Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #435 : Mayıs 26, 2008, 05:59:59 » |
|
ben geldim ve burdayım 2 güncük girememiştim cafeye ve kimler ne yapmış diye ortalığa bakınıyorum.feci yorgunum ama yinede uyuyamıyorum(hoş denemedim ya)neyse günaydın Cafem gerçi henüz ortalıkta kimsecikler yok ya neyse.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #436 : Mayıs 27, 2008, 07:03:56 » |
|
Lanet bilgisayarımda, lanet internetim çalışmıyor  Ve ben başımı yazılılardan kaldırıp ne zaman yaptırabilirim bilemiyorum  Off off  Bak ne yaptım   Noel Gülleri  Güzel günlerdi 
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #437 : Haziran 02, 2008, 06:17:43 » |
|
Ben yine sabahın köründe buradayım ya hmpff  Anneannem artık bir yakalarsa klavyeyi kafamda kıracak  Hımpff pıfft sırf tarih yüzünden mf mi seçcem diyorum bazen hmpff  Neyse susup çalışayım en iyisi. 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #439 : Haziran 19, 2008, 05:21:03 » |
|
saat 5.17 dışarıdan kuş cıvıltıları geliyor. bu seneki ilk sabahlamam hayırlı uğurlu olsun. Sitede yalnız değilim. Bu güzel sanırsam. Kafamı bir çevirdim dışarı ana aydınlanmış  İyi oldu ya. Uykum yok gibi, ama buna güvenip yatarsam sızacağımı biliyorum. sadece gözlerimi dinlendirmeliyim, bunu da gözlükle yapacağım  gözlerimi kapatırsam giderim çünkü. kendimi çok iyi hissediyorum sanki, uzun zamandır aradığım "ben"i bulmuşum gibi.
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #440 : Haziran 19, 2008, 06:55:35 » |
|
saat 5.17 dışarıdan kuş cıvıltıları geliyor. bu seneki ilk sabahlamam hayırlı uğurlu olsun. Sitede yalnız değilim. Bu güzel sanırsam. Kafamı bir çevirdim dışarı ana aydınlanmış  İyi oldu ya. Uykum yok gibi, ama buna güvenip yatarsam sızacağımı biliyorum. sadece gözlerimi dinlendirmeliyim, bunu da gözlükle yapacağım  gözlerimi kapatırsam giderim çünkü. kendimi çok iyi hissediyorum sanki, uzun zamandır aradığım "ben"i bulmuşum gibi. Şiir gibi olmuş .
Saat 06:55 ve fic yazmaya karar verdim, ona başladım. Uyku oranı 0, ancak öğleye doğru gene yatacağım galiba, pff .
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #441 : Haziran 20, 2008, 05:01:17 » |
|
04.59 bugün kafe kalabalık sayılır. ama yine de hareket yok. hava hafiften aydınlandı sanki.
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #443 : Haziran 20, 2008, 05:11:19 » |
|
 kuşlar uyandı seslerini duyuyorum, ama bizim apartmanın etrafında konaklayanlar hâlâ uykuda. uyumaya devam etseler iyi olur.
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #444 : Haziran 20, 2008, 06:18:14 » |
|
yatıyorum sonunda iyi geceler hepinize
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #445 : Haziran 20, 2008, 06:19:12 » |
|
yatıyorum sonunda iyi geceler hepinize gece?  böhüüü ben geldim gidiyorsun.  haksızlık bu
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #446 : Haziran 21, 2008, 05:05:11 » |
|
05.03 karnım acıktı. ve yine bu saatlerde buradayım.
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #447 : Haziran 21, 2008, 05:12:41 » |
|
kabul ben de buradayım
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #448 : Haziran 21, 2008, 05:15:50 » |
|
gözlerim mi yoruldu sanki ne.  zaten bozuk gözlerim, yakında kör olursam şaşmayın ama holey perşembe günü doktora gidiyoruuz  gözlük takmam gerekecek biliyorum. 
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #449 : Haziran 21, 2008, 05:56:21 » |
|
nasıl gözlük takmak için bu kadar hevesli olma bence ben de o kadar heves etmiştim fakat verdiklerinde çok feci oluyor lens al
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|