Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 02:48:53  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Takıntılarınız var mıdır?  (Okunma Sayısı 2326 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Felonious
Lacrimarum.
Mod
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Aralık 16, 2007, 23:26:14 »

amaan ne çok düzen aşığı insan varmış ya Kahkaha okudum hepinizinkileri tek tek. hiç bu kadar düzenli insanların varolabileceğini düşünmemiştim. çevremde hiç yok çünkü Dil Çıkaran

bende de düzensizlik takıntısı var Dil Çıkaran
asla yatağımı toplamam topladığım gün dünyanın sonu geliyor demektir. bide şu pijama olayını hiç anlamam. uykulu uykulu çıkarmak o kadar zor geliyorki. her şeyim çok dağınıktır ama o dağınıklığın içinden neyi nereye koyduysam buluveririm hemen. annem henüz dokunmamışsa tabi. ders çalıştıktan sonra asla toplamam. asla geceden çanta hazırlamam. sabah oluncada şu nerde bu nerde hep siz sokuyorsunuz bir yerlere sonra bulamıyorum dokunmayın filan diye terör estirerek çıkarım evden. servise hep geç kalırım. gideceğim yere sürekli ama sürekli geç kalırım. ama beklemeyide hiç sevmem. evin muhtelif yerlerinde üzerimi çıkarıp toplamam orda kalır. sonra henüz giyilebilecek durumdaysa yine oraya gidip bıraktığım gibi bulduğum kıyafetlerimi üstüme geçiririm. dışarıda çikolata cips tarzı bişeyler yediğim zaman çöp bulmaya erinir çantama tıkıveririm hepsini. sonra 1 ay çantamda kalır o çöpler. artık çantamda ceplerimde yer kalmayınca bi el atarım temizlik yaparım. ertei gün yine aynısı olur ama.ders çalışırken masamın üstü acayip dağınık olur. çünkü lazım olan bir kitap vardır mesela onu alırım. sonra işim bitince hiç kaldırmam. orda yatar öyle Kahkaha üşenmeye üşenen bir insanımdır o kadar yani. odamın yine muhtelif yerlerinden bulaşık kupalar tabaklar bardaklar yiyecek içecek kapları şişeler çıkabilir. işte benim takıntılarımda bunlar olmadan yaşayamam Dil Çıkaran çöp evde filan yaşadığımı düşünmeyin. ama eğer annem olmasa çöpten bir evim olurdu evet Kahkaha düzensizlik benim ruhumda var. öyle heryer düzenli olursa asla yaşayamam. farklı bir yerdeymişim gibi gelir. oda dediğin dağınık olmalı istediğini yapabilmelisin. yabancılarım düzenli olmasını.

ayrıca ben eğer ders çalışmak istiyorsam her türlü ortamda ders çalışırım. çok sesli az sesli gürültülü bangır bangır. istemem lazım sadece o kadar Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Aralık 16, 2007, 23:27:31 Gönderen: Felonious » Logged

Some do the deed with many tears,
And some without a sigh:
For each man kills the thing he loves,
Yet each man does not die

oscar wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Takıntılarınız var mıdır?
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 02:48:53 »

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Aralık 16, 2007, 23:31:02 »

asla takıntılı olmadım.

Felonious  dediklerin hiç yabancı gelmiyor neden acaba ? Sırıtan

valla odamı hiç görmeyin hiç olmayacak yerlerden bile kitap çıkma potansiyeli mevcuttur.(yastığımın altı gibi  Hede Hödö )aşırı düzen bana batıyor galiba... Terleyen

hermioneda
Demleme Çay

btn kötülükler eriyecekse küresel ısınmaya evt!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Aralık 17, 2007, 10:06:48 »

''Odamdaki tüm Harry Potter posterlerim kronolojik sıraya göredir.
Kitabın sonuna çok az kalmışsa bitirmeden uyuyamam.''
bunlar bana uyuyor.sabahleyin evden çıkarken annemi öpmeden de olmaz.Gülümseyen

hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır...
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 17, 2007, 12:27:26 »

-Ses olursa Dünyada çalışamam
-Maalesed hiç bir yemeğin tadına bakmadan tuz atarım

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Aralık 17, 2007, 18:27:52 »

