Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 23, 2007, 19:00:01 » |
|
profesör doktor (-hayır, tıpla uzaktan yakından ilgim yok  ) duygusuz duygu callous spike doe anglikan glikoz  (-bu en ilginci) volzzi (-wolsey'den heralde  ) tudor piskopoz (-bu da wolsey'den kaynaklanıyo sanırım  ) kardinal (-lan amma dini öge varmış lakaplarımda  ) paulie t***k (-evet, terbiyesiz olan arkadaşlarım  okul hayatım boyunca kabus oldu şu ismim  ) " Tudoritza2 " de var Duygucuğum - Griaaaa evet o da vardı xD
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2007, 15:41:42 Gönderen: Paul McCartney »
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 23, 2007, 19:15:05 » |
|
En başta kullanılmayan (söylemesi ağız yoruyormuş  ) Dame var tabi  Sonra hocalrın taktıkları sırasıyla Sarı Kız (Fena bozuşmuştum hocayla  ) Sarı Boncuk Sarı gel buraya!  Son zamanlarda hocalar kendini aştı biraz daha ekleyeyim Çiğdem Papatya Kapuçino  Sarı Mercimek Arkadaşlarımın çağırdıkları Büyücü Eşek (Uzun hikaye  ) 4'ün 1'i Damla Potter (IIIIIIIIIIYYYYYYYYY asla olmaz  ) Damo\Dami ki en gıcık olduğum bunlardır Damlaş Luna (Gıcık oluyorum lakaplarımla çağırılmamaktan) Sanırım bu kadar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 28, 2008, 16:43:22 Gönderen: Dame »
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 23, 2007, 22:08:17 » |
|
her sene yeni bi lakap bulunur bana  buki(klasiktir) asabi asabi asabiyet(diyenlerin kafasına bişey düşer birden  ) cadımm(bunu en yakın arkadaşım yaptığım kurnazlıklardan ötürü sölemişti) buzdolabı faresi  (buzdolabını çok seviyorum,hele de içindeki binbir lezzeti  ) daha çok var ama aklıma gelmiyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 24, 2007, 11:26:04 » |
|
Yakın Arkadaşlarım Kısaca Elw derler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielkolik
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 25, 2007, 01:30:30 » |
|
danielkolik(herkesin bildii şey  ) Luth-Luthien (yakın arklarım söler) bide adımı seroş diye kısaltanlar var uzun olunca  bunu da bnm gibi manyaklar söler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 25, 2007, 03:11:45 » |
|
Of of lakaplar  Arkadaş çevresinde: Yaso Yasomix Yasocan Yasoş (en yakın arkadaşım der) Yase Yasmin Jasmin Sinek (artık pek diyen kalmadı gerçi  ) Ailede: Masmis (yakın aile çevrem) Yasmis (kuzenler) Masamisocan (babam çok keyifli olduğu zamanlarda der) Ama en çok kullanılanlar Yaso ile Masmis  Zaten artık yasemin diyen oldu mu garipsiyorum 
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 25, 2007, 12:52:58 » |
|
"gaara" falan diyen iyi dostlarım (aslında öyle çağırmazlarsa bakmıyorum)  ayrıca kızıl lord veya lord zaten bilirsiniz(kızıllığın şaçlarımla bir alakası yok)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 30, 2007, 15:38:02 » |
|
benim cadı vardı  ama geçmişte kaldı  artık sisterbacı veya zede bacı olarak biliniyorum 
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 30, 2007, 16:13:34 » |
|
Kıvırcık Kitap kurdu Baş Cadı Cadıcık... Maarullll
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
the witch
Süt
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 30, 2007, 17:13:32 » |
|
benm duygusuz duygu vardı bir tane onun dışında cadı,deli.. bir sürü var lakaplar hoş bir anı oluo gerçkten ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 30, 2007, 17:15:47 » |
|
benm duygusuz duygu vardı bir tane onun dışında cadı,deli.. bir sürü var lakaplar hoş bir anı oluo gerçkten ya  aaaa  bi duygusuz duygu daha  hoşgeldin aramıza anacım bir de "D.B.C" var yahu nasıl unuturum. marka oldu o artık
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
gladiatusraydirk
Süt
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 30, 2007, 18:28:39 » |
|
ablam bana ahmetmehmetyusufziyaburakcan diyo(çok kısa di mi)arkadaşlarım burki diyo
|
|
|
|
|
|
laklak lovegood
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 03, 2007, 19:04:42 » |
|
bana eso esa esoş esroş gibi ismimden türetilmiş 'şeyleri' uygun görürlerdi önceden  şimdiki lakaplarım ise dadaş (erzurum'dan geldiğim için oysa erzurum'la alakam yoktur)  psikopat manyak Kitapla kafayı bozmuş manyak kitap kurdu filozof gibi ilginç şeyler bunların çoğunluğu kitap okumayı çok sevdiğim için
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 15, 2007, 02:23:10 » |
|
police power(babm polis) ruh tosun(halbusu şişman da diilim normalim ama sağlıklı buluomş beni) fantastik dünya insanı iyi kız 
|
|
|
|
|
|
~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~
|
|
|
|