Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 07, 2008, 16:00:37  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Teşekkür  (Okunma Sayısı 773 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 10, 2007, 18:26:45 »

Bu sitede bazılarına teşekkür etmek istedim. Belki diğer üyeler de yazmak ister die konu açıyorum.

Öncelikle HPC' nin kurucularına cafeyi kurdukları için büyük bir teşekkür etmek istiyorum.
Ama bazı yöneticilere özel teşekkürlerim olacak.
Öncelikle bilmeden de olsa, üye psikolojisini anlamamı sağladığı için Fantasticc'e  Gülümseyen
Akabinde sitede ilk açtığım konuyu anında kilitleyip beni bunalıma sokan Nyks Nightmare' e  Terleyen

Sitede ilk üye olduğum kulübün yöneticisi, en gıcık arkadaşım Gria' ya   Hede Hödö
Bana çok yardımı dokunan, açtığı konularla HPC' yi HPC yapan dokunduğu yerde gül biten Marissa Ablama  Sarılan
Ve (Burada tek tek sayamayacağımdan büyük miktarda özürle birlikte) burda kalmamın birer sebebi olan dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.  Sarılan  Sarılan  Sarılan
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2007, 20:54:48 Gönderen: Fraktal » Logged

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Teşekkür
« Eklendi: Ekim 07, 2008, 16:00:37 »

Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Kasım 10, 2007, 18:36:38 »

Hatırlamıyorum bile kilitlediğimi Kahkaha konu neydi ki Kahkaha

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2007, 18:38:47 »

Lunatic in açtığı bi konunun aynısını açmıştım. Melez Prensle ilgili bişiydi. Hatta hemen konu açma, cafede dolaş kuralları anla demiştin Terleyen

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 10, 2007, 18:39:21 »

bende teşekkürüne teşekkürle karşılık veriyorum saol.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Kasım 10, 2007, 18:40:32 »

Lunatic in açtığı bi konunun aynısını açmıştım. Melez Prensle ilgili bişiydi. Hatta hemen konu açma, cafede dolaş kuralları anla demiştin Terleyen
Bi ara o kadar çok yeni üye benzer şeyi yapıyordu ki delirdiğim anlardan biriymiş ehehe
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2007, 18:42:24 Gönderen: Nyks Nightmare » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 10, 2007, 18:45:14 »

Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan ya böyle duygusal şeyler ya herkes beni böyle dalga bir tip sanıyo ama benim içimde neler var be Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
Ayrıca teşekkürler

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
sehzaden27
Demleme Çay

how ı met your mother ???

furkan_neslisah@hotmail.com furkanpatan@yahoo.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Kasım 10, 2007, 19:18:14 »

bende zor günşerimde yanımda olan marissa ablama   Sarılan beni bazen güldüren bazen hüzünlendiren grii cime (Gria Dil Çıkaran ) disiplin konusunda beni dürtükleyen black rose'a ve ilk siteye geldiğimde benim bitmek bilmez sorularıma bıkmadan cevap veren fantasticc'e (son bi öm attım hala cevabı gelmedi Dil Çıkaran e bıktı artık adam Dil Çıkaran ) ve son olarak kız arkadaşım için güzel bi puzzle Boogie hazırlayan nezii ye  teşekkürlerimi bir borç bilirim (yağ çekmiyorum yannış anlaşılmasın Dil Çıkaran Sırıtan )

Lost... bir kaçıştır...

Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 10, 2007, 19:29:08 »

ilk aklıma gelen;

Pure Perfection: ZAY'dan çıktıktan sonra ağzımı burnumu dağıtmamış olması kanımca en büyük teşekkür gerekçelerimdendir Dil Çıkaran

daha çok kişi var anacım ama yazsam gözyaşları sel olur gider Hede Hödö hayır, burda ben varsam kimse ağlayamaz lakin çok kişi var be Dil Çıkaran aklıma iyi bi' şi geldikçe yazarım Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2007, 19:29:56 Gönderen: Paul McCartney » Logged

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Kasım 10, 2007, 22:25:49 »

Bana bugüne kadar öğrettiği şeyler için,her türlü konuda yardımları için ,büyük bir sabırla photofiltre ile ilgili her sorumu yanıtladığı içn  Kahkaha Işıl ablaya  Sarılan

Siteye giremediğim zmanlarda bana yardımcı olan Fantasticc'e  Gülümseyen

Bütün yap_paylaş ekibine   Alkış

Ve daha unuttuğum birçok kişiye  Kahkaha çok tşk.ederm  Sarılan

3o.o6.2oo8
. . .
Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Kasım 11, 2007, 02:19:05 »

