patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #30 : Aralık 30, 2007, 18:58:46 » |
|
apus la aynı takıntıya sahıbız bırde ben ınsanların cumlelerındekı zocuklerı sayarım:)   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gfbrk.41
Süt
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 16, 2008, 03:01:58 » |
|
Müziğin sesi ya az gelir ya çok,orta ayarı bulamam :/
Müzik dinlerken farklı sesler duymak asabımı bozar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 16, 2008, 03:07:44 » |
|
Seslere çok duyarlıyım. Güç bela test çözmeye oturup da kendi açtığım müziğin dışında ses duyarsam illet olur bırakırım.
|
|
|
|
|
|
"İşte tam karşımdaydı, yüzü yüzüme o kadar yakındı ki... Güzelliği beni dehşete düşürdü, bu çok fazlaydı, alışamayacağım kadar fazlaydı."
|
|
|
|
asli_han_
|
 |
« Yanıtla #33 : Şubat 19, 2008, 19:45:13 » |
|
en iyi arakdaşlarımın hepsi inanılmaz titizler, eh bana da yansıdı bazı özlellikleri! benm de var! * çantamı akşamdan hazırlarım, yoksa rahat edemem ( bide sabah daha fazla uyumuş oluorum  ) * kütüphanemde kitaplar hep bir sıraya göredir- yayın evi, yazar, bi kere en sewdiğimden hiç hoşlanmadığım kitaba göre sıralamıştım. * sinirliysem bir şeyleri toplama ihtiyacı duyarım, diğer türlü hep geçiştiririm. ( bazen annem odamı toplamam için beni sinir ediyo gibime geliyor.  * giyeceğim şeylere hep 2-3 gün önceden karar veririm, denemesini de yaparım. bu kadar aklıma geldi... ama daha da vardır kesin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 21, 2008, 19:42:58 » |
|
yeni aldığım kitaba veya diğer romanlarıma bişey olursa ifrit olurm test kitaplarımı 1 soru dahi olsa benden başka birinn çözmesine daha da ifrit olurm benim yaptığım bir işten daha iyisini yapanlar çıkıosa o zaman delirirm mutlaka onu da geçerim ya da geçmeye çalışırım
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #35 : Şubat 22, 2008, 12:15:19 » |
|
olma mı?? simetri hastalığım vardır bnm yaaa!! illa bişi düzgün ve düzenli olcek.. sınavlardan önce illa bi arkadasıma anlatrım..sınavlarda kafayı yicek gibi olur elim ayağım buz keser titrerim (çok felaket bişi!!) kitaplarım boy sırasına göre yerleştiririm.. renk düzenide çok önemliidir tabi..beyaz dan siyaha kadar renkli olan hereyi sıraya dizerim!! ''böle bi hastalık işte...yazık bana'' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #36 : Şubat 23, 2008, 02:17:15 » |
|
"-Yazı yazarken stabilolarımı renk sırasına dizip o sırayla yazarım." bu bende de var Dame..
*bir kitabı asla son sayfalarda bırakmam, illa bitircem ! *kitaplığımda kitaplar konulara göre dizilidir -bi rafta türk klasikleri diğerinde dünya klasikleri vs.vs.vs. *yapmam gerekenleri muhakkak not alır görebileceğim bilimum yerlere yapıştırırım. *otobüste, metroda, okulda, ewde hiç farketmez oturdugum her yerde muhakkak ayağımı bacağımı falan sallarım. *müzik dinlerken ayağımla tempo tutarım. *elimde kalem çevirmeden ders dinleyemem. *odamın kapısı evde biri yokken bile kapalı olmalı, başka türlü rahat edemiyorum! *gördüğüm plakalardan anlamlı bi isim çıkarmaya çalışırım
aklıma bunlar geliyo şimdilik.. değilse bunlarla sınırlı değil !!
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 23, 2008, 02:38:48 » |
|
yatağıma kimseyi oturtmam mümkün olduğunca  kitaplarım mutlaka yayın evine göre dizilidir ve tabi kendi içlerinde boy sırasına ayrıca her yayın da renk uyumuna göre(biraz karışık ama takıntı işte  ) tırnaklarımın tırtıklı olmasından haz etmem törpü de yapmam illa keserim  bir yerde olmaması gereken birşey(mesela uyumsuız bir renk veya duvardaki boşluktan sızan ışık gibi) görürsem onu mutlaka kapatırım yoksa aşırı agresif olurum bacak bacak üstüne atarım ki bu vazgeçilmezim gibi bişey  tempo tutarım (çok mutsuz olmam bu durumu değiştirmez) sıkılınca oda düzeni değiştiririm bu hep böledir  elimi ve ayağımı pynatmadan uyanıkken beş dk dan fazla duramam sıkıntı basar müziğin sesini kademeli arttırırım. en yüksek sese geldi mi kulağım alışır ve az gelmeye başlar ses. sonra en aşğı indirip ona alıştıktan sonra tekrar arttırırım vs. bu böle gider taki uyuyana kadar  biri bir şarkıyı yarım bırakıp mırıldanmayı keserse kaldığı yerden devam ederim  sanki bitmesi şartmış gibi bazen çok komik durumlara sebep olabilio  aklıma gelenler bu kadar (ne kadar çok varmış meğer....
