Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 19:22:49  

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Goz  (Okunma Sayısı 901 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Goz
Göreceli Kavram :D
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Bırak,o 'roketatar'ı

Üyelik Bilgileri
Goz
« : Haziran 28, 2008, 17:16:05 »

Adım Gamze.Zaten birkaç kişi beni tanıyo.95 senesinde Antalya'da doğmuş,tam merkezinde yaşamaya başlamışım.Antalyalı olmak iyi,güzel,hoş ama her zaman ücra bir köşede doğmuş olmak isterdim.Doğum günlerim hatırlanmaz çoğunlukla o yüzden yazmaya da gerek yok galiba Gülümseyen

Antalya'da doğmuş,büyümüş,baba tarafından gelen herkesi nur yüzlü birer canavar olarak gören ben,sekiz senedir aralıksız Başöğretmen Atatürk'te okumaktayım.Seneyi de orda geçirince dokuz senelik okulundan ayrılmak kolay olmayacak elbet. Dudaklarını Mühürlemiş

Yakın zamana kadar fotoğraf çekmek gibi bir uğraşım vardı;ancak son birkaç ayda fotoğraf çektirmek daha çekici geliyor. Hede Hödö

Yazları sabahtan akşama kadar internette durmamın yanında,test çözmeyi de başarabildiğim için kendimi tebrik etmek istiyorum. Gözlerini Deviren

Müzikle iç içe büyümüş olmaktan duyduğum mutluluğu her an müzik dinleyerek belli ediyorum.Kitap okumak yaptığım,yapacağım en büyük iş olmalı.

Gece saat 00.00'dan sonra internete girmenin yasak olduğu küçük ama şirin evimizde Dil Çıkaran sabahlara kadar televizyon seyrederek guguk kuşlarını dinlemek en büyük zevkim.

Yazı yazarak kendimi sorunlardan arındırdığımı düşündüğümden olsa gerek yazı yazarım.Ama o yazıları bilgisayara geçirmek benim için büyük derttir.

Derslerimde iyidir hani.Derslerden anlamasam da hocalarla iyi geçinerek öğrenmeye çalışıyorum Hede Hödö Öğrenmektense eğitilmenin daha yararlı olduğunu düşünenlerdenim.

Gezmekten nefret ederim ama yürümek en büyük tutkularımdan.Aslı bilir,kendisini 2 km kadar yürütmüş,onu bırakmış,ardından 8 km kadar daha yürümüştüm.

Kızlarla iyi anlaşamam,aram yoktur,erkeklerle takılırım demicem.Çünkü en yakın dört arkadaşımdan üçü kız.Başka kız arkadaşım da yok zaten Hede Hödö Erkekler de fazla değil artık,satılmaktan,ekilmekten bıkmış bir bünye olarak terk ettim kendilerini Dil Çıkaran

Onun dışında lisede Adem Tolunay istemekteyim.Sosyal Bilimler diyordum ama,daha iyi puanım varken oraya kıydıramayacağım galiba puanlarımı Hede Hödö Liseden sonra,Radyo-Televizyon okumak isterim.İlk olarak Ankara,her bir köşesi bürokrasi koksa bile severim Ankara'yı.Daha sonra Eskişehir...Eski bir şehirde öğrenciliği tatmak isterim.Olmadı İstanbul.

Şimdiden büyük hayallerim var belki;ama evet,yaşım küçük.18 yaşını geçmiş olmayı isterdim,geçmeyi de istiyorum.Ama 18 yaşından o kadar büyük beklentilerimin olmasını da istemiyorum.Çünkü eğer ki olursa hayal kırıklığına uğrayacağımı biliyorum Hede Hödö

Cafe'de sevdiklerim var elbet,ama sayılı,tanımadığımdan olsa gerek.Sevdiklerim derken,yakın olduğum,en azından olduğumu düşündüğüm,samimi olduğum insanlar...
Aslı,(Hey Ho Lou) Sarılan Öpücük Sarılan

Ehühü.Püreee(Pure Perfection) Öpücük Öpücük Sarılan Alkış

Başat (Fraktal) Öpücük

veee

Fatmanur (charmed) Sarılan Sarılan Öpücük Sarılan

edit:Eğer eklemek isteyeniniz olursa Myspace'im
Tık Tık
Beni ekleyen her Cafe'liyi best firendime eklicemm Şeytani

edit:Eklemezsem çıldırıcam Kahkaha Ben işte bu ben ben ben Dil Çıkaran Aynı ben Dil Çıkaran Yalnız o terbiyeyle ilgili kısımla pek ilgili değilim ama Dil Çıkaran

