|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 30, 2008, 23:05:40 » |
|
İngilizce >> Konuşurm az çok iyi  ALmanca >> Daha yeni öğreniorm sayılır çok zevkli özellkle artikeller  ( kmse sevmior ama  ) Arapça >> Sadece okuyabliorm 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
|
|
_LİLY_
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 31, 2008, 17:38:25 » |
|
Ehem 99'un altında almadığım Türkçem  kendisiyle gurur duyuyorum ama ne yazıkki Türk le konuşmuyorsan beş para etmiyor. 8 senelik kadar bi geçmişim olan İngilizce.( Anlarım konuşurum yazılılardada ii ama çevirirken biraz zorlanıyorum  ) Almanca bi kaç deyim azcık ucundan bi konuşma ve gramer bilgisi ehh bi kaç da küfür Arapça sadece okuyorum e bide Türkçe ye geçmiş onca kelimeyi saymazsak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 31, 2008, 21:51:48 » |
|
Öhöö canım Türkçe'm (şimdiye kadar hep 97'nin üstünde oldu kendileri) sonracıııma İngilizce ( o hep 100'dü ama çevirirken azıcık zorlanıyorum) bir de Almanca (azıcık bişey dil bilme bile denemez aslında)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 31, 2008, 22:07:18 » |
|
-türkçe(türkche değil  ) -ingilizce(yarım yamalak  ) -italyanca(müthiştir  ) -latince(dünya üzerinde konuşulmayan bi dili okul nie öğretiyor ki?  ) seneye sınıfı geçersem ispanyolcada geliyo ooooffffff  Kuzum sen İtalya'da mı okuyorsun,ne o İtalyanca Latince felan  Kolay gelsin sana Hem Latince Vatikan'da konuşuluyor bildiğim kadarıyla  Daha önce böyle bir konu vardı,oraya yazmıştım zaten;İngilizce biliyorum anadilimin yanında,İtalyanca ve Almanca'yı öğrenmek istiyorum.Ayrıca Latince,Arapça,Farsça,Yunanca gibi eski dillere karşı da acayip bir merakım var. Annemleri ikna edebilirsem bir ara Bulgarca'yı ve Rusça'yı da öğreneceğim(ki imkansız görünüyor  )
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 25, 2008, 15:23:30 » |
|
yunancaya meraklıyım ve biraz yunanca biliyorum yunanca konuşmak çok eğlenceli (bence) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 26, 2008, 14:26:12 » |
|
türkçe  ingilizce  az cok da latince ögrenmeye calısııorum  baska dilleri dınlemek ve ögrenmeyı cok sevıorum.....ispanyolca ...italyanca ...fransızca  böle kelımeler falan alıorum.. ezberlıorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 08, 2008, 15:42:38 » |
|
türkçe  ingilizce  az cok da latince ögrenmeye calısııorum  baska dilleri dınlemek ve ögrenmeyı cok sevıorum.....ispanyolca ...italyanca ...fransızca  böle kelımeler falan alıorum.. ezberlıorum  sana italyanca öğğretim istersen  sınavda 87 aldım  -türkçe(türkche değil  ) -ingilizce(yarım yamalak  ) -italyanca(müthiştir  ) -latince(dünya üzerinde konuşulmayan bi dili okul nie öğretiyor ki?  ) seneye sınıfı geçersem ispanyolcada geliyo ooooffffff  Kuzum sen İtalya'da mı okuyorsun,ne o İtalyanca Latince felan  Kolay gelsin sana Hem Latince Vatikan'da konuşuluyor bildiğim kadarıyla  Daha önce böyle bir konu vardı,oraya yazmıştım zaten;İngilizce biliyorum anadilimin yanında,İtalyanca ve Almanca'yı öğrenmek istiyorum.Ayrıca Latince,Arapça,Farsça,Yunanca gibi eski dillere karşı da acayip bir merakım var. Annemleri ikna edebilirsem bir ara Bulgarca'yı ve Rusça'yı da öğreneceğim(ki imkansız görünüyor  ) yoq anam nerde italyan lisesindeyim diye öyle her gören yurt dışında okuyorum sanıyor ya  her duyuşumda 5ytl biriktirseydim milyoner olurdum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 15:45:14 Gönderen: mirabillis_92 »
|
|
SiRiuS+LiLY~JaMeS+ReMuS=ÇaPuLCuLaR 
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 08, 2008, 15:51:20 » |
|
Şimdilik Türkçe bir de çok iyi de olmasa Farsça biliyorum.. Bir de henüz konuşabilme aşamasına geçmemiş olsamda İngilizcem de iyi sayılır.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 08, 2008, 23:20:00 » |
|
türkçe birazda ingilizce. kursa gidiyorum ama ders çalışmadığım için çok iyi derecede değil malesefki ingilizcem.
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
wiseva
Şeker

vaKit geçMek biLmeZdi oYsA..!!
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 12, 2008, 18:49:59 » |
|
kaç yıldır ingilizce görüyoruz ama biz çalışmadıktan sonra hiçbir faydası yok yani.. biraz ingilizce biliyorum.. karşıma bir alman çıkarsa da az çok anlaşabilirim almanca olarak 
|
|
|
|
|
|
NasıL oLuyoR..? Vakit ßiR türLü geÇmeZkeN,, yıLLar HaYatLar gEçiYoR..
|
|
|
Erenüx
Kakao

hepimz brimiz,birimiz-falan filan işte.. -erenüx-
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 12, 2008, 18:55:50 » |
|
vallaa ben söylemiorum ama ingilizce hocam bi ibgilizce rahatlıkla anlaşabileceğimi söylüyo  sanırım bu iyi bişey 
|
|
|
|
|
|
Sen hariç kimse yok, Sen de yoksun... 
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 12, 2008, 19:18:28 » |
|
Cok iyi derecede Türkce, Almanca, Ingilizceortanin biraz altinda Fransizca  Seneye Latince basliycak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Şeker

skandar keynes çok tatlısınnn ! ! !
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 13, 2008, 14:01:52 » |
|
her Türk evladı gibi Türkçe-az çok İngilizce-Bir de baba tarafı Gürcü ( Gürcistan) olduğu için Gürcüce
|
|
|
|
|
|
yalnızca son ağaç kesildikten,son ırmak zehirlendikten,son balık yakalandıktan sonra. . . ancak ondan sonra paranın yenemeyeceğini anlayacaksınız. Cree kızılderililerin kehaneti
|
|
|
|
|
|