Göreceli Kavram; Gamzem bidenem...

22 Şubat 2020'de düğünüme davetli olan mükemmel insan. İnternetin bana kazandırdığı en iyi dost diyebilirim. =) Gerçek bir dost. =) Seviyorum uleynnn...
Arna Belorn; Fırat Abiğğğciğim. Beni önemsediğini hissettiğim, benim de çok önemsediğim değerli abiğciğim. =)
inferius; Cemrem bi denem. Muhabbetine bayıldığım insan.

Muahh sana gocumaan...
gzm.tm; oyy benim canımm... Bana yeri geldiğinde bir abla gibi öğütler veren, yeri geldiğinde dinleme duvarı gibin olan beni dinleyen, popomundo'da grup arkadaşım olan canım arkideşimmm...
Nyks Nightmare; Işın Abla... 2 sene önce kuzenim Doğuhan vesilesiyle tanıştığım beni bu fantastik kurgu dünyasına sürüklemeyi sağlayan, yazdığım kıytırık bir hikaye vardı; onu ilk okuyan ve beni yazmada ilk destekleyenlerden... Kedisi Gölge'yi de severim. Yüzyüze gelmişliğimiz yok amma öyle beraber bir şeyler yapalım isterim.

Doğuhan'a söyleyeyim buluştursun bizi
Laila; Çılgınım benimm. Şeker insannn...
Nezii; Işıl Abla. çok sevgili insan. Bana ablalık yapmış, benim için çok özel bir insan.
Marissa; desteğini arkamda hissettiğim yegane insanlardan. Muahh gosgocumaann... dersanedeki matematik öğretmenimden intikam almam için fikir vermiş güzel insannn
Harrius; ilginç bir tip

ama ilginç şeyleri severim. iyi insan özünde.
geberesice; cafe'ye ilk geldiğim zamanlarda nickini görüp çok sempatik bulduğum şekeeeyyy insan. seviyouuummmmm
bellatrixxx... kanım öyle herkeşlere çabucak ısınmaz. ısınanlardan biri

uzuuun uzun açıklamalık bir şey bulamıyorum. kanımın ısındığı kişiler benim için özeldir budur yani
inaneren55; GYÇ'nin emektarlarından. Mühim başkan yardımcısı. Şu sıralar çeteyi kurtarmak için benden daha çok şey yaptığı kesin

Sağolasın dostum.
Fraktal; bir kere konuşmuşluğumuz bile yok MSN'de falan. Ama ne biliyim. kanım ısındı

iyi bir insandır kanımca
Unicorn_Seda; eskiden "eltixxx"tik. Artık Tokio Hotel'in bir heves olduğunu anladığım uzuuun zamandır bir başkasına aşık olduğumdan dolayıdır ki artık eltix değiliz. Ama bu yakın arkadaş olmadığımız anlamına gelmez.........
Paul McCartney; yazdığı yazıları okumayı çok sevdiğim, öpülesi insan.

ehe eee ehe size abla diyebilir miyim sayın Duygu Hanım?

vs. vs. vs.
Benim için tüm insanlar mühimdir ve herkesi çok severim. Ama arada nefret ettiğimde olur, siz üzerinize alınmayın ama (Bu yazıyı okuyanlar). Arada bana eserler,görünürler,kulağıma fısıldarlar... ondan yani. Kişisel bir şey yok.
Tüm
HPC tayfasını seviyorum!