|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2007, 05:35:30 » |
|
sen de iyi ki varsın ececim  tekrardan hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2007, 11:11:29 » |
|
cafeye hoşgeldin ,iyi eğlenceler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2007, 13:53:35 » |
|
Kopya vermek, almaktan daha bir dert ya  Ben de severim fiziği  Hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
But I mean nothing to you and I don't know why.
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 15, 2007, 18:41:45 » |
|
Sitede 2. sınıf sayısallara pek rastlanmıyor; hoşgeldin kader ortağı  Café de mutlu günler geçirmen dileğiyle..
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
|
Sophie Cornica
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 15, 2007, 20:51:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
 ~ T.T~
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 26, 2007, 15:08:24 » |
|
sayısalcısın demek, kolay gelsin valla ne diyeyim  [ ben de bir zamanlar öyleydim de  ] önceliğin LOTR 'da olduğuna kesinlikle katılıyorum . İyi eğlenceler sana burada
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 26, 2007, 15:15:07 » |
|
sayısalcı olduğuna göre bayağı zekisin:D hoşgediin
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 26, 2007, 20:14:28 » |
|
Aaa bi sayısalcı daha  Umarım istediğin yeri kazanırsın. TV konusunda da aynıyız sanırım ben birazcıkta çizgi film izlerim  Kendi gurubun filan olması elektro gitar çalmanda çok hoş kıskandım vallahi  Neyse sana iyi eğlenceler hoş geldin cafeye 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Sophie Cornica
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 26, 2007, 22:23:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
 ~ T.T~
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 26, 2007, 23:02:29 » |
|
Hoşgeldinn. Zaten burdaydın 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
|
Sophie Cornica
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 26, 2007, 23:05:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
 ~ T.T~
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 27, 2007, 00:28:23 » |
|
Üzüldüm yahu  Umarım dağıtmak zorunda kalmazsınız çünkü çok güzel bi şey bi gurubunun olması
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
|
|