Aslında cvp vermemem kendi sağlığım açısından iyi olacaktı Terleyen ama adım geçmiş hemde çok alakasız bir durumda düzeltmem lazımdı..!!Benim HPC ye bir katkım yok HPC nin bana katkısı var çünkü ben bu siteye 6 ay önce üye olup ama giriş yapamamış (gariban) 6 ay sonra bir arkadaşımın bir kere gel eminim seversin demesi ile atıldığım benim buraya gelmemi sağlayan eski bir dostla burada bulunuyorum..!!Ben buradan çok şey öğrendim..Çok çok şeyler kazandım..Benimde bir çok iyi kötü anım var..Hatalarım var..Belki de kazandığım kazandırdıklarım var ki bu kocaman bir sevgi bağıdır..Kimsenin beni sevmesine gerek olmadığı gibi senin yazdığın HPC ye katkısı oldu gibi bir yazıda oldukça gereksiz..Hemde bütün HPC aleminede saygısızca bir laftır bu..Buraya emek veren rütbeli insanların karşısında kendimi onların yerinde hissedip bu lafa kızdım açıkçası..Çünkü bende üyelerle olan bağın ne demek olduğunu bizzat yaşıyorum ki ben bunu gururlada söyliyim 6000 üyeyi geçmiş bir sitedeki tüm üyelerle neredeyse muhatabım..En az 1000 üye diyelim..Reklam yapıyor diyenlerede söyliyim ben HPC ile o kadar bütünleştim ki her gittiğim sitede de bunu yansıtıyorum..Benimde kızgınlıklarım küskünlüklerim oluyor ki Fraktal ben bir insanım..!!
Dün söylediğim yazınında arkasındayım yine çocukça bir davranış ve yine gereksiz..
Ben söyliyim hatalarımla kazandıklarımla iyi ki buradayım iyi ki bu site var..Seri bitsede hiç kapanmamasını dilerim çünkü hpc de geçirdiğim her zaman benim için özel ve çok anlamlı..Sitemsiz ve site sakinlerimsiz olmaz olmuyor Terleyen

Yap_Paylaş içinde ben Fant'a tşk etmek istiyorum bizlere bu hakkı tanıdığı için..
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Kasım 11, 2007, 02:33:51 »

Böyle bir başlık açmayı akıl ettiği için ben de Başat' a teşekkür ediyorum Hede Hödö Hede Hödö

~ Twilight ~

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Kasım 11, 2007, 10:20:15 »

gewrçekten de bu başlık içimizi dökmemiz açısından süper oldu Alkış Alkış Alkış Alkış

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Kasım 11, 2007, 22:54:20 »

Zamanında bana çok yardımcı olmuş caerid lock'a, yardımları hala devam eden harrysdream'e, üşengeçlikten yaptıklarımı (daha doğrusu yapmadıklarımı Hede Hödö) anlayışla karşılamış olan Nezii'ye, bütün adminlerimize ve moderatörlerimize teşekkürler Sarılan
« Son Düzenleme: Kasım 11, 2007, 22:55:41 Gönderen: Öykücüq » Logged

Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Kasım 13, 2007, 22:30:33 »

Bu siteye üye olduğum için kendime teşekkür ediyorum. (çok narsist gördüm kendimi  Hede Hödö) şu an yemek yiyorum birazdan teşekkürlerimi yazarım Sırıtan

Sitenin kurucularına, harry potter ekran koruyucuları yazdığım da hpc'yi bulan google'a, yap paylaşta öğrettiklerinden dolayı Nezii'ye, HRG'nin kalın çerçeveli gözlük olduğunu çözen insan Chai-Tai'ye, sıkıcı yaz gecelerinde beni güldürüp ağzımın büyümesine sebep olan Apus'a,  diş ağrısı çekerken bana yardımcı olan Marissa ablama  ve daha nice kişilere teşekkürlerimi sunuyorum Kahkaha
« Son Düzenleme: Kasım 13, 2007, 23:00:46 Gönderen: geberesice » Logged

Dr. Braddy Bar

profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Kasım 18, 2007, 03:29:19 »

Tüm yöneticilere gereksiz olan konularımı kilitleyip sildikleri için [ ciddi anlamda   Gülümseyen ] ,
Nezii'ye bana sadece resimlere şekil yapmayı değil insanlara nasıl davranmamız gerekeceğinin farkına varmamı sağladığı için  Gülümseyen,
Gria'ya tatlı sohbetlerimizde bana çok canayakın davrandığı için Sarılan,
Paul McCartney'e beni en kötü anlarımda bile forum içindeki mesajlarıyla neşelendirdiği için Sırıtan,
Marissa ablaya ilk maddede yazdığıma ek olarak her soru/sorunuma nazikçe cevap verdiği için  Gülümseyen ,
Mls Hp'ye beni Cafe'yle tanıştırdığı ve çok sevimli birisi olduğu için  Aww ,
Arna Belorn'a ilk maddede yazdığıma ek olarak müthiş hikayeleriyle zihnimi açıp hayal gücümü geliştirip yazmayı-okumayı sevdirdiği için  Gülümseyen ,
...
Fraktal'a bana birşeyler öğretebildiği ve "bu konuyu açtığı" için ,
Bana faydası dokunan ve unuttuğum için özür dilemek istediğim kişilere..  Terleyen
Ve Cafe'de arıza çıkarmayan herkese
.
.
.
   SONSUZ KEZ TEŞEKKÜR EDİYORUM  Sarılan

« Son Düzenleme: Kasım 30, 2007, 19:59:44 Gönderen: profesör_bşk » Logged
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: