|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 05, 2008, 22:22:30 » |
|
Hoşgeldin Cemre! Keyifli forumlar! 
|
|
|
|
|
|
James 'Sawyer' Ford I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
|
|
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 05, 2008, 22:34:18 » |
|
Hoşgeldin. Umarım forum sana da yarar.
|
|
|
|
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 06, 2008, 20:49:32 » |
|
heyy hoşgeldiiin xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 06, 2008, 23:26:58 » |
|
istanbul'da değil adana'da yaşıyorumBen bu cümleye hasta oldum nedense  Hooşgelmişsin,sefa getirmişsin cafemize  İyi forumlar 
|
|
|
|
|
|
Arminas,imza için teşekkürler,İzninle çaldım 
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 06, 2008, 23:29:39 » |
|
Selam Cemre, hosgeldin iyi vakit gecirmen dileklerimle  Nickinin bir anlami var mi? eminim dominoyu biliyorsunuzdur.. domino ikili olanı ve monomino teklisi anlamında  mono teklisi olduğuna göre latin şeysine göre gidiyor galiba. bildiğim kadarıyla mono-di-tri... diye gidiyor. o zaman domino değil dimino oluyor 
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 09, 2008, 15:02:40 » |
|
Cafe'ye hoşgeldin ve şimdiden iyi eğlenceler burada 
|
|