Yeni nickim Turşu hayırlı olsun.

'grencer' herkesi (ya da çoğunuzu) ve beni (yanlış yazmışım işte klavye hatası) sinir ettiğinden değiştirdim. Fark ettim ki kendimi tanıtma yazım baya kısa olmuş. Bu nicki okulun yemekhanesine girdiğimde turşu vardı ordan buldum
Gelelim bana;bu sene 9. sınıf oldum ve liseye adım attım

. Sınavlara kadar her şey çok güzeldi. Tabi insan birden 50'leri 40'ları görünce şaşırıyo

Nerde o eski 90'lar 100'ler

(100 aldığımda pek görülmemiştir ama) Edebiyat dersinden nefret ederim ama arada ilham gelirse yazı yazarım

Neyse ben müzik dinlemekten hoşlanırım. Genellikle rock dinlesem de ruh halime göre rapte olabiliyo

. Linkin Park, Green Day, Three Days Grace gibi gruplara bayılırım

Kitabı ben seçersem (öğretmenlerin zorlaması olmadan özgürce seçim yaparsam) kitap okumayı da severim. Macera, fantastik türü kitaplar önceliklidir. Ama konusunu beğenirsem aşk romanı bile olabilir. (Şu sıralar hep aşk romanı okudum

). Tabiki Harry Potter'ın yeri apayrı. Kitapları ve filmleri ezberleyinceye kadar okudum. Çizgi film izlemek benim için bir tutkudur

Süngerboba bayılırım. Film olarak da korku, macera ve komediye bayılırım. TV'de en çok Heroes ve Gossip Girl'ü severim. Gözlerim açıkken bile hayal kurabilirim

. (hiç iyi bişi değil)
Herkes gibi benim de takıntılarım var

Yemeği düzgün yemeyen insanlardan nefret ederim. (bir çok kez yemek yemediğim olmuştur

) Tamam sadece bu takıntılarım yokmuş takıntım varmış

Hayatımın yarısını çikolata yiyerek geçiriyorum sanırım

(kilolu deilim

) Sıcakkanlı olduğumu söyleler. Kolay arkadaş bulurum

(bu konuda sıkıntı çekiğimi hatırlamıyorum)
Cafeye üye olduktan yaklaşık 2 sene sonra filan mesaj atabildim

(arada tutar böyle utangaçlığım) Mesaj attıktan sonra alıştım tabi

. Cafeyi ve sizleri çok sevdim umarım sizde beni sevmişsinizdir (gerçi çoğunuzu tanımıyorum ama

)