|
Herne Peş
|
 |
« : Aralık 15, 2007, 14:22:33 » |
|
selam ben herne 15 yaşındayım daha lisede çömez sayılıyorum ve istanbuldayım  Kitap okumayı severim her zman söylediğim gibi büyük elçi olmayı istiyorum Türkiyenin İzmir şehirnde bir evimin olmasını orda yaşamyı çoooook isterim hayatımın amacı  Gezmeyi tozmayı ve yazı yazmayı severim şuan not defeterinde öyküm var ( reklamamı giriyor?  ) Hoşuma giden her türlü müziği dinlerim Özellikle grup yorumm  Hatırla Sevgiliyi çok severim defnenin hayranı sayılırım yazılılar olmadıkça kavak yellerinide kaçırmam ama Sıladan nefret ederim  Cafe bağımlılık yarattı her gün girmek zorundaymışım gibi hissdeyiorum  Herkes benim durup durup konuştuğumu herşeyi saklayıp birden patladığımı düşündüğünden köpük diyenler diyenler maalesef olur HarryPotter kitaplarına ve karakterlere (ginny ve bella) hariç bayılırım.  Ve sizinde anladığınız gibi gevezeyim  bu simlleyi çok seviyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 11:26:58 Gönderen: Herne Peş »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2007, 16:02:24 » |
|
cafeye hoşgeldin iyi eğlenceler canım.yalnız adını göremedim mi ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yase
Süt
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2007, 17:41:49 » |
|
Benim canım arkadaşım hoş geldin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2007, 18:39:45 » |
|
 Café ye hoşgeldin, umarım mutlu olursun. Café ye katkı yapar, gelişmesine yardım edersin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2007, 22:32:27 » |
|
tşkürler
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 20, 2007, 17:20:17 » |
|
hoşgeldin canım  geç oldu yazmam ama..ne demişler geç olsun güç olmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 23, 2007, 22:16:34 » |
|
hoşgeldin skeeter  izmirim izmirim diyorum başka da bir şey demiyorum iyi forumlar.. 
|
|
|
|
|
|
And July 27, 2008... Destroy the spineless.! Show me it's real Wasting our last chance to come away Just break the silence.! 'Cause I'm drifting away, away from you
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 24, 2007, 19:02:34 » |
|
yorum yazan herkese sonsuz tşkürler.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 25, 2007, 17:04:56 » |
|
skeeter 'cım hoş geldin  büyükelçi mi olmak istiyorsun :oooo sen epey gezersin o zaman [ italya ya da gidersin belki  ] eeh reklamını da yapmışın ama napalım artık  izmir mi dedin  izmir mi  canım ehrim benim o  izmir'e gelmeni kesinlikle tavsiye ederim bir izmirli olarak  ama sana İstanbul'dan sonra biraz yavaş ve minik gelebilir ama harika bir yer ...[ hoş sen zaten bunları biliyorsun ki oturmak istiyorsun , o zaman inş. diyeyim ben  ] canım hoşgeldin tekrar [dizilerin aynı benimkiler ama buradakiler sayesinde ben birazcık sevmeye mi ne başladım bella'yı  ] [ Allah'ım bunu diyen ben miyim  bana neler oluyor  ]
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2007, 17:55:22 » |
|
Ne güzel olur italyaya gitsem oranın dilinide öğrenmiş olurum  .İzmir süper zaten deniz güneş kum insan başka ne ister ? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 25, 2007, 17:56:15 Gönderen: skeeter »
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 19, 2008, 21:55:54 » |
|
cafye hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 19, 2008, 22:03:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 20, 2008, 00:07:44 » |
|
ayy canım arkadaşım benim...hatırla sevgili,defne,anti-ginny,anti-sıla...bi çok ortak noktamız var.  hoşgelmişsin iyi ki gelmişsin.iyi ki senle tanışmışım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|