Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 15:16:48  

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 17   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kan grubunuz nedir?  (Okunma Sayısı 3751 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #150 : Ağustos 15, 2007, 01:30:32 »

Kahkaha Arkadaşlar olur mu öyle şey yahu.. Kan grubu değişmez insanın kendi kendine. Değiştiği, daha doğrusu dışarıdan müdahaleyle değiştirildiği durumlar vardır tabii ama onlar da küçük bebeklerde yapılır genellikle allah korusun. Çünkü yapıldığı durumlar ciddi hastalıklar diye biliyorum  Terleyen

Ben zaten sen onu nerden duydun die sorduğum arkadaşa hafif dalgayla karışık sordum Sırıtan
Çünkü bi sayısal öğrencisi olarak kan grubunun değişmediğini biliorum çünkü kan grubu genetik bi faktör çevresel etmenlerden etkilenmez Gülümseyen
Ama ben hala onun bunu nerden duyduğunu merak ediorum,bi ara soruma cvp verirse memnun olurum Terleyen
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kan grubunuz nedir?
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 15:16:48 »

Laz!sh
Süt
*

a.karanis@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #151 : Ağustos 15, 2007, 01:32:33 »

0 RH +..

" Maybe I Always Knew , My fragile dreams would be broken for you..! "
peter.pettigrew
Skye Sweetnam , My Chemical Romance , E=mc² (Bilim)
Sert Espresso

... ::: EmO BoY ::: ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #152 : Ağustos 15, 2007, 02:00:01 »

Kahkaha Arkadaşlar olur mu öyle şey yahu.. Kan grubu değişmez insanın kendi kendine. Değiştiği, daha doğrusu dışarıdan müdahaleyle değiştirildiği durumlar vardır tabii ama onlar da küçük bebeklerde yapılır genellikle allah korusun. Çünkü yapıldığı durumlar ciddi hastalıklar diye biliyorum  Terleyen

Ben zaten sen onu nerden duydun die sorduğum arkadaşa hafif dalgayla karışık sordum Sırıtan
Çünkü bi sayısal öğrencisi olarak kan grubunun değişmediğini biliorum çünkü kan grubu genetik bi faktör çevresel etmenlerden etkilenmez Gülümseyen
Ama ben hala onun bunu nerden duyduğunu merak ediorum,bi ara soruma cvp verirse memnun olurum Terleyen

Ewt normal bi insanda kan grubu değşmez..Değiştirilemez..  Ama Arkadaşn bahsttiği sanırım bu deil.. Kan Uyuşmazlığndan söz etmk istemş .. Buda yeni doğan ,sarılığı olan bebklerde ve hatrladğm kadarylada  Anne'nin Rh(-)  olduğu zamnlarda gerçkleşn  ender olylrdan biri.. Böyle durumlrda Kan değişimi yapmk gerekebiliyo..  (Ama bunun uygulandığı durumlarda deilde.. daha çok geç kalındığı durumlarda ciddi hastlklar görülebiliyo..) Buarada bende sayısal öğrencisym.. Hede Hödö

Hernyse benmde AB Rh(-) .. Benm kan grubumada bildiğm kadaryla çook ender rastlanıyomş.. Hede Hödö 

imzan çok büyük
Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #153 : Ağustos 15, 2007, 02:20:30 »

Ewt normal bi insanda kan grubu değşmez..Değiştirilemez..  Ama Arkadaşn bahsttiği sanırım bu deil.. Kan Uyuşmazlığndan söz etmk istemş .. Buda yeni doğan ,sarılığı olan bebklerde ve hatrladğm kadarylada  Anne'nin Rh(-)  olduğu zamnlarda gerçkleşn  ender olylrdan biri.. Böyle durumlrda Kan değişimi yapmk gerekebiliyo..  (Ama bunun uygulandığı durumlarda deilde.. daha çok geç kalındığı durumlarda ciddi hastlklar görülebiliyo..) Buarada bende sayısal öğrencisym.. Hede Hödö

Hernyse benmde AB Rh(-) .. Benm kan grubumada bildiğm kadaryla çook ender rastlanıyomş.. Hede Hödö 

Bahsettiğin şeyi biliorum ama bnce arkadaşın bahsettiği bu diil çünkü cümlesi :
en son bıraktığımda b rh+ ti ama kan gruplarının kendi kendine değiştiini duymuştum bu yüzden her yıl baktırmak gerekiomuş hani yanlışlıkla kan wermeyelim die Gülümseyen

Yani ona göre kan grubu öle kafasına göre değişio ve her yıl baktırarak kontrol edip öğrenilmesi gerekio Hede Hödö

Bu arada kan grubun cidden ilginçmiş Kahkaha
peter.pettigrew
Skye Sweetnam , My Chemical Romance , E=mc² (Bilim)
Sert Espresso

