|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #150 : Ağustos 15, 2007, 01:30:32 » |
|
 Arkadaşlar olur mu öyle şey yahu.. Kan grubu değişmez insanın kendi kendine. Değiştiği, daha doğrusu dışarıdan müdahaleyle değiştirildiği durumlar vardır tabii ama onlar da küçük bebeklerde yapılır genellikle allah korusun. Çünkü yapıldığı durumlar ciddi hastalıklar diye biliyorum Ben zaten sen onu nerden duydun die sorduğum arkadaşa hafif dalgayla karışık sordum  Çünkü bi sayısal öğrencisi olarak kan grubunun değişmediğini biliorum çünkü kan grubu genetik bi faktör çevresel etmenlerden etkilenmez Ama ben hala onun bunu nerden duyduğunu merak ediorum,bi ara soruma cvp verirse memnun olurum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laz!sh
|
 |
« Yanıtla #151 : Ağustos 15, 2007, 01:32:33 » |
|
0 RH +..
|
|
|
|
|
|
" Maybe I Always Knew , My fragile dreams would be broken for you..! "
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #152 : Ağustos 15, 2007, 02:00:01 » |
|
 Arkadaşlar olur mu öyle şey yahu.. Kan grubu değişmez insanın kendi kendine. Değiştiği, daha doğrusu dışarıdan müdahaleyle değiştirildiği durumlar vardır tabii ama onlar da küçük bebeklerde yapılır genellikle allah korusun. Çünkü yapıldığı durumlar ciddi hastalıklar diye biliyorum Ben zaten sen onu nerden duydun die sorduğum arkadaşa hafif dalgayla karışık sordum  Çünkü bi sayısal öğrencisi olarak kan grubunun değişmediğini biliorum çünkü kan grubu genetik bi faktör çevresel etmenlerden etkilenmez Ama ben hala onun bunu nerden duyduğunu merak ediorum,bi ara soruma cvp verirse memnun olurum  Ewt normal bi insanda kan grubu değşmez..Değiştirilemez.. Ama Arkadaşn bahsttiği sanırım bu deil.. Kan Uyuşmazlığndan söz etmk istemş .. Buda yeni doğan ,sarılığı olan bebklerde ve hatrladğm kadarylada Anne'nin Rh(-) olduğu zamnlarda gerçkleşn ender olylrdan biri.. Böyle durumlrda Kan değişimi yapmk gerekebiliyo.. (Ama bunun uygulandığı durumlarda deilde.. daha çok geç kalındığı durumlarda ciddi hastlklar görülebiliyo..) Buarada bende sayısal öğrencisym.. Hernyse benmde AB Rh(-) .. Benm kan grubumada bildiğm kadaryla çook ender rastlanıyomş..
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #153 : Ağustos 15, 2007, 02:20:30 » |
|
Ewt normal bi insanda kan grubu değşmez..Değiştirilemez.. Ama Arkadaşn bahsttiği sanırım bu deil.. Kan Uyuşmazlığndan söz etmk istemş .. Buda yeni doğan ,sarılığı olan bebklerde ve hatrladğm kadarylada Anne'nin Rh(-) olduğu zamnlarda gerçkleşn ender olylrdan biri.. Böyle durumlrda Kan değişimi yapmk gerekebiliyo.. (Ama bunun uygulandığı durumlarda deilde.. daha çok geç kalındığı durumlarda ciddi hastlklar görülebiliyo..) Buarada bende sayısal öğrencisym.. Hernyse benmde AB Rh(-) .. Benm kan grubumada bildiğm kadaryla çook ender rastlanıyomş.. Bahsettiğin şeyi biliorum ama bnce arkadaşın bahsettiği bu diil çünkü cümlesi : en son bıraktığımda b rh+ ti ama kan gruplarının kendi kendine değiştiini duymuştum bu yüzden her yıl baktırmak gerekiomuş hani yanlışlıkla kan wermeyelim die  Yani ona göre kan grubu öle kafasına göre değişio ve her yıl baktırarak kontrol edip öğrenilmesi gerekio Bu arada kan grubun cidden ilginçmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #154 : Ağustos 15, 2007, 02:30:53 » |
|
