen sabırlı insan Dil Çıkaran " vassap görl! " " hişt pişt " repliklerinin sahibi Sırıtan XD Sağlam bir dost. Dırdırıma katlanıyor kolay mı Sarılan Öpücük İngilizcemi de geliştirecek di mi Sarılan (Hem nerden çıkardın seni sevmeyen olduğunu <.< !? ) Özellikle de yaza ı hope Dil Çıkaran

JuliaSirius : Derslerin perişan ettiği bir garip seherbaz Gözlerini Deviren (S. B. D.) Sene başında ne güzel konuşurduk , yüzünü gören cennetlik Hede Hödö İnşallah yaza Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük

Weesel : Punk denildiğinde aklıma ilk gelen insan Gözlerini Deviren Koyu Cobainist! Beni punk dünyasıyla tanıştıran şahsiyet Sarılan Bi ara çok üzdü beni ya Hede Hödö Yemek falan Hede Hödö (anladın sen onu , yada anlamadın Hede Hödö) (S. B. D.) Gecelerde kopmazsa onunla da yazları görüşeceğiz Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük

Fraktal : Erkek milleti. Megaloman , bilmiş bir profil Dil Çıkaran Eh azbuçuk sabırlı aynı zamanda Dil Çıkaran Beşliğini iade ederim <.< Dil Çıkaran Hede Hödö

Hasta Siempre : Sağlam taşlardan. Anti örümcek kafa Dil Çıkaran Evanescence ve Popmundo fatihi Gözlerini Deviren XD Yarın da doğum günü , bugün iletisinden öğrendim Dil Çıkaran Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük(Mister halt etmiş , belirteyim dedim Hede Hödö)

Dame : Buraya yazdığım şahsiyetlerden en gevezesi Sırıtan XD Yarılıyorum kendine has yorumlarını okurken Kahkaha Misiz aracılığıyla tanıştık , kaynaşma yolunda ilerliyoruz. Hem onunla bi fobimiz aynı Dil Çıkaran Ayrıca Anti-Aşk Kulübü kuracağız Dil Çıkaran Dimi Sırıtan (ben çoktan kaynadım ya Dil Çıkaran) Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük (SBD notumu eklemiyorum , bana "ne basit kız" demeyin sonra Dil Çıkaran)

Stupefy : Damla için yazdıklarımın aynısı geçerlidir Dil Çıkaran Edi'yle Büdüler sanki Dil Çıkaran O derece XD Sırıtan Koyu Cobainist (x2) , onunla da Damla aracılığıyla , bu hafta tanıştım. Uzun zamandır sonunda yani Hede Hödö Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük(SBD olayı aynı şekilde geçerli , Damla'nınkinde yazan)

Marissa : Cafenin meleği , bıkmadan her ona koştuğumda yardım eden , yardımsever ablacım Gözlerini Deviren Adresini ekledim , hala konuşamadım anasını Hede Hödö Ne duyarsızlık Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük

holy_solemn : Zeynep ablacım Gözlerini Deviren Kampüs Kulübü'nün sağlam taşlarından. .kampüs'e uğrayamadığımdan görüşemiyoruz hiç Hede Hödö Telafi edeceğim Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük

_starlight_ : Nerdesin bakim sen <.< ?! Sınavmış cartmış curtmuş <.< Aaaa Dil Çıkaran Yüzünü gören cennetlik aynı şekilde. Hele bi dön (belkide farkında değilim Kulüp'e girmediğimden) o zaman acısını çıkaracağım Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük

esn : Ablacık Sarılan O da sınav mağdurlarındandı bir ara Hede Hödö (hepimiz öyle değil miyiz) Görüşeceğiz Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük

RiotGirl : Bir dilci daha Sırıtan Sırıtan ! Ne zaman bir dizi açmaya kalksam bakıyorum Su Hanım açmış bile Dil Çıkaran XD Cıkcıks Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük

Madeleine : Sıkı Pushing Daisies'çi , tanıdığım samimi , dürüst , iyi niyetli insanlardan biri Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük

Ve tanışmak isteyipte tanışamadıklarım ^^ ''

Isabella Bristow Vaughn
Pena
Apus
geberesice
Pure Perfection
pansy
bngi
har_mon_ald

Edit ! Konuya bakarken görünce aklıma geldi unuttuğum ...