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 25, 2008, 16:01:15 » |
|
benimde bir kaç takıntım var (malesef) AMA DALGA GEÇMEK YOOOOOOOK ... _vejeteryan olduyum için asla et olan bir masaya oturmam _kalem arkalarını kaybettiyim kalemleri asla kullanmam ya bir arkadaşıma veririm yada atarım (istediyi kadar güzel olsun ) _geceliklsiz asla ve asla uyumam _ kitap ve defterlerimi büyükten küçüye doğru dizerim _silgi kullanmam eğer yanlış yazmışsam sayfayı yırtar tekrar yazarım _adidas hariç hiç bir marka ayakkabı giymem _gitar kurslarına haftada 3 kez gidiyorum ve her gitiyimde mutlaka küpe takarım eğr kaybedersem gitmem (bir kere kaybettim ve gitmedim o günden beri hiç kaybetmiyorum çünkü artık 15 çesit küpem var) _okul çantamı mutlaka akşam hazırlarım _haftada en az 3 korku flmi izlerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 27, 2008, 23:29:50 » |
|
*Okul çantamı asla akşam hazırlayamam. *Müzik dinlerken klavye tıkırtılarından yüksek dinlemeye özen gösteririm. Eğer öyle değilse müziği kapatırım. *Sürekli ayağımla tempo tutarım. *Müzik dinlerken her zaman mırıldanırım. Mırıldanamazsam müziği değiştiririm. * Seslere çok duyarlıyım. Güç bela test çözmeye oturup da kendi açtığım müziğin dışında ses duyarsam illet olur bırakırım.
Böyleyim işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #40 : Nisan 28, 2008, 12:39:28 » |
|
--bana "kız","hamfendi" denmesinden bir de ismimle hitap edilmesinden nefret ederim  saçlarım çok önemlidir.bozulduğunu anlarsam ve ya öyle olduğunu düşünürsem sürekli bunu söyler dururum ve sürekli ellerim saçlarımda olur.  fotoğraf çektirmekten nefret ederim çekmekten de öyle.biri fotograf çekmeye çalıştığında yüzümü kapatırım saklanıırım falan  evden çıkmadan önce mutlaka arkama döner bakarım,sora üçe kadar sayıp öyle çıkarım.böyle yaptığımı kimse farketmez  boş kaldığımda sürekli ama sürekli saatime bakarım ama asla kaçı gösterdiğini okumam.sadece bakarım  ne olursa olsun damak tadım yoktur onun için yemeğe başlamadan önce şeker ,tuz nereye atılacaksa hepsini atar öyle yemeye başlarım.  sürekli off puff sıkıldım der dururum insanların içini bayıyor ama leimde değil demezsem içim rahat etmiyor  çantamla ayakkabım aynı renk olacak olmadığı zaman dışarda sürekli başım eğik gezerim bir suç işlemişim gibi  bu kadar sanırım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2008, 12:40:01 Gönderen: esn »
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #41 : Nisan 28, 2008, 20:28:58 » |
|
-Kitabın sonuna çok az kalmışsa bitirmeden uyuyamam. böyle bir takıntım var benim
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 03, 2008, 22:20:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 04, 2008, 14:18:34 » |
|
Var sanirim aklima gelenler sunlar -sabah kalkinca ilk isim yatagimi düzeltmek olur, düzeltmeden ayaga kalkmam -ders calisirken calistigim oda süper düzenli olmali yoksa dersin basina bile gecmem  -simetri hastaligim var hafiften -derslerimi önce bir siraya sokar öyle hallederim  -sürekli aynaya bakarim, evden cikmadan önce evin her bes aynasinda da kendimi incelerim buda yetmiyor birde mikrodalga firinda bakiyorum kendime  -ha birde sipsevdiyimdir buda takinti sanirim
|
|
|
|
|
|
Daima Safkankimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
Ruper_İ_love_u
Süt
İ can feel u all around me!
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 04, 2008, 14:26:54 » |
|
aldıgım kitabın ilk önce sonuna bakarım (sanki okumadan anlayacakmış gibi)..  Sıpsevdilik bende de var aslında kötu oluoo , sanırım dugularımın iradesizliği işte(:  Aynada tum mimikleirmi incelerimm  Bir esyam kayboldugunda kendimden bir parça kopmus gibi hissederim meslea bir gün dersanede küçük tel tokam kaybolmustu o gn tamamenn mutsuzdumm..  Takılardan en cok sevdigim sey küpelerimdirr onsuz dışarıya cıkmam  Asla nazar boncugu vb. takıntılarım yokturr[galiba bu da bir takıntı] 
|
|
|
|
|
|
living in a lie.. Beautiful lie for belive..
|
|
|
|