Ewt normal bi insanda kan grubu değşmez..Değiştirilemez.. Ama Arkadaşn bahsttiği sanırım bu deil.. Kan Uyuşmazlığndan söz etmk istemş .. Buda yeni doğan ,sarılığı olan bebklerde ve hatrladğm kadarylada Anne'nin Rh(-) olduğu zamnlarda gerçkleşn ender olylrdan biri.. Böyle durumlrda Kan değişimi yapmk gerekebiliyo.. (Ama bunun uygulandığı durumlarda deilde.. daha çok geç kalındığı durumlarda ciddi hastlklar görülebiliyo..) Buarada bende sayısal öğrencisym.. Hernyse benmde AB Rh(-) .. Benm kan grubumada bildiğm kadaryla çook ender rastlanıyomş.. Bahsettiğin şeyi biliorum ama bnce arkadaşın bahsettiği bu diil çünkü cümlesi : en son bıraktığımda b rh+ ti ama kan gruplarının kendi kendine değiştiini duymuştum bu yüzden her yıl baktırmak gerekiomuş hani yanlışlıkla kan wermeyelim die  Yani ona göre kan grubu öle kafasına göre değişio ve her yıl baktırarak kontrol edip öğrenilmesi gerekio Bu arada kan grubun cidden ilginçmiş
Afedrsn ozmn ben "Isabelle Bristow Vaughn" un dediğini okudum sadece.. Bunu okumamştm.. Öyle bişy olamaz dediğn gibi.. Ewt ilgnçtir.. Çok az bulunan bi kan grubudr kendisi  ... Eğr kana ihtiyacınolursada kusura bakma sana veremem
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #155 : Ağustos 15, 2007, 09:04:15 » |
|
en son bıraktığımda b rh+ ti ama kan gruplarının kendi kendine değiştiini duymuştum bu yüzden her yıl baktırmak gerekiomuş hani yanlışlıkla kan wermeyelim die  bende bi açıklama yapayım  belki yanlış bakmalarını engellemek amacıyla sürekli baktırmak gereklidir... bi de benim hatırladığım bi şey vardı bazı kişilerin kan gruplarını hemen bulamıyorlar her baktırdığında farklı kan grubu çıkan kişiler olabiliyomuş  bu yüzden dikkat etmk gerekli... ayrıca kan grupları değişmez zorunlu haller haricinde genellikle bebklerde kan grubunu değiştirilmesi gerekir bunun nedeni kan uyuşmazlığı dediğimiz hastalıktır ki annenin kanının negatif çocucuğun kanının pozitif olduğu durumlarda görülür. eğer annenin ik doğumu olucaksa bebeğin kanını değiştirmemekte bi mahsur yoktur fakat 2. doğumlarda eğer bebeğin kanı pozitifse kan grubunun değiştirilmesi gereklidi eğer kan grubu değiştirilmesse bebek anne tarafından öldürül ki hiç hoş bişey değil . bir de sarılık dediğimiz hastalıklarda bebeğin kanının değişritilmesi gereklidir başka hastalık varmı bilemiyorum aklıma gelmedi . bu arada bende sayısal öğrencisiyim ne kadar çok sayısal öğrencisi var bu cafede böyle  kan grubumu yazdımmı bilmiyorum tekrar yazıyorum 0 Rh(-)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 15, 2007, 09:05:57 Gönderen: Sürgün Melek »
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #156 : Kasım 19, 2007, 02:10:04 » |
|
A Rh +. çok isterdim 0 Rh - olmasını
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #157 : Kasım 20, 2007, 03:14:10 » |
|
ya tabi acil bir durumda da doktorlar delirsin sonra dimi benim Brh+ gayet bol görülen bir kan grubu  ama AB olsaydım daha iyi olurdu:D
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #158 : Kasım 20, 2007, 10:48:05 » |
|
Benim AB rh(-) galiba ;ama tam emin değilim (-) mi (+) mi. Acil durumlarda kan sıkıntım pek olmayacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
Lanetli
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Kişisel bir şey değil !!!
|
 |
« Yanıtla #159 : Kasım 20, 2007, 11:34:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer.
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #160 : Kasım 20, 2007, 11:45:50 » |
|
0 rh(+) kan grubuyum ben, aslında 0 az bulunur derler, fakat kan gruplarını sorduklarımın yarısı 0  şanslıyım diebilirm 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #161 : Kasım 20, 2007, 23:40:38 » |
|
bence de  neyse canım hiç lazım olmasında...
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #162 : Kasım 22, 2007, 19:41:08 » |
|
0 lı bişi bilmiyorum da tam zor bulunan bişi miş =) saçmalık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #163 : Kasım 22, 2007, 20:29:10 » |
|
Ben A rh (+) imm
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #164 : Kasım 23, 2007, 15:43:56 » |
|
A rh+
|
|