|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2008, 23:40:05 » |
|
ilk bennnn yazıyorum hoşgeldin tatlım cafeye burada mutlu ol emi.keyifli ve güzel vakit geçirmeni dilerim.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2008, 23:47:02 » |
|
Hoşgelmişsin  İmla hatalarına ben de hiç gelemem. Mod iken hep değiştirirdim  Yalnız bir şey sorcam :S 15,5 yaşında olup nasıl 11. sınıf öğrencisi olabiliyorsun?  Ben tam 17 yaşındayım ve 11. sınıfa gidiyorum. Bizim dönem hep öyledir. Sen okula erken başladın herhalde :S
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 16, 2008, 23:48:52 » |
|
Hoşgelmişsin  İmla hatalarına ben de hiç gelemem. Mod iken hep değiştirirdim  Yalnız bir şey sorcam :S 15,5 yaşında olup nasıl 11. sınıf öğrencisi olabiliyorsun?  Ben tam 17 yaşındayım ve 11. sınıfa gidiyorum. Bizim dönem hep öyledir. Sen okula erken başladın herhalde :S evet tuhaf olduğunun farkındayım  5 yaşında başladım okula 
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2008, 23:55:20 » |
|
Offf çok şanslısın ya  Zaten 7 yaş çok geç canım  Ben de çocuğumu 5 yaşındayken okula vercem  Hayır sakın deneme  Okula erken gönderilen çocuklar, okuldan çok çabuk sıkılırlar (bkz:ben  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 17, 2008, 20:51:53 » |
|
meraba mervenurcum canım benim,seviyorum seni ben  benden önce geldiğin kesin benim daha 4 ay olmadı  neyse okula erken gitmene sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,tekrar neyse cafeye hoşgelmişsin iyiki gelmişsin
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 17, 2008, 21:58:47 » |
|
Hoş geldiinn ii eğlenceler 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 17, 2008, 22:47:58 » |
|
ahhh merve_nur  Alışmışım adının böyle olmasına , bu kim diyordum ben de  Yeni adın da güzelmiş ama güle güle kullan canım  Öss için şimdiden kolay gelsin  ama daha var dert etme hemen  Yaş sınııfta sorun olmuyordur değil mi Canım cafeye iyi ki gelmişsin, hoşgelmişsin  Not: ben de ilk başlarda üye olmayı düşünememişim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 17, 2008, 22:50:08 Gönderen: holy_solemn »
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 18, 2008, 17:21:26 » |
|
Herkese çok teşekkür ederim  yaş sorun olmuyor aksine avantaj sadece biraz sıkılıyorsun o kadar. bu arada, ben de seni seviyorum Aybüke 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 19, 2008, 13:31:53 » |
|
Hoş geldinnnnnn cafeye  Merak ediyorumda nickini vadieki zambaktan esinlenerek mi koydun 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2008, 14:49:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 11, 2008, 12:50:08 » |
|
hoşgeldin m.nur sayende ben de katıldım tşkler bu arada  aynı okuldayız ama benim yaşından haberim yoktu :S :S yani 17 diye biliyodum eee dur ben sana karne gününde sorarım hesabını!!!  pasta çok güzel  Aaa bu arada ismin galiba Şeytan Marka Giyer de de geçiyordu >>Madeleine 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2008, 12:51:21 Gönderen: Beyond Help »
|
|
|
|
|
|