Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« : Aralık 14, 2007, 20:18:50 » |
|
Herkese selam  Marta kadar bekleseydim cafede 2. yılım için açmış olacaktım konuyu ama bekleyemedim, 2500. mesajıma açmış oluyorum  Adım nickten anlaşıldığı gibi Öykü, çok severim adımı, Manisa-Salihli'de oturuyoruz. Şehrimi sevmekle sevmemek arasındayım. 14 yaşındayım, 9. sınıftayım. Cafe ile bir arkadaşım sayesinde tanıştım, bu kadar seveceğimi tahmin edemezdim tabi HP'yi çok severim, Narnia'yı da en az onun kadar severim. Başak burcuyum. Her tür müziği dinleyebilirim, Allah belanı versin dinlemişliğim bile var  En sevdiğim renk değişir mesela bu aralar mavi. Uzaktan soğuk ve içine kapanık görünürüm, utangaçlığımı yavaş yavaş yeniyorum diyebilirim. İngilizce ve matematik dersleri favorim  Genelde garip görülen biriyim  Gülmeyi severim ama sulugözüm  Kararsızım ve üşengecim  En sevdiğim smiley  ve  Cafemi seviyorum, umarım hep burada olurum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2007, 20:23:45 » |
|
iyi ki gelmişsin iyi ki burdasın  sçs 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 14, 2007, 20:58:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 14, 2007, 22:29:23 » |
|
İyi ki burdasın Öykü  daha nice mesajlara....yıllara (Dünya Yalan Söylüyor../işte buna ölürüm  )
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 14, 2007, 22:49:05 » |
|
İyi ki burdasın Öykü  daha nice mesajlara....yıllara (Dünya Yalan Söylüyor../işte buna ölürüm  ) ben de ölürüm  O cümlenin çok büyük bir anlamı var benim için, avatarım,imzam ilerde çok değişir ama o hep kalsın orda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 14, 2007, 23:14:28 » |
|
Hoşgelmişsinn,iyiki gelmişsin nice nice 2 seneler dileğiyle diyorum.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 14, 2007, 23:21:45 » |
|
hoşgelmişsin Öykücan  bende ingilizceyi severim ama matematik.. ı-ıhh  22. yılında seni yine burada görmek istiyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 15, 2007, 00:20:27 » |
|
eee...hoşeldin, iyi ki geldin, inş. hep burda olursun gibi klasik şeylerle giriş yapıyorum  gerisini de getiremiyorum zaten  nice cafeli yıllar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 15, 2007, 00:20:59 Gönderen: +cloe and rub+ »
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 15, 2007, 00:46:01 » |
|
oo hoşgeldin öykücüm  cafenin en sevdiğim üyelernden bri bitanecik ark.ım bnm  cafede daha nice yıllara 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 15, 2007, 01:05:46 Gönderen: Mls hp »
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 15, 2007, 00:59:59 » |
|
Meraba Öyküüü! Aramıza hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 15, 2007, 01:55:28 » |
|
burda benden eskisin.. nice harry potter cafeli yıllara öykü(okuldaki en eski arkaşimn ismi)
|
|
|
|
|
|
~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 15, 2007, 02:42:38 » |
|
Hoşgelmişsinn,iyiki gelmişsin nice nice 2 seneler dileğiyle diyorum.
teşekkürlerr  hoşgelmişsin Öykücan  bende ingilizceyi severim ama matematik.. ı-ıhh  22. yılında seni yine burada görmek istiyoruz  öykücan? aah ah...çok uzaklara giden bir arkadaşım da öykücan derdi bana  ben de isterim 22. yılda burada olmayı  eee...hoşeldin, iyi ki geldin, inş. hep burda olursun gibi klasik şeylerle giriş yapıyorum  gerisini de getiremiyorum zaten  nice cafeli yıllar  Sağol canım  oo hoşgeldin öykücüm  cafenin en sevdiğim üyelernden bri bitanecik ark.ım bnm  cafede daha nice yıllara  amin amin  Meraba Öyküüü! Aramıza hoşgeldin  hoşbuldum  burda benden eskisin.. nice harry potter cafeli yıllara öykü(okuldaki en eski arkaşimn ismi)
Evet nice hpc'li yıllara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 08, 2008, 16:41:09 » |
|
Öykü cafeye hoşgeldin nice 2 yıllara  umarım hep burda olursun  insanın kendine olan özgüvenin artması güzel bir duygu bunu başarabildiğine sevindim  bu arada iyi forumlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|