|
illidan
|
 |
« : Temmuz 20, 2008, 21:26:27 » |
|
eh harry fan cluplarinin deişilmez ismi olarak gurur duyuyorum ve harry ile ayni yasta ilerleyen sanli kisilerden biriyim hep beraber gittik 18 yasindaim sinava da girdim bu arada öss idare ederdi:D frozen severim voldemort u da cook severim adam da kafa var doruyu soylemek gerekirse kisaca böyle işte ve harry hakkinda cook sey bilirim sorunuz olursa cekinmein:D selamlar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2008, 21:31:22 Gönderen: illidan »
|
|
|
|
|
|
|
|
Nicholas94
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2008, 21:27:00 » |
|
hoşgeldin (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2008, 21:28:34 » |
|
slm o zaman bil bakalım die bi konu var çok şey biliyosan o oyunu tavsiye ederim sana eğlenceli biri sana bi soru soruyo cvp verip alta başka bi soru soruyon böle gidiyo işte çok zevkli  Hadi yenisin link de veriyim: http://www.harrypottercafe.com/forum/kitaplar/bil_bakalim-t64.0.html
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2008, 21:32:05 Gönderen: eVaNNa LyNcH »
|
|
|
|
|
|
illidan
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2008, 21:30:01 » |
|
yapmaya calişayim sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2008, 21:30:37 » |
|
Cafeye hoşgeldin .amma velakin keşke konu açmadan önce bölüm kurallarına ve site kurallarına baksaydın.başlık sadece nickinden oluşmalıdır.soru yada sorunun olursa bana ulaşabilirsin .kolay gelsin ve iyi eğlenceler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illidan
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2008, 21:32:21 » |
|
ok duzelttim arkadaşim gene de coook sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 21, 2008, 23:54:04 » |
|
hosgeldin illidan bende harryle aynı yasta ilerliyorum ...
ama bu o kadarda hos bir durum değil... çünkü 11 yasından beri hogwarts postası bekliyorum ve artık gelmeyecegini bilecek kadar büyümek koyuyor insana...
neyse dagıtmayayım tekrar hosgeldin..iyi eglenceler...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 22, 2008, 00:31:15 » |
|
evet bunu düşününce insan bi üzülüyo be  bzim onlardan ne fakımız vaaar uleyn !!! diyesim geliyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|