BellaCiao : Aybükecim Sarılan Hikayemin destekçilerinden , sıkı HS'ci , neşeli , konuşkan arkadaşlarımdan biri. İyi ki burada o da Sarılan Gözlerini Deviren Öpücük
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2008, 14:58:02 Gönderen: JameSirius » Logged

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
missmurder
...Elentari...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

I'm a heartbreaker...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1038 : Haziran 07, 2008, 14:04:44 »

Missmurder : Taze Opeth'çi , Cobainist olma yolunda ilerleyen sabırlı insan Dil Çıkaran " vassap görl! " " hişt pişt " repliklerinin sahibi Sırıtan XD Sağlam bir dost. Dırdırıma katlanıyor kolay mı Sarılan Öpücük İngilizcemi de geliştirecek di mi Sarılan (Hem nerden çıkardın seni sevmeyen olduğunu <.< !? ) Özellikle de yaza ı hope Dil Çıkaran

Kuzu'cum, teşekkür ederim listene aldığın için Dil Çıkaran Sarılan
Kurt! Of lan! Adamın külleri çalındı! Hep o Courtney Love yüzünden. Kurt'ün küllerine sahip çıkamadı yahu! <.< Kızgın
Ben kimlerin dırdırlarına katlanıyorum, sen hiç de dırdır etmiyorsun.
Yazın beni bulursan geliştiririz ingilizceni Dil Çıkaran

Bu arada Dame'le kuracağınız Anti-Aşk Kulübü'nde ben de varım, direk başkan da olabilirim hani Dil Çıkaran

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1039 : Haziran 07, 2008, 14:55:54 »

Kuzu'cum, teşekkür ederim listene aldığın için Dil Çıkaran Sarılan
Kurt! Of lan! Adamın külleri çalındı! Hep o Courtney Love yüzünden. Kurt'ün küllerine sahip çıkamadı yahu! <.< Kızgın
Ben kimlerin dırdırlarına katlanıyorum, sen hiç de dırdır etmiyorsun.
Yazın beni bulursan geliştiririz ingilizceni Dil Çıkaran

Bu arada Dame'le kuracağınız Anti-Aşk Kulübü'nde ben de varım, direk başkan da olabilirim hani Dil Çıkaran

Ehü ehü Kahkaha Kahkaha O da var tabii , yazın ortamlara akmazsan bi ihtimal XD Dil Çıkaran Courtney <.< ! Çok düşkündü zaten kocacığına ... Acıyorum ona , zavallı. Ciddii mii Gözlerini Deviren Dırdırcı olmadığıma sevündüm Sarılan Bazen boş konuşuyorum çünkü farkındayım XD Dil Çıkaran Sarılan

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1040 : Haziran 07, 2008, 15:09:56 »

Aşkolsun Dilşat,hani beni de seviyordun  <.<  Dil Çıkaran Bu da benim listem ;

_SePeT_ ~ Ayy canım o ya,Karamela Sepeti Dil Çıkaran Sarılan

_LİLY_ ~ OKS kurbanlarından o da,ama o süper netleriyle başaracak bu işi.O benim Lili'm çünkü Gözlerini Deviren  Sarılan

Herne Peş ~ Canım dostum,bitanecikim,ay söyleyecek laf bulamıyorum iyi mi Sarılan

Claire Pace ~ Kankiiim,o da bitanecikim,Deniz'im Öpücük Sarılan

İrUzY ~ Hatırla Sevgili dert ortağım Dil Çıkaran Aynı zamand harika bir arkadaş Sarılan

Green Night ~ Nayt'ım [kısa ve öz Dil Çıkaran]  Sarılan

Madeleine ~ Harika bir insan,gerektiğinde daima yardıma hazırdır Sarılan

Marissa ~ Ablacıkımm Dil Çıkaran Canım ablam,güzel insan.Cafenin bitaneciki Sarılan

Fraktal ~ Size tapıyoruz efendi,size tapıyoruz Dil Çıkaran Tapan Sarılan[anlamayanlar için bkz:Fraktal'ın Melekleri Dil Çıkaran

Hasta Siempre ~ Son bir ayda tanıştığım ve acayip sevdiğim üyelerden Sarılan

miss-potter ~ Çok konuşmadık aslında,ama seviyorum yahu Sarılan

JameSirius ~ :hıh: Beni listene almazsın ha Dil Çıkaran Hug mug yok sana Dil Çıkaran

Tanışmak İstediklerim:

missmurder
Dame
Stupefy

Kocaman bir Edit:

JuliaSirius ~ Aa Buket'i unutmuşum,onunla da 2 ay falan önce tanıştık sanırım.Ben testini cevaplamıştım,galiba full yapmıştım <.<  Seviyorum seni Dil Çıkaran Sarılan
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2008, 15:25:16 Gönderen: BellaCiao » Logged

