|
İrUzY
|
 |
« : Mart 07, 2008, 19:31:36 » |
|

meraba arkadaşlar adım irem 16 yaşındayım yarışmaya izmirden katılıyorum (arada bir böyle saçma esprilerim vardır bunu gözardı etmeyin ) karşıyaka anadolu lisesinde okuyorum lise2 deyim 7.aynın 7sinde saat 7 de doğmuşum (zönk demeyin doğru ) siteye çok önceden kaydoldum ama burayı okadar seviyorumki size anlatamam burası ailem gibi oldu ve elimden gelse herkesi tanımak, muhabbet etmek istiyorum bende buranın bir parçasıysam sizide tanımak çok isterim dedim bende kaptırdım konu açtım herşeyim harry potter oldu ve rüyamda, evde , arabada , okulda heryerde annem tedirgin olmaya başladı  hobilerim öncelikle ben çok kitap okurum yatmadan önce muhakkak 1 saat kitabımı okurum. bunu duyanlarda "şu ünlü romanı okudunmu?" "şunun şu romanını biliyosundur ozaman" falan ama ben hiçbirini bilmiyorum hiçbirini okumadım çünkü hp de 1 den başlıyorum 7 ye kadar gelip tekrar 1 e dönüyorum artık elimde kitap duvara bakıp okucam ezberledim artık bana bi cümle söylüyorlar hangi kitap kaçıncı sayfa falan aştım yanii  birde kayak yapmaya bayılırım 4 senedir profesyonel kayak yapıyorum dans etmeyedee bayılırım yürürken bile dans ediyorum (annem beni doktora götürmeye kararlı ) salsa, tango, baçata falan hepsini yaptım çok severim dans etmeyi yani 
GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ çenesi çok düşük bir insanım  burayı herkes gibi bende çok seviyorum iiyki böyle bir cafe var ve ben iyiki burdayım 
dip not: üye fotoğraflarınada resmimi koymuştum TIK! isterseniz bakabilirsiniz  
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 00:32:20 Gönderen: İrUzY »
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2008, 19:35:38 » |
|
çenesi düşük insan hoş geldin cafeye,tadını çıkar buranın.şirin kız iyiki gelmişin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FearLessCriticaL
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2008, 19:37:23 » |
|
Aramızda olduğun için mutLuyuz İrem.Geç olsada Hoş qeldin ama inş boş qelmedin :G ( Tek boş espri yapan sen diilsin xD)  Tekrar melabaalar
|
|
|
|
|
|
İmo değil Emo derLer oNa 
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2008, 19:43:43 » |
|
çenesi düşük insan hoş geldin cafeye,tadını çıkar buranın.şirin kız iyiki gelmişin.
saol ayşe ablacım evet herlade şu hayatta yaptığım en hayırlı iş bir ii bir anadolu lisesine girmek bide bu cafeye üye olmak oldu herlade Aramızda olduğun için mutLuyuz İrem.Geç olsada Hoş qeldin ama inş boş qelmedin :G ( Tek boş espri yapan sen diilsin xD)  Tekrar melabaalar teşşekürler sende hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2008, 19:45:29 » |
|
iyiki varsın iyiki gelmişsin iremim..sırdaşım kankim birtanem herşeyim can dostum..  seni gerçketn çok sefiyorum hep benimle kal  vayy..resimler yakıyo yani  bana güzellik dersin ama sen dahada güzelsin  bu arada çenesi düşük olmana bayılıyorum bnde öle olduğum için birbirimizi idare ediyoruz!!  lafı uzatmadan iyiki geldin canım bnm.. ''babürcan'' a selamlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 07, 2008, 19:53:18 » |
|
Hoşgeldin İrem  Sıcakkanlı ve arkadaş canlısı birisinn  Şimdiden sevdim ben seniii  Cafede iyi eğlenceler
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 07, 2008, 19:57:49 » |
|