Alıntı
-Maç izLerken 90+2 de biLe takımın 2 goL atıp kazanabiLeceğini ümit ederim Gülümseyen
-DoLabın ve duvarın üzerindeki poster, yapıştırma vs. şeyLer hep bi düzene göredir.
-Müzik indirince mutLaka isimLeri düzeLtirim
-İngiLizce şarkıLarı dinLerken teLaffuzunu söyLeyip de keLimeyi anLamadığım yerLer çıkarsa duramam, gidip internetten bakarım.
-Saçım kötüyse doğru düzgün toplar oyle ders çalişirim
-Babam tıraş olurken çeşmeyi kısarım(küresel ısınma)
-Bir şeyi merak edersem ona mutlaka bakarım ne kadar tehlikeye gireceğim umrumda bile değildir
-Saçım bozulursa deliririm.
-Öğrenmek istediğim kelimeleri postite yazıp duvarıma zımbalarım.
-Yazılı varsa çalışmam gereken yerleri dosya kağıdına yazar, özet haline getirir öyle çalışırım
-Test çözerken şıklardan yanlış olanı gördüğümde hemen elerim
-Asla geceden çanta hazırlamam.(yani ben bazen hazırlarım)

Şeklinde arkadaşlarımızın söylediklerini alıntıladıktan sonra :

- Eğer masade tuzluk bulamazsam(kullansamda kullanmasamda)mutlaka tuzluğu oraya eklerim.
- Üye olduğum forumlarda olsun , bilgisayarımdaki dosyalarda falan olsun küçük harfle falan başlamaktan nefret ederim.Bu dürtümle savaştım ama başarılı olduğum söylenemez Dil Çıkaran
- Babam terliklerini kapı önünde falan bırakır , bende arkasından düzeltirim  Terleyen
- Evde içinde su olmayan ve yerine konulmamış bir kuğa gördüğümde onu asmak boynumun borcudur Dil Çıkaran
- Sabahları banyoya gitmeye falan üşenirim.  Terleyen
- Babam dışarıya , hangi odadaoturuyorsa o odadaki televizyonu kapatmadan çıkar.Ya da gözlüklerini , camları çizilecek şekilde bırakır . Bunları da düzeltirim.  Terleyen
- Hoşlanmadığım bir öğretmene (kendimce Hede Hödö)onu uyuz edecek hareketler yapmaya çalışırım.Tip tip öksürürüm,dikkat çekecek şekilde gülerim,homurdanırım vs.vs(saygı çerçevesini aşmadan tabiiki Dil Çıkaran) Naaparsın hayat şartları Dil Çıkaran
- Yanlış telaffuz edilen bir kelimeyi , doğru şekilde telaffuz edilişini biliyorsam düzeltirim . Öğretmeni tınmam [kötü örnek Hede Hödö] (Ne uyuzum ya Hede Hödö)
- Bursa'da Zafer Plaza'ya girdiğimde mutlaka Watsons'ta olsun,Boyner'de olsun parfüm reyonlarına bakarım,hoşuma gidenleri bileğime sıkarım Sırıtan Hatta bu yüzden bazen yapmacık gülümsemeli,yılışık tezgahtarlara rastladım iki saatte onlardan kurtulmak için dört döndüm,dönerim. Terleyen (Görgüsüz bir Türk kızı Kahkaha)
- Çok beğendiğim şarkıların isimlerini öğrenip muhakkak o şarkıdan artık bende de olacaktır. [Not : Senelerdir uyduruk bi şekilde mırıldanıp,hala isimlerini bulamadığım ve de bu konuda umudumu yitirmediğim o kadar çok şarkı var ki  Terleyen]

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
hsdayy
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 17, 2007, 19:44:28 »

birisi yanımda şarkı söylediği zaman eğer şarkı sözünü yanlış söylemişse hemen düzeltirim
Nyks
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Aralık 24, 2007, 22:57:27 »

Takıntılar bazen çok rahatsız edici olabiliyor.  Kararsız  Hepsini yazarsam herkes piskopat olduğumu düşünmeye başlayabilir.  Dudaklarını Mühürlemiş
Poledra
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Aralık 25, 2007, 17:37:01 »

-Evden aynaya bakmadan çıkamıyorum.
-Koltuğu bile ellesem ellerimi yıkamam gerekiyor düşünüyorum ve ellerimi yıkıyorum.
-Perdeler yamuk ise düzeltmeden duramam.
-Ama bunun aksine odam kesinlikle dağınık olmak zorunda.
-Kıyafetim veya saçım mutlaka düzgün olamalı yoksa hiç dışarı çıkamam.
Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2007, 02:14:01 »

