|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #2115 : Şubat 14, 2008, 04:31:57 » |
|
Saat 3 ' e Az kaldı varmı benden başka kimsede kıpırtı  ?
|
|
|
|
|
|
 "Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
|
|
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #2116 : Şubat 14, 2008, 04:56:43 » |
|
pff 3 gecedir yanlızım işin kötüsü ben geldim diyebileceğim eski arkadaşlarımda yok :Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #2117 : Şubat 14, 2008, 06:27:07 » |
|
hâlâ yanlız olmak iğrenç :S ... Herkese iyi geceler ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #2118 : Şubat 14, 2008, 06:45:45 » |
|
hüüüüü uyuyamadım dostlar.bari kalkıp sohbet edim dedim kimsecikler yok ortalıkta.neyse ben azcık daha uyumaya çalışım.dostlar(kendinizi biliyorsunuz )sizleri seviyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #2119 : Mart 18, 2008, 03:19:19 » |
|
Evet bu başlığa yazacağım diye bir hırs bir hırs uyumadım ve burdayım  demeyi çok isterdim. Ühüüü bugünün cumartesi olmasını da isterdim hoş o ayrı mesele Neyse cafede yalnız değilimdir umarım  Bilmiyorum. Ay şu anda hiçbir şey bilmiyorum. Suç ve Ceza!!! İşte meselem bu  ödev hala bitmedi en az yirmi slaytlık sunu hazırladım ve hala bitmedi. En iyisi mi bu saatte ağlaşmayayım ben. Cümleten iyi geceler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #2120 : Nisan 23, 2008, 07:50:21 » |
|
saat dörde geliyor, bu ne manyaklıktır bilmiyorum, hiç uykum yok. foruma tam göz atamadım, uyku düzenim bozulmasın diye birazdan yatacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #2121 : Nisan 28, 2008, 13:55:26 » |
|
hıhh...bizde bir zamanlar 4lere 5lere kadar cafeydedik  bizim anne hanım şimdi kendi gibi benide 10:00 en geç 10:30 da yatırmaya çalışıyor..öffff...benim mp3 falan da bozuk..laptopu abla hanım götürdü..müzik yok resim çizeceğim ışık yok...offfff..kurtarın ya..
|
|
|
|
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!.. Japonları seviyorum!
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #2122 : Mayıs 03, 2008, 03:54:40 » |
|
İlk defa 3'ten sonra cafedeyim yalnızlık kötü bişi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #2123 : Mayıs 13, 2008, 03:27:38 » |
|
Saat Tr'de ve Cafe'de 3'ü geçti bayadır buraya yazmıyodum aklıma geldi bi yaziim dedim  küser fln sonra olmaz. Okullar tatil olduğu için gayet rahat nerdeyse sabaha kadar oturuyorum. Tatillerden sıkıldım ya valla 1 ay okul 15 gün tatil Tr'den alışkın değiliz biz böyle çok tatile, bünyemiz alışkın değil, çarpıyo  Şimdi ben böyle tatildeyiz gene fln yazıyorum da haziran ayının ortasından sonra bizim ark.lar denize oraya buraya tatile giderken ben okula gidiyo olucam oda ayrı bi eziyet olcak tabi Neysem çok yazdım gibi geldi Uyanık varsa iyi geceler, geliceklere falanda her neyse ondan işte.. 
|
|
|
|
|
|
|~|~| |~|~|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #2126 : Haziran 15, 2008, 03:37:19 » |
|
Ben burdayım; ama hiç tadım tuzum yok. Ruh Emici öpücüğüne mazur kalmış gibi hissediyorum kendimi. Fic okuyayım ben en iyisi. Kendimden, hayatımdan ve kahredici kararlarımdan ne kadar çabuk uzaklaşırsam benim için o kadar iyi olacak. P.S : Ruh Emici öpücüğünün nasıl hissettirdiğini biliyor muyum ben ki öyleymiş gibi hissediyorum? Neysem, her şey bir bilmece zaten *donar* İlham geldi ! " Kalbini göstermekten çekinme. " dedi prens. ' Neye yarar ki? ' demek istedim; ama ağzıma kadar gelen sözcükleri tıpkı içtiğim baharatlı şarap kadar çabuk yuttum.
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #2127 : Haziran 18, 2008, 03:45:53 » |
|
Ayy ben tüm yaz bir daha bu saate kadar nette kalamam herhalde. Son kez bir yazayım dedim  Eee kimseler yok mu? Hadi hadi varsınız  ses verin bari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #2128 : Haziran 18, 2008, 03:51:35 » |
|
VArızzzz VArızzzz Vızzzz  Slm dame.Rüyamda Snipimi gördüm.Çıkıoduk.Sonra ağlamaya başladı şeker şey.Ve sonra..sonrası yok.Uyandım HPC ye girdim. KEndimi berbat hissediyorum Melez Prens gelsin de huzur içinde uyuyayım artıkın!  ee ses? ses,sesss... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|