... ::: EmO BoY ::: ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #154 : Ağustos 15, 2007, 02:30:53 »

Bahsettiğin şeyi biliorum ama bnce arkadaşın bahsettiği bu diil çünkü cümlesi :
en son bıraktığımda b rh+ ti ama kan gruplarının kendi kendine değiştiini duymuştum bu yüzden her yıl baktırmak gerekiomuş hani yanlışlıkla kan wermeyelim die Gülümseyen

Yani ona göre kan grubu öle kafasına göre değişio ve her yıl baktırarak kontrol edip öğrenilmesi gerekio Hede Hödö

Bu arada kan grubun cidden ilginçmiş Kahkaha
Afedrsn ozmn ben "Isabelle Bristow Vaughn" un  dediğini okudum sadece.. Bunu okumamştm.. Öyle bişy olamaz dediğn gibi..

Ewt ilgnçtir.. Çok az bulunan bi kan grubudr kendisi  Kahkaha  ... Eğr kana ihtiyacınolursada kusura bakma sana veremem Kahkaha

imzan çok büyük
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #155 : Ağustos 15, 2007, 09:04:15 »

bende bi açıklama yapayım  Hede Hödö belki yanlış bakmalarını engellemek amacıyla sürekli baktırmak gereklidir... bi de benim hatırladığım bi şey vardı bazı kişilerin kan gruplarını hemen bulamıyorlar her baktırdığında farklı kan grubu çıkan kişiler olabiliyomuş  Acayip bu  yüzden dikkat etmk gerekli... ayrıca kan grupları değişmez zorunlu haller haricinde genellikle bebklerde kan grubunu değiştirilmesi gerekir bunun nedeni kan uyuşmazlığı dediğimiz hastalıktır ki annenin kanının negatif çocucuğun kanının pozitif olduğu durumlarda görülür. eğer annenin ik doğumu olucaksa bebeğin kanını değiştirmemekte bi mahsur yoktur fakat 2. doğumlarda eğer bebeğin kanı pozitifse kan grubunun değiştirilmesi gereklidi eğer  kan grubu değiştirilmesse bebek anne tarafından öldürül ki hiç hoş bişey  değil . bir de sarılık dediğimiz hastalıklarda bebeğin kanının değişritilmesi gereklidir başka hastalık varmı bilemiyorum aklıma gelmedi . bu arada bende sayısal öğrencisiyim ne kadar çok sayısal öğrencisi var bu cafede böyle  Hede Hödö kan grubumu yazdımmı bilmiyorum tekrar yazıyorum Hede Hödö 0 Rh(-)
« Son Düzenleme: Ağustos 15, 2007, 09:05:57 Gönderen: Sürgün Melek » Logged

Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma...
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.

~Can Yücel
Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #156 : Kasım 19, 2007, 02:10:04 »

A Rh +. çok isterdim 0 Rh - olmasını

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #157 : Kasım 20, 2007, 03:14:10 »

ya tabi acil bir durumda da doktorlar delirsin sonra dimi Hede Hödö

benim Brh+ gayet bol görülen bir kan grubu Kahkaha  ama AB  olsaydım daha iyi olurdu:D

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #158 : Kasım 20, 2007, 10:48:05 »

Benim AB rh(-) galiba ;ama tam emin değilim (-) mi (+) mi. Acil durumlarda kan sıkıntım pek olmayacak  Sırıtan
charmed
Lanetli
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Kişisel bir şey değil !!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #159 : Kasım 20, 2007, 11:34:31 »

A Rh +  ihtiyacım olursa her yerde litrelerce bulabilirim sanırım Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Karamel Kokusu
Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca.
Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca?
Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter...
Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer.
hsyn
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #160 : Kasım 20, 2007, 11:45:50 »

0 rh(+) kan grubuyum ben, aslında 0 az bulunur derler, fakat kan gruplarını sorduklarımın yarısı 0 Kahkaha şanslıyım diebilirm Hede Hödö

There are signs on the Ring
Which makes me feel so down
There's one to enslave all Rings
To find them all in time
And drive them into darkness
Forever they'll be bound
Three for the Kings
Of the elves high in light
Nine to the mortal
Which cry..
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #161 : Kasım 20, 2007, 23:40:38 »

bence de Kahkaha neyse canım  hiç lazım olmasında...

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
tılsım
Şeker
**

クィディッチ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #162 : Kasım 22, 2007, 19:41:08 »

0 lı bişi bilmiyorum da tam zor bulunan bişi miş =) saçmalık

Anka_kuşu
Mrs. Cullen Melike-Edward
Demleme Çay

Artık Mrs. Cullen'ım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #163 : Kasım 22, 2007, 20:29:10 »

Ben A rh (+) imm

Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!

*Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz! Üzgün

Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
shogun
sosyopat
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #164 : Kasım 23, 2007, 15:43:56 »

A rh+

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 17   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: