|
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #76 : Kasım 22, 2007, 19:43:32 » |
|
uyuz gıcık sessiz durduna bakmayın yemedigi bk yoktur  sigara içer çok pis dayak atar benim sesimi duymaya dayanamaz ufak bi çıtta bi tarafımı morartır kendisi abim olur =)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2007, 19:44:06 Gönderen: tılsım »
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #77 : Aralık 02, 2007, 14:59:52 » |
|
Kardeşim var bi tane, 6 yaş küçük. Cadıdır kendisi cadı. Kıvırcık şeytan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #79 : Ocak 24, 2008, 13:42:20 » |
|
Pöff başa bela bir kardeşim var benden 2 yaş küçük herşeye bulaşan sinir bir gıcık .Küçüğü öyle değil şükürki daha 5 yaşında dünyalar tatlsı ama arada bir cadılaşır 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2008, 13:43:12 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
sagnak_harry
Süt
|
 |
« Yanıtla #80 : Ocak 31, 2008, 19:47:59 » |
|
benm 1 tane ablam ve 1 tanede abim var!ablam kavak yellerinden başka hçbişile uğraşmaz kavakyelleri dedinmi kopar abim sadece basket antremanına gideer:Dbide abimin iğrenç esprileri var:Dama ikisinde severim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lost angel
Şeker

claire_boone¤¤never forget¤never forgive¤¤
|
 |
« Yanıtla #81 : Haziran 11, 2008, 11:14:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #82 : Haziran 11, 2008, 11:21:24 » |
|
Abim de var ablam da.  Abim kompüytır enciniyırdır kendisi. Bilgisayarla ilgili her sorunumu çözer yani o iyi bişey  Benim erkek versiyonumdur. Nasıl desem sarı,gözlüklü ama benden uzun işte xp espri adamı , inatçı , kocaman kalpli biri  ablam da ... hmm....öyle bi insan işte 
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #83 : Haziran 11, 2008, 11:24:43 » |
|
Hmmm... 3 kız kardeşiz. Ben ortancayım. Ablam hafif dengesiz, ÖSS'den olsa gerek. Eğer fal bakmayı kabul edersem iyi anlaşıyoruz, yoksa hiç sempatik olmadığımı söylüyo sık sık  Kardeşim benim gibi delinin teki. Arkadaşları daha bi deli  Dış görünüşümüz tamamen zıt da olsa huylarımız birbirine benziyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilash_lupin
|
 |
« Yanıtla #84 : Haziran 14, 2008, 15:47:00 » |
|
benim dünyalar tatlısı bi abim var... eskiden çok kavga ederdik ama o üniversiteyi kazanıp gidince anladık birbirimizin kıymetini.. şimdi en yakın dostlarımdan biriside o..... öyle anlayışlı, öyle tatlı ki... ayyy canım abim bnm:) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #85 : Haziran 14, 2008, 15:50:39 » |
|
deli bi kardeşim var...gıcık olurum ona.benden 4 yaş küçük.küçücük boyuyla her işime karışır...manyak işte naparsınız...ödevlerini bana yaptırır,yoksa öğrendiği tüm sırlarımı gider babama söyler.çünkü beyinsizdir.kusura bakmayın aklıma geldikçe kötü kelimeler kullanmaya başladım ama naparsınız başka hiçbişeyle tanımlayamıyorum...tek kelimeyle:APTAL!!! ah bi abim olsaydı ne güzel olurduuuu...(tabi her işime karışmayan bi abi)  bir kardeşim var o da yukarda tanımladığım aptal işte...keşke abim olsa offff!!! benim dünyalar tatlısı bi abim var... eskiden çok kavga ederdik ama o üniversiteyi kazanıp gidince anladık birbirimizin kıymetini.. şimdi en yakın dostlarımdan biriside o..... öyle anlayışlı, öyle tatlı ki... ayyy canım abim bnm:)  bak ne güzel işte...
|
|
|
|
|
|
Harry Potter Cafe Ya ümitsizsiniz, Ya da ümit sizsiniz. Ya çaresizsiniz. Ya da çare sizsiniz.
|
|
|
|
dilash_lupin
|
 |
« Yanıtla #86 : Haziran 14, 2008, 15:54:36 » |
|
aa tabii bide kuzular varrr.... onlarda benim kardeşim: GiZeM- MeLTeM- IlGa- ÖzNuR 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #87 : Haziran 14, 2008, 17:02:25 » |
|
dünya tatlısı bir prensesim var çok güzel çok tatlı ama çokta cadı bir kişilik.
daha 10 yasında ama kolera dinliyor yasından çok üstün en büyük zevki beni dövmek ve işkence etmek oda benim gibi hp ci benden daha zeki öyle işte tek askım prensesim ...
onu anlatmaktan daha fazla zevk alacagım bir aktivite olamaz....
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #88 : Haziran 14, 2008, 17:19:36 » |
|
aslında bu hesap zaten kardeşimin o yüzden pek yorum yapmayayım
|
|