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

Yazlığa gidiyoruumm Dil Çıkaran
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1041 : Haziran 07, 2008, 15:12:52 »

Kız allah iyiliğini vermesin XD Edütümü görmedin mi ^^ '' Bi dalgınlık anı unutmuşuz XD ^^ '' <.< (Bu banaydı) Olur mu öyle şey Sarılan Sarılan

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1042 : Haziran 07, 2008, 15:14:12 »

Kız allah iyiliğini vermesin XD Edütümü görmedin mi ^^ '' Bi dalgınlık anı unutmuşuz XD ^^ '' <.< (Bu banaydı) Olur mu öyle şey Sarılan Sarılan

Bu sana Sarılan Sırıtan Napayım edütün gözümden kaçmış <.<

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

missmurder
...Elentari...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

I'm a heartbreaker...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1043 : Haziran 07, 2008, 15:16:42 »

Ehü ehü Kahkaha Kahkaha O da var tabii , yazın ortamlara akmazsan bi ihtimal XD Dil Çıkaran Courtney <.< ! Çok düşkündü zaten kocacığına ... Acıyorum ona , zavallı. Ciddii mii Gözlerini Deviren Dırdırcı olmadığıma sevündüm Sarılan Bazen boş konuşuyorum çünkü farkındayım XD Dil Çıkaran Sarılan

Herkes bazen boş konuşur. Bazıları da her zaman boş konuşuyor, o ayrı Kahkaha
Sinirleniyorum Love'ın ismini duyunca yahu Hede Hödö Neyse Dil Çıkaran

BellaCiao, tanışırız yahu bir gün Dil Çıkaran di mi ama  Hede Hödö

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1044 : Haziran 07, 2008, 15:18:23 »

Herkes bazen boş konuşur. Bazıları da her zaman boş konuşuyor, o ayrı Kahkaha
Sinirleniyorum Love'ın ismini duyunca yahu Hede Hödö Neyse Dil Çıkaran

BellaCiao, tanışırız yahu bir gün Dil Çıkaran di mi ama  Hede Hödö

Di Dil Çıkaran Tanışırız tabi,ama inan çok istiyorum Gözlerini Deviren Dil Çıkaran

_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1045 : Haziran 07, 2008, 15:20:25 »

_LİLY_ ~ OKS kurbanlarından o da,ama o süper netleriyle başaracak bu işi.O benim Lili'm çünkü Gözlerini Deviren  Sarılan

Cnm benim çok saol. Umarım başarırım. Ama midem çok kötü bilmiyorum. Korkum heyecanım vurdu hasta oldum Üzgün . Tekrar saol... sende benim biricik Aybüke msin Terleyen

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1046 : Haziran 07, 2008, 15:23:33 »

Eh arada bizi de sevenler çıkıyor tabii Utanmış Dilşat'mmm sağol bi'tanem..Ben de seni çok seviyorum.Sınavlarım da bitti Terleyen Kurtulamazsın bundan sonra benden Sırıtan Sırıtan
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1047 : Haziran 07, 2008, 15:26:08 »

Eh arada bizi de sevenler çıkıyor tabii Utanmış Dilşat'mmm sağol bi'tanem..Ben de seni çok seviyorum.Sınavlarım da bitti Terleyen Kurtulamazsın bundan sonra benden Sırıtan Sırıtan

Editime bak Dil Çıkaran Bir tek o değil seven <.<

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1048 : Haziran 07, 2008, 15:27:48 »

Hey allahım , dakikada bağlayın küçük Emrah'a <.< ! Bağlayın bağlayın <.< ! Hiç sevilmiyorsunuz zaten. Bende laf olsun diye yazdım Dil Çıkaran Yoksa kimseyi sevmiyorum Dil Çıkaran

Sarılan

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1049 : Haziran 07, 2008, 15:32:40 »

Editime bak Dil Çıkaran Bir tek o değil seven <.<
Olur mu hiç öyle Aww Ben de seni seviyorum tabii Sarılan

EDİT: Dilşat görmemiş olayım o yazıyı Hede Hödö

Not: Liste yapmaktan sıkıldığım için- okul zamanı yeterince yaptığımdan <.< - ayrı ayrı söylemiyorum.Ama sohbetini özlediğim çooookk kişi var Ağlayan Umarım yakın zamanda görüşürüz onlarla Sarılan Sarılan
Sayfa: 1 ... 67 68 69 [70] 71 72 73 ... 93   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: