|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 02, 2008, 18:58:00 » |
|
Hoşgeldin Sedaa! Umarım cafe'mizde eğlenirsin 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 02, 2008, 18:58:55 » |
|
Hoşgeldin iyi eğlenceler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 07, 2008, 17:41:50 » |
|
hoşgeldin cafeye  umarım hoş vakit geçirirsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 08, 2008, 16:44:00 » |
|
hoşgeldin seda  demek ikizler [tek yurta mısınız? ] iyi eğlenceler ismin çok yaratıcı bu arada Ben ikiz değilim benden ayrı bi ikiz kardeşlerim varrrr yani 3 kardeşiz  hım anladım  bol eğlenceli oluyordur  kız-erkek  çok mu soru sordum ne ? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 08, 2008, 16:46:47 Gönderen: holy_solemn »
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 11, 2008, 19:02:38 » |
|
cafede iyi eğlencleer kesin eğlenirsin zaten 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 11, 2008, 19:03:19 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 14, 2008, 23:03:28 » |
|
hoşgeldin seda  demek ikizler [tek yurta mısınız? ] iyi eğlenceler ismin çok yaratıcı bu arada Ben ikiz değilim benden ayrı bi ikiz kardeşlerim varrrr yani 3 kardeşiz  hım anladım  bol eğlenceli oluyordur  kız-erkek  çok mu soru sordum ne ?  sor sor  hepimiz kızız  açık konuşmak gerkirse arada bi eğlenceli oluyo ama bir olduklrı zaman hemen ordan tüyüyorumm hihi 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 09, 2008, 01:11:29 » |
|
Arkadaşlar bu arada nickimi değiştirdim Bee yaptım 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 09, 2008, 01:25:24 » |
|
Saol bebeem  Bee,hem Beyonce'ye fanlarının verdiği bi isim hemde 'arı'  hoşuma gitti ama adaptasyon sorunu yaşıycam gibi görünüyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 09, 2008, 17:18:23 » |
|
Hoşgelmişsin Seda,biraz geç oldu ama  İyi eğlenceler ki eğleniyorsun zaten 
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 09, 2008, 19:41:37 » |
|
Saol cnm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amarie Ancalimon
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 10, 2008, 00:59:54 » |
|
yeni nickn daa gzl olmş  hoşgeldnn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 10, 2008, 20:05:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #29 : Eylül 10, 2008, 21:35:28 » |
|
Nick konusunda teşekkürler...Doğum günü konusunu okulda konuşmuştuk datlum..boşver  Teşekkür ederim Amarie Ancalimon.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|