|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 11, 2008, 13:40:34 » |
|
Mervenur ile sohbetler gayet eğlencelidir.Çok tatlıdır.Çok iyi kalplidir.Resmen melektir melek.Kafeye çabuk ısındım sayesinde.Onu öpüyorum ve geçmiş doğum gününü kutluyorum Not:Farkındayım çok resmi oldu ama kıllık olsun diye 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 11, 2008, 14:31:02 » |
|
Mervenur ile sohbetler gayet eğlencelidir.Çok tatlıdır.Çok iyi kalplidir.Resmen melektir melek.Kafeye çabuk ısındım sayesinde.Onu öpüyorum ve geçmiş doğum gününü kutluyorum Not:Farkındayım çok resmi oldu ama kıllık olsun diye  Çok teşekkür ederim canım. Sen de çok tatlı ve iyi kalplisin Meleğimm 
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 11, 2008, 14:48:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 11, 2008, 22:11:39 » |
|
hoşgeldin merve nur cafemize gerçi 2 yıldır takılıyomuşsun ama olsun  neyse keyifli forumlar canm sana
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 11, 2008, 22:14:49 » |
|
hoşgeldin merve nur cafemize gerçi 2 yıldır takılıyomuşsun ama olsun  neyse keyifli forumlar canm sana çok sağol canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 15, 2008, 18:27:37 » |
|
İçimde kaldı Madeleine diye bir Fransız yemeği var duydun mu hiç ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 15, 2008, 18:37:31 » |
|
Muhaha hemn tarifini yazıyorum  -8 kişilik- Madeleine malzemeler +225 gr un+175 gr şeker+100 gr tereyağı+1 yemek kaşığı kabartma tozu+4 yumurta+1 limon+1 çimdik tuzŞeker ve yumurtayı bir kapta karıştırın.Karışım beyaza döndüğünde yavaş yavaş un ve kabartma tozunu ekleyin ve karıştırın.Tereyağ ve limon rendesini ekleyim yavaş yavaş karıştırın.Kek kalıplarını yağlayın.Kalıpları una bulayın,arta kalan unu alın.Kalıpları karışım ile doldurun.20 dk dinlendirin.Fırını 240 derecede ısıtın.Ortası patlayıp açılana ve altın sarısı rengine dönene kadar (yaklaşık 8 dk) pişirin. Bu da benden olsun.Ratatuy'un yemek defterini merakla karıştırırken okudum bir daha okudum aneeaam dedim bir süre içimde tuttum ve yazdım  Afiyet olsun 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2008, 18:39:06 Gönderen: _SePeT_ »
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 15, 2008, 18:40:51 » |
|
Vayy yemek de güzelmiş  Ben de etli bir şey çıkacak diye baya tırsmıştım  Çok sağol canım öğrendiğim iyi oldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|