|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #375 : Mayıs 29, 2008, 15:41:10 » |
|
ay dayanamadım bende ekliycem  hepiniz birbirinizden şekersiniz valla fraktal kardeşin ve sen süper çıkmışsınız  mızmız_Myrtle sende çok şirinmişsin  6-7 yaşlarımdayken yüzüm pek seçilmiyor gerçi   9 aylıkmışım bu resimde-kusura bakmayın tarayıcı iyi tarayamamış  buruş buruş görünüyor resim  11 yaşımdayken-pek küçük sayılmam  -yüzüm karanlık duruyor sanki  yanımda anneimn arkadaşı war  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #376 : Mayıs 30, 2008, 21:11:25 » |
|
Ve karşınızda küçük,minik Pansy'ciiiik    Çok tipsiz bir bebekmişim canım  2.resimde yanımdaki bebeğin adı Ayşe  En son kafasını koparmıştım,öyle çöpe gitmişti  Ne gereği varmış,iki resimde de sırıtmışım,peah Not:Biraz acaip taramış benim güzzeel tarayıcım.Neyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #377 : Mayıs 30, 2008, 21:18:57 » |
|
Pansy çok sevimli bir bebekmişin özellikle 2 resim  mirabilis sende çok tatlıymışın 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #378 : Mayıs 30, 2008, 21:31:46 » |
|
Pansy çok sevimli bir bebekmişin özellikle 2 resim  mirabilis sende çok tatlıymışın  Ehehe  Teşekkürler  Bu arada söylemeyi unuttum.Çoğu fotoğrafa baktım,hepsi çook şirindi fakat teker teker adları sayamıycam  Ben bebekleri pek sevmem aslında ama hepiniz çok şirin geldiniz gözüme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diriliş
Şeker

love is dead...
|
 |
« Yanıtla #379 : Haziran 28, 2008, 22:47:46 » |
|
çok şirin çıkmıssın küçüklüünü görmek istrdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diriliş
Şeker

love is dead...
|
 |
« Yanıtla #380 : Haziran 28, 2008, 22:49:04 » |
|
pansy çok şirin ilk foto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glnsdny
Süt
closed !
|
 |
« Yanıtla #381 : Temmuz 17, 2008, 10:08:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
muziplik tamamlandı....nox!
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #383 : Temmuz 24, 2008, 17:24:10 » |
|
Bunları koyduysam gerçekten delirmiş olmalıyım  Spoiler butonuna tıklamadan önce iki kere düşünün İlkinde çok şekersin  Ama kincisini anlamadım şahsen 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #384 : Temmuz 24, 2008, 17:35:39 » |
|
İkincisinde cep telefonundan çektiğim için yüz ifadelerini çok iyi göremiyorsunuz. Görseniz koparsınız aslında  Hele Mert " nerden geldim ben buraya? " der gibi bakıyor. Ben ve Cansu ayrı bir alem zaten. Bir de ben eteğimi düzeltiyormuşum o sırada  O ayçiçeği ve taçları sonradan ben ekledim. Hehe teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #385 : Temmuz 25, 2008, 02:19:40 » |
|
Ben diyorum,Gary Oldman'da ki bakışlar var sende  Anladın sen 
|
|
|
|
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #386 : Temmuz 25, 2008, 02:33:21 » |
|
Ben diyorum,Gary Oldman'da ki bakışlar var sende  Anladın sen  Süperim ben di mi?  Yalnız sevmiyorum ben o adamı ya  Alan desen neyse 
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #387 : Temmuz 25, 2008, 10:29:39 » |
|
Ben de iki küçüklük resmimi koyayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #389 : Temmuz 25, 2008, 10:38:38 » |
|
Ben de iki küçüklük resmimi koyayım ay çok şirin Çok teşekkürler o senin şirinliğin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|