|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 14, 2007, 20:16:33 » |
|
*Sarah_Dan* arkanda ki yer bir yerden tanıdık geliyor. :S Otogar'a benziyor :S Bayrampaşa'da mı oturuyorsun?
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 14, 2007, 20:18:47 » |
|
*Sarah_Dan* arkanda ki yer bir yerden tanıdık geliyor. :S Otogar'a benziyor :S Bayrampaşa'da mı oturuyorsun?
evet orası otogar ma bayrampaşa'da oturmuyorum bir arkadaşımla carfeour'a alışveriş yapmak için gittiğimizde arkadaşım çekmişti beni
|
|
|
|
|
|
May it be the shadows call Will fly away May it be you journey on To light the day When the night is overcome You may rise to find the sun
Mornie utúlië (darkness has come) Believe and you will find your way Mornie alantië (darkness has fallen) A promise lives within you now
|
|
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 14, 2007, 20:33:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 14, 2007, 20:39:34 » |
|
güzel diğelim ki beğenim ehuhehe saol cnm =) şaşırtıcı simbiyoz saçlar çok mnyk duruyo valla ya bir tane artist vardı Ryan Cabrera mı öle unuttum şimdi adını bn de ona benzettim  Serlie james blunt ne alaka  sarah_dan senin foto da güsel gayet hoş nie kendinizi beğenmiyorsunuz anlamıyorum cık cık cık...
|
|
|
|
|
|
May it be the shadows call Will fly away May it be you journey on To light the day When the night is overcome You may rise to find the sun
Mornie utúlië (darkness has come) Believe and you will find your way Mornie alantië (darkness has fallen) A promise lives within you now
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 14, 2007, 23:06:00 » |
|
*sarah_dan* çok tatlı çıkmışsın canım saçlarını çok beğendimm 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 15, 2007, 11:24:37 » |
|
Silver_Sky bu ne güzellik kzm  Poz süper kız süper haliyle resim süper  Valla çok güzelsin 41 kere maşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Skywalker*
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 15, 2007, 22:23:39 » |
|
walla lahn, ne alaka fln oluo insan ama bn harby benzettim yha  yani saçları fln diil de, böle duruşu fln  bensio işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynikey
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 16, 2007, 14:51:50 » |
|
 kimse bana yorum yapmamış banada yapmamışlar napalım ölelim mi 
|
|
|
|
|
|
klüpler kısmında eragon ve diğer ejderha içerikli hikayeler için klüp açıldı...
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum
|
|
|
|
zeynikey
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 16, 2007, 15:06:22 » |
|
ben ayırmıyorum herkes süper fotojenik çıkmış ve normalde daha güzel ve yakışıklı insanlar oldugunuza eminim çünkü ben fotoğraflarda kötü çıkarım ama normalde görenler beni beğenirler 
|
|
|
|
|
|
klüpler kısmında eragon ve diğer ejderha içerikli hikayeler için klüp açıldı...
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum
|
|
|
Şaşırtıcı_Simbiyoz
Süt
i love SKY SWEETNAM
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 16, 2007, 17:01:07 » |
|
Delidir,Pucca,Sarah_dan,Zeynikey hepinz çok gzl çıkmşsnz yanlz,Sarh_dan senn tatlılığını arka plan birz kirletmiş  Zeynikeyde nedn öyle uzandn anlamadm  .birz garip durmş.Arkadaşınmı seni çekiyo yoksa arkadaşınla çekildiğn resimimi kestin  herneyse hrks gzl çıkmş. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 16, 2007, 17:06:29 » |
|
hiç de bikerem mrw böö lük bi halin yoqq çoq güsel çıkmışsın bu fotonda!!!!üstünde picasa yardımı olsa da güsell!!! mck mck 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 03, 2007, 18:19:28 Gönderen: PéNa »
|
|
|
|
|
|
|