|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 25, 2007, 19:03:23 » |
|
bak kitabı çok merak ettim ben , hemde fantastik
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
|
hp_life
Fan of 405
Kakao

<o> 405 <o>
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 25, 2007, 22:47:16 » |
|
ooo bi Adam Brody hayranı daha  Cafeye hoşgeldin Aslıhan 
|
|
|
|
|
|
Ophelia Gordon Alone Again,Naturally
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 25, 2007, 22:50:08 » |
|
Hoşgeldin Aslıhan...İyi eğlenceler kafemizde... Keira Knightley,The cranberries  süper süper
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 25, 2007, 22:50:51 » |
|
Hoşgeldin Hpc'ye  .İyi eğlenceler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 25, 2007, 22:58:21 » |
|
bir lily sever daha  hoşgeldin aramıza.nickini çok beğendim
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 25, 2007, 23:02:32 » |
|
Hoşgeldin Aslıhan ^^ Kendini çok cici tanıtmışsın  Ayrıca Türkçe' yi düzgün kullanmaya çalışmanı taktir ediyorum. Zaten bu attığın mesajlarından belli oluyor. İyi eğlenceler ve OKS' de başarılar biliyorum sana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 25, 2007, 23:09:24 » |
|
hoşgeldin..  umarım iyi vakit geçirirsin  keira knightley falan güzel ama. will turner'dan uzak dursun söye de..  ama cranberries süper.. aman neyse değerli yorumlarımı kısa kesiyim  tekrar hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
Put sad wings around me now Angel take me far away Put sad wings around me now So that we can rise again
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 26, 2007, 15:32:14 » |
|
Hoşbulduk teşekkür ederim.Genelde girdiğim forumlarda şöyle diyolar Adam Brody kim?Keira Knightley kim?O kim?Bu kim diye soruyorlardı.Burada herkes çoğunu tanıyormuş.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 26, 2007, 15:33:52 Gönderen: Poledra »
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 27, 2007, 00:29:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
Lyn
Süt
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 27, 2007, 01:11:29 » |
|
aslı El Sueno De Morfeo kim  (şaka yaptığımı biliyosun gıcıklık olsun diye  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2007, 15:43:50 Gönderen: flowergarden »
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 27, 2007, 01:12:12 » |
|
Hoşbulduk.Aslında onlar küçücük bir liste asıl liste varya acayip kabarık.Teşekkür ederim.Bu sitedende amma kafa dengi insan çıktı be  el sueno de morfeo için avatar ve imzama bakınız solistini görüceksiniz.(biliyorum bildiğini ama gıcıklığına)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2007, 01:13:29 Gönderen: Poledra »
|
|
|
|
|
|