Yeniden dönmenin şerefine bi liste çıkardım

Marissa Ablam:Her zaman sıcakkanlı ve melek gibi olduğu için

Gria Himonas:Çok iyi bir dost ve aynı zamanda sırdaş olduğu için

İruzy:Kelimeler yetmez tanımlamaya her zaman yanımda olduğun ve bitanecik dostum olduğun için

Miss-Potter:Kankilerin bitanesi ne desem ki başka.. Her zaman yanımda olup bana verdiğin destekler için

JameSrius:Aramızdaki bağları kopartmadığı ve gerçekten iyi bi dost olduğu için

Ginevra:O kadar ortak noktamız var ki..Canım her zaman dostum olduğun için..

BellaCiao:Aybükecim..Canım benim çok tatlı ve şeker gibi bi insandır aynı zamanda çok sevdiğim bi dostum kankim olduğn için..

Holy_Solemn:Zeynep ablacım..Ablalarım içinde sevdiklerim ve değer verdiklerimdendir..Her zaman sevecen her zaman sıcakkanlı olduğu için..

Esn:Esra ablam..Ablalarım arasında sevdiklerim ve değer verdiklerimdendir..Gerçekten çok iyi bir insan çokda sevecen bir abla bir dost olduğu için

_SePeT_:Fındıklı çikom benimmm..İlkaycım çok fazla yakın olmasakda ben seni çok seviyorum canım benim

Rubeus_early: ''Kanki'' demeyi çok sevdiğim insanlardan biridir..Erencim canım kankimm..!

Feanor Tasartir: Çok iyi bir dost çokda iyi bir sırdaş olduğu için

Hasta Siempre:İremcim canım bana ettiğin yardımlar için çokda iyi bi dost olduğun için

Sürgün Melek: Hatice ablam..Haitce isminden nefret ederim ama ablama o kadar yakışıyor ki.. Nickindende belli o bir Melek o bir.. o Benim bitanem canım ablam Melek ablam..

Bngi: Bengücüm..O kadar fazla tanışmasakda ben seni seviyorum kanım kaynadı böle

Frank_McCourt:Erkincim..Çok iyi biri olduğun ve sırdaşım olduğun için bazen böle anlattıklarımla seni sıktım ama yinede

Dame: Damlacım fazla tanışmasakda.. Ben seni seviyorum kanım kaynadı sanada canım

Polyanna_(elif):Elifcim canım çok seviyorum seni çok iyi bir arkadassın

Stupefy: Canım senide fazla tanımıyorum ama yinede

_LİLY_:Ahh canım benim..Çok iyi bir dost olduğun ve bnde yerin ayrı olduğu için

Pesimist_RG:Meryemcim canım çok seviyorum seni

Derhavril: Nazotum canım benim seviyorum senide..Hemde çok

Har_mon_ald:Pek fazla tanışmasakda seni çok sevdim ben

MissGuard:Mervecim..Canım çok seviyorum senide

Despina:Canım fazla tanışmasakda seviyorum ben seni..Canım öğretmenim

Pansy:Esmacım canım öğretmenim senin sayende valla shop-imza filan yapmayı öğrendim-öğrendik canım teşekkürler..Ve sevgiler..

19_emma: Çağtay sensiz çekilmiyor buralar..Sende dönsen eskisi pff..

Neyse bn seni çok seviyorum sende dön artık