*Radyoda, televizyonda ya da başka bi yerde bi şarkı duyduysam ve hoşuma gittiyse mutlaka o şarkıyı arar bulurum. Hede Hödö
*Sevdiğim eşyalara parfüm sıkarım ya da yıkarım Kahkaha (Kemanıma bile parfüm sıkmışlığım var.Dil Çıkaran Gameboy'umu da yıkamıştım bikeresinde.Allahtan bişiy olmadı. Kahkaha)
*Canım sıkkınsa yatmadan önce odama sevdiğim bi parfümü sıkar öyle yatarım. (Koklaya koklaya.. Burhan misali Dil Çıkaran)
*Yapmam gereken bi şey varsa(ödev vs.) mutlaka son güne hatta son dakikaya bırakır kendi kendime stres yaratır etrafımdakilere kızarım. (Sanki onların suçu Dil Çıkaran)
*Sinirlendiysem elimde ne olursa olsun (isterse dünyanın en kıymetli şeyi olsun) yere fırlatırım. Kahkaha Fırlatmadan olmaz Kahkaha Kahkaha

Ayh daha çok var aslında ama şimdi aklıma bu kadarı geldi. Dil Çıkaran

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Aralık 28, 2007, 03:01:25 »

Yalnız bir yerde yürüyorken arkama bakma ihtiyacı duyuyorum kontrolsüzce.

-What is a heart?
-Will i find it if i rip your chest apart?
-Will i find it if i crack open your skull?
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Aralık 28, 2007, 06:02:54 »

çift sayılara takığımdır tek sayıları hiç sevmem nerdeyse herşeyin çift olmasını isterim (örn: şeker fln yiceksem 3 tane yediysem bitane daha yerim Dil Çıkaran 3'te bırakmam onu )
bulunduğum odanın kapısını açık sevmem illa kapalı olcak
ders çalışırken sessiz ortam sevmem ses olması lazım sessiz olunca konsantre olamıyorum :s
bir raftan bişey alırken en öndekini almam en arkadakinide almam ortadan en ellenmemişini alırım Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2007, 06:05:00 Gönderen: inferius » Logged

|~|~||~|~|
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Aralık 28, 2007, 13:57:30 »

Takıntım hiç bir şeyi ve hiç kimseyi takmamam...Buna takıntı denilirse tabi!

profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Aralık 28, 2007, 16:08:19 »

Yemek aşırı tuzlu olsa bile ben yine atarım Hede Hödö

Herhangi bir yerde herhangi bir şarkı duyduysam hemen indiririm  XD

3 ve 12 sayılarına OHA denecek kadar takıntım vardır  Acayip

Acayip renk takıntım vardır çarşafımla yastığım aynı renk olmak zorundadır !!  Dil Çıkaran

Posterlerimi yıllardır bir dosyada biriktiririm ve hâlâ alfabetik sıraya göredir  Hede Hödö

Wizard gibi ben de yolda yalnız başıma yürüyorsam 5-10 saniyede bir arkama bakarım  Şaşırmış

Asla dar ve dibi görünmeyen bir yere [ bu bir tünel , çukur , bir oda vs.olabilir ] asla girmem  Dudaklarını Mühürlemiş
forgiveness
Süt
*

..yalnızlık nedir mi dedin?..anlatamam,yaşamalısın

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Aralık 28, 2007, 20:13:28 »

tabii ki benim de takıntılarım var Kahkaha şöyle sıralıyım

Taktığım bir şarkyı yine dinler bilgisayarı öyle kapatırım.
 Otobüste ya da herhangi bişey yaparken saate bakarım (sürekli olarak Sırıtan)
 Mutlaka televizyon programına bakarım izlemesem de  Kahkaha
 Evden çıkarken kapıyı kilitler sonra açar yine kilitlerim (çok tuhaf değil mi  Sırıtan)

her zamanki gibi yine hayali gerçeği karıştırdım...
Apus
ah ahh 80'ler gibisi yok...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Aralık 28, 2007, 23:52:18 »

Benim birçok takıntım vardır ama bana göre en kötüsü yolda kırmızı taşlara basmadan yürümem Dil Çıkaran

Savulun atlar,eşekler,camışlar.. Dil Çıkaran Şekerler geliyor Sırıtan
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: