Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #165 : Nisan 15, 2008, 08:59:20 » |
|
uykummm var böhüaaa gecenin 01.35 inde yani uykumun en tatlı yerinde özel numaradan arayıp sesimi dinleyen insan evladı.yarın bu kız işe neyim gidecek diye düşünmedin mi?ayyy kalkıp hazırlanıp işe gideceğim dahaaa.pehhhh .
neyse cafem sonra görüşürükkkk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #166 : Nisan 15, 2008, 09:20:27 » |
|
uykummm var böhüaaa gecenin 01.35 inde yani uykumun en tatlı yerinde özel numaradan arayıp sesimi dinleyen insan evladı.yarın bu kız işe neyim gidecek diye düşünmedin mi?ayyy kalkıp hazırlanıp işe gideceğim dahaaa.pehhhh .
neyse cafem sonra görüşürükkkk.
Özel numaraları açma bence Ayşe Abla. Ben açmıyorum mesela diretirse de kapıyorum telefonu  Neyse =) Ben de birazdan okula gitmek için yollara vuracağım kendimi  Önce şu bilgisayarın başından kalkmayı başarmam gerekiyor
|
|
|
|
|
|
There's a hole in the world like a great black pit and it's filled with people who are filled with shit ! And the vermin of the world inhabit it !Lets dens beybe SiLentGLeaM ^^
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #167 : Nisan 16, 2008, 23:33:27 » |
|
her sabah 7 civarında giriom bn cafeye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #168 : Nisan 17, 2008, 10:45:57 » |
|
Ne kadar güzel bir gün  Umarım böyle devam eder  5 saat sonra biyoloji sınavım var  Çok heyecanlıyım  Şimdi okula gidiyorum  Herkese iyi günler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #170 : Nisan 18, 2008, 07:40:02 » |
|
Öhöm biraz erken şeettim galiba ama  Off bugün cuma mı? Bugün cuma mı? Bugün cuma mı? Bugün "gerçekten de" cuma mı? Haftasonuna saatler mi kaldı gerçekten? Tüm gün ayakta kalmamı sağlayacak tek neden bu, okula gidecek gücü bulmamı sağlayan da bu ve umarım edebiyat sınavında uyumamama da yardımcı olur  . Off şu gün bir geçse de...hoş bütün aftasonu deli gibi ders çalışacağım ama 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar! Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't let you torture me so sweetly. Now I can't let go of this dream. I can't breathe but I feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And I've completely lost myself, and I don't mind. I can't say no to you.
Shouldn't let you conquer me completely. Now I can't let go of this dream. Can't believe that I feel...
Good enough, I feel good enough. It's been such a long time coming, but I feel good.
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #171 : Nisan 18, 2008, 08:24:37 » |
|
Gene ben  Bugün 19 Mayıs çalışması olduğu için okul yok ve eşofmanlarla okula gideceğiz çalışmaya  Üşenmezsem eğer birazdan evden çıkmam lazım  Malum okul evden yaklaşık 20 dk kadar uzakta 
|
|
|
|
|
|
There's a hole in the world like a great black pit and it's filled with people who are filled with shit ! And the vermin of the world inhabit it !Lets dens beybe SiLentGLeaM ^^
|
|
|
Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #172 : Nisan 24, 2008, 07:06:38 » |
|
hüüüü 142 ziyaretçi ile tek başımayım cafede uykummm varrrrr işe gitmek istemiyorum.canım sıkılıyor ama azda olsa cafede olmak mutlu etti beni.akşama burdayım özleyin beni anacım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #173 : Nisan 24, 2008, 07:12:57 » |
|
Eh o kadar da yalnız sayılmazsın  Of Serdar Hoca derimizi yüzüp kampüs boyunca gerecek Edebiyat hocası delilere dönecek. Ne o töreni astık. Böhüüee öldüm ben  Off geç kalacağım yine  Neyse efenim herkese iyi günler.
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar! Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't let you torture me so sweetly. Now I can't let go of this dream. I can't breathe but I feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And I've completely lost myself, and I don't mind. I can't say no to you.
Shouldn't let you conquer me completely. Now I can't let go of this dream. Can't believe that I feel...
Good enough, I feel good enough. It's been such a long time coming, but I feel good.
|
|
|
Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #174 : Nisan 26, 2008, 08:15:23 » |
|
Allahım cumartesi günü sabahın köründe kalmak çok zor bişimiş yahu ,özelliklede işe gitmiyorsan ama ne yaparsın işimle ilgili bir konferansa katılıcam bilimsel bir sempozyum.zabahınnn 10 unda bu işi yapan malum şahsiyet şöle 11 de felan olsa iyi olmazmıy dı?neyse günaydın cafem şöyle bir bakim diye geldim çıkıcam birazdan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #175 : Nisan 26, 2008, 09:41:00 » |
|
sana kolay gelsin Marissa abla.. cumartesi günü erken kalkmak..iyidir yha ben hep 7 de kalkıyorum ama dün geç yattığımiçin bu gün 08:45 de kalktım..nese herkese hayırlı sabahlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #176 : Nisan 30, 2008, 07:11:13 » |
|
Günaydınlar.. yine ben.. sadece Sawyer in taktığı lakaplar için geldiydim buraya da bi slm yazıyım dedim.. ve bu gün türkçe yazılısı var....tabiki ben hiç çalışmadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #177 : Mayıs 12, 2008, 07:30:23 » |
|
birazdan işe gideceğim ve feci yorgunum yahu.hafta sonum feci yorucu geçti ama güzeldi yahu.Cuumartesi tiyatro (çok güzeldi) pazar ise Konya-Tuz Gölü vs gezisi(ayaklarım şişti resmen)ama çok güzeldi,akşamm eve erken gelip cupppp dinlenmeye .Bu arada şu haftasonu tatili 3 güne çıkartılsın yahu Hepinize güzel bir hafta dilerim .işte ve okulda başarılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiseva
Şeker

vaKit geçMek biLmeZdi oYsA..!!
|
 |
« Yanıtla #178 : Mayıs 12, 2008, 18:44:48 » |
|
bence de çok haklısın Ayşe abLa haftasonu tatili 3gün olmalı o bile az ya neysse  .. benim bilgisayarım odamda olmadığı için sabahları cafeye gelemiyorum çok üzücü bir durum ya yakalanma riski olmasa.. 
|
|
|
|
|
|
NasıL oLuyoR..? Vakit ßiR türLü geÇmeZkeN,, yıLLar HaYatLar gEçiYoR..
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #179 : Mayıs 20, 2008, 04:05:52 » |
|
ben geldiiiim 
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... ~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~ 
|
|
|
|