|
pansy
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 26, 2008, 19:35:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 26, 2008, 19:47:24 » |
|
hoşgeldin pansy  kendini çok güzel tanıtmışsın.ben de f1 severim ama delisi değilim  hamilton da fena değil aslında  umarım ingilizce öğr. olursun, ingilizce çok güzel  neyse iyi eğlenceler...
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 26, 2008, 21:40:18 » |
|
hoşgeldin pansy  kendini çok güzel tanıtmışsın.ben de f1 severim ama delisi değilim  hamilton da fena değil aslında  umarım ingilizce öğr. olursun, ingilizce çok güzel  neyse iyi eğlenceler... Teşekkürler  İyi ki gelmişsin pansycim seninle tanışmak çok güzel bişey umarım hep burda kalırsın  Sağol  Emin ol,çok büyük bir aksilik olmazsa her zaman burda olucam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 26, 2008, 22:07:11 » |
|
sana hoşgeldin diyemem çünkü ben daha sütüm  neyse meraba pansy abla
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 26, 2008, 13:22:17 » |
|
doğum günün kutlu olsun esma
|
|
|
|
|
|
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 26, 2008, 17:17:28 » |
|
doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 27, 2008, 17:37:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 28, 2008, 03:58:15 » |
|
Biraz geç mi oldu ne ama yine de doğum günün kutlu ve mutlu olsun Esma Umarım çoooook güzel bir yıl olur yaşamında
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 06, 2008, 19:29:59 » |
|
Ben doğum günümü kutlayanlara niye teşekkür etmemişim ki :S Herneyse şimdi teşekkür ediyorum.. (3 ay sonra  ) Ve bu mesajı atmamın nedeni,ilk mesajı güncellemem aynı zamanda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|