|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 08, 2008, 23:39:30 » |
|
oo haticecim hatırla sevgili kardeşiliği arkadaşım (kendisine ara sıra bölüm anlattırıyorumda  ) hehe cnm kaç gel yahuu izmire ben sana bakarım  iiki varsın cnm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 08, 2008, 23:52:28 » |
|
7 doğrum var  hehe aferin bana  Bu arada adın neydi  merak ettim  oo bayağı yapmışıb  hatice adım  10 doğru  şanslı kişilik  Nası yaptın onu  teşekürler ve tebrikler cnmm  oo haticecim hatırla sevgili kardeşiliği arkadaşım (kendisine ara sıra bölüm anlattırıyorumda  ) hehe cnm kaç gel yahuu izmire ben sana bakarım  iiki varsın cnm  Ay cnm benim izmirin güzel insanı çok teşekürler 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 09, 2008, 23:02:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
19_emma
Şeker

нαуαт αℓışмαуı öğяєтιя υηυтмαуı αѕℓα
|
 |
« Yanıtla #34 : Nisan 10, 2008, 18:01:22 » |
|
7 dogru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 11, 2008, 18:28:34 » |
|
7 dogru  Aa çok iyi teşekür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 04, 2008, 15:47:02 » |
|
6 doğrum var
|
|
|
|
|
|
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 05, 2008, 16:21:29 » |
|
6 doğrum var
teşekürler bayağı iyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 05, 2008, 17:16:20 » |
|
ya bende Quiz yaratmak istiyorum ama bi türlü 1. soruyu hazırladıktan sonra ikinciye geçemiyorum yaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 06, 2008, 14:55:29 » |
|
ya bende Quiz yaratmak istiyorum ama bi türlü 1. soruyu hazırladıktan sonra ikinciye geçemiyorum yaaaa  soruyu yazdıktan sonra 'devam'a basıyor msun sağ trafta hemen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 06, 2008, 15:26:35 » |
|
ya bende Quiz yaratmak istiyorum ama bi türlü 1. soruyu hazırladıktan sonra ikinciye geçemiyorum yaaaa  soruyu yazdıktan sonra 'devam'a basıyor msun sağ trafta hemen  a-aaa basmaz olurmuyum  basıyorum ama soru 2 yi hazırlayacağıma gene 1 deyim nasıl oluyosa  hadi onuda yaptım.Başka soru hazırladım falan devam dedim gene soru 1 demezmi bunu böyle birkaç kere denedim.Sonra sinirlenip kapattım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 15:28:29 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 06, 2008, 19:08:32 » |
|
Belkide sayafa hata vardrır  aklıma başka bişi gelmiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 13, 2008, 20:16:24 » |
|
Yeni nickim nasıl ?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 13, 2008, 20:27:09 » |
|
Herne Peş bir şarkı. (sazan gibi atladım da kendisi çevrimdışıymış  ) Anlamını bilmiyorum Kürtçe çünkü. Bu arada yıllardır hep merak etmeişimdir.Herne Peş'in anlamını bilen var mı? Varsa bizi aydınlatır mı?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2008, 20:30:39 Gönderen: Hasta Siempre »
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|