|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 20, 2008, 15:31:21 » |
|
ayy canım arkadaşım benim...hatırla sevgili,defne,anti-ginny,anti-sıla...bi çok ortak noktamız var.  hoşgelmişsin iyi ki gelmişsin.iyi ki senle tanışmışım canım benim çok teşekür ederim bende iyikki seninle tanışmışım 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
ead watson
Süt
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 20, 2008, 18:43:42 » |
|
Pişt abla sen niye bu kadar az şey yazdım bakam  Bana yaptığın o harika(!) hoşgeldin metnine karşı dökülmediğine şükr et.Hem dur bi niye gözükmüoyr adın burda  les on a e mu  Ne kadar tip insan olursan ol iyiki varsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 20, 2008, 22:42:01 » |
|
canımm bnm yhaa..ben bu konuyu nasıl olduda görmedim..iiki gelmişin cefemize cnm benim.. en sevdiklerimden biri..hos vakitler geçirmen dileyi ile..  canım benim çok teşekürler  Pişt abla sen niye bu kadar az şey yazdım bakam  Bana yaptığın o harika(!) hoşgeldin metnine karşı dökülmediğine şükr et.Hem dur bi niye gözükmüoyr adın burda  les on a e mu  Ne kadar tip insan olursan ol iyiki varsın  Deniz seni g.rim anladın sen onu  hem ben o yazdığın yazıyı anlmadım nece o dil
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2008, 17:34:48 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 08, 2008, 17:46:56 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2008, 17:47:41 Gönderen: skeeter »
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 08, 2008, 18:24:45 » |
|
öhemmm  burayı farketmediğim için mazur gör beni skeeter  hoşgelmişinnn (gerçi geç oldu ama  ) bakıyorum zevklerimiz aynı değil (dizi konusunda  ) hikayeni beğeniyorum,gittikçe geliştiriyorsun ancak ben daha kendi bölümlerimi bile yayınlamakta zorlanırken bu aralar okuyamaz oldum :S Neyse amma uzattım  sana cafede iyi eylenceler skeeter tekrar hoşgeldin  EDİT= 4 doğru 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2008, 18:38:37 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 08, 2008, 18:27:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 08, 2008, 18:44:22 » |
|
Çok iyi çok teşekürler zeynep ablacım  sanrım 5. soruda herkes takıldı  Hatırla Sevgiliyi bilmiyen olmamış 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2008, 18:45:19 Gönderen: skeeter »
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 08, 2008, 18:48:09 » |
|
öhemmm  burayı farketmediğim için mazur gör beni skeeter  hoşgelmişinnn (gerçi geç oldu ama  ) bakıyorum zevklerimiz aynı değil (dizi konusunda  ) hikayeni beğeniyorum,gittikçe geliştiriyorsun ancak ben daha kendi bölümlerimi bile yayınlamakta zorlanırken bu aralar okuyamaz oldum :S Neyse amma uzattım  sana cafede iyi eylenceler skeeter tekrar hoşgeldin  EDİT= 4 doğru  Çok teşekürler  Hikayeyi durdurdum artık senin yeni bölmülernii iple çekiyorum  Spoiler içide ayrıca teşekürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 08, 2008, 18:58:53 » |
|
öhemmm  burayı farketmediğim için mazur gör beni skeeter  hoşgelmişinnn (gerçi geç oldu ama  ) bakıyorum zevklerimiz aynı değil (dizi konusunda  ) hikayeni beğeniyorum,gittikçe geliştiriyorsun ancak ben daha kendi bölümlerimi bile yayınlamakta zorlanırken bu aralar okuyamaz oldum :S Neyse amma uzattım  sana cafede iyi eylenceler skeeter tekrar hoşgeldin  EDİT= 4 doğru  Çok teşekürler  Hikayeyi durdurdum artık senin yeni bölmülernii iple çekiyorum  Spoiler içide ayrıca teşekürler  Asıl ben teşekkür ederim  (A-aa durdurdun mu? Bence iyidin,devam ettt!  ) Hikayemi beğenen nadir insanlardansınız (ki ben hala şaşıyorum.Çünkü berbat bir yazar olduğumu düşünmüşümdür hepten )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 08, 2008, 19:06:06 » |
|
öhemmm  burayı farketmediğim için mazur gör beni skeeter  hoşgelmişinnn (gerçi geç oldu ama  ) bakıyorum zevklerimiz aynı değil (dizi konusunda  ) hikayeni beğeniyorum,gittikçe geliştiriyorsun ancak ben daha kendi bölümlerimi bile yayınlamakta zorlanırken bu aralar okuyamaz oldum :S Neyse amma uzattım  sana cafede iyi eylenceler skeeter tekrar hoşgeldin  EDİT= 4 doğru  Çok teşekürler  Hikayeyi durdurdum artık senin yeni bölmülernii iple çekiyorum  Spoiler içide ayrıca teşekürler  Asıl ben teşekkür ederim  (A-aa durdurdun mu? Bence iyidin,devam ettt!  ) Hikayemi beğenen nadir insanlardansınız (ki ben hala şaşıyorum.Çünkü berbat bir yazar olduğumu düşünmüşümdür hepten ) Çok alçakgönüllü oldğundan öyle söylüyorsun  Nadir insanlar değil hem 13 kişim ne okyurodu son baktığımda ben ininaıyorumki 33 olucak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 08, 2008, 20:29:28 » |
|
7 doğrum var  hehe aferin bana  Bu arada adın neydi  merak ettim 
|
|