Ruh
Toz
|
 |
« : Ocak 31, 2006, 00:12:28 » |
|
Bu bölüme ait bir duyuru mesajıdır.Kaale alınız. Bölümde bulunan ''Üye Resimleri'' başlığı; ''Üye resimleri'' ve ''Üye Resimleri Hakkında Yorumlar'' olarak ikiye ayrılıcaktır.Yani yorumlarla resimler aynı başlık altında bulunmayacaktır.Bunun nedeni ise, kirlilik oluşturularak göz zevkini baltamasıdır.''Üye Resimleri'' başlığına sadece resim atılıcaktır ismindende anlaşılacağı gibi, diğer bölümede o atılan resimler hakkında yorumlar yazılacaktır.İki başlık birbirine karışmayacaktır.Yani ''Üye Resimleri'' başlığında yorum görmek istemiyorum ona göre. Üyeler tanışmak için bir başlık açtığında mutlaka;ismini,yaşını,zevklerini,sevmediklerini ve kendi hakkında kısada olsa bir bilgi yazmalıdırlar.Açtıkları başlıkta sadece 1 tane resim koyabilirler oda ilk tanışma amacı olduğundan.Yoksa dediğim gibi resimlerin yeri ayrıdır. Benim tavsiyem artık üye resimleri başlığı altına mesaj atmamanızdır. Ben resimleri bu bahsettiğim yeni başlık altında topladıktan sonra ordaki resim ve mesajlar silinecektir büyük ihtimalle.Ve elbette bu önerilere uymayan tanışma başlıklarıda silinebilir yani olan sizin mesaj sayınıza olur ondan bu önerileri uygulamanızda tavsiye edilir.(doktor raporludur ) İyi Eğlenceler. - GlaciusResimler taşındı - Luth
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2006, 13:51:40 Gönderen: Black_Rose »
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2007, 00:34:26 » |
|
Şaşırtıcı_Simbiyoz Naruto'ya benziyorsun valla.  Silver'de çok güzel çıkmış. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2007, 00:59:34 Gönderen: Wizard »
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2007, 12:22:55 » |
|
cnmsım (*Sİlver_Sky*) yine harikasın! ahh ah! o esgi arkadaşının yerinde bn olcaktım ki  kıskaçlık yaptım şindi çatlıorum beni düzeltmesi sana 
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2007, 12:44:15 » |
|
Silver'de çok güzel çıkmış.  tşk ederim Wiz =)) cnmsım (*Sİlver_Sky*) yine harikasın! ahh ah! o esgi arkadaşının yerinde bn olcaktım ki  kıskaçlık yaptım şindi çatlıorum beni düzeltmesi sana  saol cnmsımm  sen de geL burya bak nasıl foto çektiriyoruz  esgiecm de şeker çıkmış yaf =))kıskanma ama  Şaşırtıcı_Simbiyoz da hoş çıkmış 
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
Şaşırtıcı_Simbiyoz
Süt
i love SKY SWEETNAM
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2007, 16:23:01 » |
|
Silver'de çok güzel çıkmış.  tşk ederim Wiz =)) cnmsım (*Sİlver_Sky*) yine harikasın! ahh ah! o esgi arkadaşının yerinde bn olcaktım ki  kıskaçlık yaptım şindi çatlıorum beni düzeltmesi sana  saol cnmsımm  sen de geL burya bak nasıl foto çektiriyoruz  esgiecm de şeker çıkmış yaf =))kıskanma ama  Şaşırtıcı_Simbiyoz da hoş çıkmış  Her ikinizede tşkr ederim. Yanlız Naruto kim onu anlayamadım.Kimse o, o bana benziyo ben ona değil  (Galiba bi çizgi kahramandan bahsediyosun)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweety_girl
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 13, 2007, 17:16:29 » |
|
Şaşırtıcı_Simbiyoz sen cidden 16 yaşında mısın ya bn ce19-20 gözsterion. ama çok ii çıkmışmışsın;)
|
|
|
|
|
|
 Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm
|
|
|
|
kod_weasley90
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 13, 2007, 17:49:36 » |
|
Şaşırtıcı simbiyoz ii çıkmışsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şaşırtıcı_Simbiyoz
Süt
i love SKY SWEETNAM
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 13, 2007, 17:54:20 » |
|
Şaşırtıcı_Simbiyoz sen cidden 16 yaşında mısın ya bn ce19-20 gözsterion. ama çok ii çıkmışmışsın;)
S Sanada tşkr ederim.Ewt 16 yaşındayım. Yani 90'lıyım Ağustosda 17 'ye giricem. Buarada ilk kez biri 20 yaşında filn olark gördü ,biçok arkim var 19 - 20 yaşlarında ve hepside sakallı filn yani belli ediyolr.Herneyse tşkkrlr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kod_weasley90
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 13, 2007, 17:57:17 » |
|
Şaşırtıcı Simbiyoz buarada bu nick'i nerden buldun :DGüzelmiş
bu tip konuyla alakasız geyik muhabbetleri özelden dewam ettirin mümkünse-sinek
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2007, 20:01:18 Gönderen: sinek »
|
|
|
|
|
|
piramit
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 14, 2007, 11:33:46 » |
|
 kimse bana yorum yapmamış silver_sky çok güzelmişsin beah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 14, 2007, 11:56:30 » |
|
phuahuhahuha "Şaşırtıcı Simbiyo<" adlı arkkadaş, milleti şaşırtmış hakkaten  ve gayet de yaşını gösteriyo, hatta küçük bile duruo O_o ama saçlarını çok beendim ^^ --- stern angel rüya [nedense sana sternie diyesim geldi  ] şapkan manyak  , bende de ona benzer bi tane war ama ben hep yan taktıım için daha farklı görünüyo  ---
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 14, 2007, 11:58:58 » |
|
Yanlız Naruto kim onu anlayamadım.Kimse o, o bana benziyo ben ona değil  (Galiba bi çizgi kahramandan bahsediyosun) Evet dediğin gibi bir anime kahramanı  Narotu-kun, Naruto ninjaaaa 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 14, 2007, 17:37:54 » |
|
 kimse bana yorum yapmamış silver_sky çok güzelmişsin beah  tşk ederim cnm sen de çok güseL çıkmışsın =)
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
|