iyiki varsın iyiki gelmişsin iremim..sırdaşım kankim birtanem herşeyim can dostum..  seni gerçketn çok sefiyorum hep benimle kal  vayy..resimler yakıyo yani  bana güzellik dersin ama sen dahada güzelsin  bu arada çenesi düşük olmana bayılıyorum bnde öle olduğum için birbirimizi idare ediyoruz!!  lafı uzatmadan iyiki geldin canım bnm.. ''babürcan'' a selamlar  bitanem sende iiki varsın yoksa tanışamazdık diil mi dipnot: "babürcan" samimi arkadaşları ona " babür" de diyebilir  4 senedir benimle uyuyan ev arkadaşım (tüylü bişey  ) tekrar saol GÜZELLİk Hoşgeldin İrem  Sıcakkanlı ve arkadaş canlısı birisinn  Şimdiden sevdim ben seniii  Cafede iyi eğlenceler çok teşekkür edeirm ececim böyle düşünmene gerçekten çok sevindim tanıştıımıza memnun oldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2008, 22:55:42 » |
|
meraba işte cafede en sevdiğim insanlardan biri,cafeye hoşgeldin canım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 09, 2008, 15:09:45 » |
|
meraba işte cafede en sevdiğim insanlardan biri,cafeye hoşgeldin canım
cnm cnm sende benim için öylesin canıcıkım saol 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2008, 15:10:20 Gönderen: İrUzY »
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 09, 2008, 15:10:59 » |
|
İrUzY; biraz önce fotoğrafını gördüm ve aşırı bir şekilde Ashlee Simpson'a benziyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 09, 2008, 16:08:11 » |
|
İrUzY; biraz önce fotoğrafını gördüm ve aşırı bir şekilde Ashlee Simpson'a benziyorsun.
hadi yaaaa  saol ya çok güzel kız o ben okadar güzel diilim cnm  ama saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 11, 2008, 11:15:07 » |
|
İrem  Hoşgeldiiiiiin  7. ayın 7. sinde saat 7 de  JK. bile bunu hayal edemezdi  Hatrika bir doğum tarihin varmış  İzmir dedin dimi  Ben deeeee  Ama şimdi okul dolayısıyla İstanbul' dayım o ayrı  İzmir'imizin kıymetini bil bak  Çok şekermişsin ayrıca  Neyse tekrar hoşgeldin ve iyi eğlenceler  [ hepimiz konuşkanız dert etme sen onu  ]
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 11, 2008, 14:07:34 » |
|
İlk resimde çok güzel çıkmışsın. Bende sürekli onu yapıyordum ama sonunda kitaplarım yırtıldı  İyi forumlar. Sıra sendede iyi eğlenceler not defterinde iyi mesajlar...vs....vs...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 11, 2008, 14:08:16 Gönderen: *_Duygu_* »
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 11, 2008, 16:20:41 » |
|
İrem  Hoşgeldiiiiiin  7. ayın 7. sinde saat 7 de  JK. bile bunu hayal edemezdi  Hatrika bir doğum tarihin varmış  İzmir dedin dimi  Ben deeeee  Ama şimdi okul dolayısıyla İstanbul' dayım o ayrı  İzmir'imizin kıymetini bil bak  Çok şekermişsin ayrıca  Neyse tekrar hoşgeldin ve iyi eğlenceler  [ hepimiz konuşkanız dert etme sen onu  ] hehe çok teşekkür ederim cnm izmirden mi woww inş. gelince görüşelim  sanada iii eğlenceler cnm (buarada imzan çok tatlı yaa  İlk resimde çok güzel çıkmışsın. Bende sürekli onu yapıyordum ama sonunda kitaplarım yırtıldı  İyi forumlar. Sıra sendede iyi eğlenceler not defterinde iyi mesajlar...vs....vs... teşekkür ederim ÇAĞLA'cım  biliyomusun benim şau ki melez prens kitabım 3. kitabım ilk ikisi finito  sanada iyi eylenceler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 11, 2008, 20:32:09 » |
|
hosgeldinn süpersin yaa kayak yapıosn bnde kaykay pek fark yok kar ve wheels dısında... ilk defa cafede kayak kaykay vırt zırt benzeri bişey yapan birini gördüm hıyahh mnyak mutlu oldm. (: ---- iyi eglencelerr!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|