Gurubunuz : Hava

Uğurlu gününüz : Çarşamba

Uğurlu sayınız : 5

Uğurlu taşınız : Akik ve İnci

Uğurlu renkleriniz : Sarı, grimavi, açık mavi

Uğurlu çiçekleriniz : Mimoza, çiğdem, zerren

Uğurlu kokunlarınız : Gardenya, yasemin, sümbül

Uğurlu müzik : Modern batı müziği ve çok hareketli parçalar

En bilirgin özelliğiniz : Seziş

En büyük emeliniz : Yazarlık

En büyük hatanız : Gevezelik

En büyük arzunuz : Edebiyat alanında isim yapmak

İkizler burcu insanları her işe yatkınlıkları ve çift karakterleri ile tanınırlar. Entelektüel bir burç olan ikizleri Merküri yönettiği için bu burçta doğan kişiler çabuk düşünür, çabuk hareket ederler. Aynı anda birkaç işi birden yapabilirler. Neşeli ve mutlu oldukları bir anda suratsız yada huysuz olabilirler. Dışarıdan izleyen birkaç kişi onları anlamakta güçlük çekebilir.

Hep haklı olduklarını ileri sürerek görüşlerini değiştirmezler. Bazen tümüyle başka bir tutuma bürünüp bu değişkenlik tavırları ile karşısındaki insanı çileden çıkarılabilecek duruma getirebilirler. Bir konuda bilgisi az olsa bile bu bilgileri ustaca sıralayarak çok iyi biliyormuş gibi gösterebilir. Blöf yapmakta şaşılacak derecede ustadırlar.

Bu burcun insanları her şeyi nitelendirip sınıflandırmak, konuşmaları daha anlamlı kılabilmek için sözcük üretmek isterler. Konuşmak çalışmalarının temel taşı olduğu için özel bir önem verirler. Zihinleri sürekli olarak bir konudan diğerine atladığından sözcükleri bir bağlayıcı öğe olarak kullanmaya önem gösterirler. Rahat konuşma yeteneklerinin gevezeliğe dönüşmemesine çalışmamalıdırlar. Zeki, akıllı ve çekicidirler. Bu burcu tanımlayan cümle "DÜŞÜNÜYORUMDUR" dır. Öğrenmeyi sever entelektüel konuların tümüyle ilgilenirler. En büyük kusurları kararsızlıkları ve yüzeysel tartışmalarıdır. Çalışmalarında fazla ciddi olmaz,
kitaplara şöyle bir göz gezdirirler. Sürekli oturup çalışmak onlara zor gelir. Yeni bir şeyler arayıp düşünen bir kafaları olmasına karşın katı konular üzerinde çalışmayı yeğ tutarlar.

Merküri haberleşmeyi yönettiğinden konuşmaya olan düşkünlükleri onların telefonda saatlerce dedikodu yapmasına neden olur.
(aa kimden bahsediyo Dil Çıkaran )Gazete , radyo ve televizyonda en sevilen konuşmacılar herhalde ikizler burcundandır. İkizler insanları için eğitim doğdukları andan itibaren gereklidir. İyi eğitilmiş ikizler ne kadar hoş ve zarif ise, zayıf eğitim görmüş olanlar da yaşamı başkaları için çekilmez hale getirirler.

Bu burcun insanlarının anı anına uymaz. Değişkenlikten büyük zevk alır
ama bu yüzden huzursuz olurlar. Gerginliklerinden ötürü zihinsel ve bedensel rahata kavuşamazlar. Aynı anda ilgilenebilecekleri birden fazla konu varsa mutlu olurlar. Zor zamanda kontrollerini kaybetmez , beklenmeyen çözümleri sağlayabilirler.

İkizler burcu sinirleri olduğu gibi el ve ayakları da yönettiği için düşüncelerini elleri ile biçimlendirmeyi severler. Bedenlerini de kafaları kadar eğitmeli; işe el ayaklarını hareketsiz tutmaya, yavaş yemek yemeye alışmakla başlamalıdırlar.

İkizler eğlenceli konuşmaları,
terbiyeli davranışları ile kendilerini hemen sevdirir ama bir yere yada bir şeye bağlı kalmayı sevmezler. Bu yüzden aşk ve aile yaşamlarını pek iyi olduğu söylenemez. Değişikliğe meraklı olduklarından devamlı arayış içindedirler; bu yüzden de ortam değişikliğinden ve gezmeden çok hoşlanırlar.

Paraya özel bir düşkünlükleri yoktur ama güç ve özgürlük için isterler. Kendi paralarına karşı tutumlu olmalarına karşın başkalarının paralarını kolayca harcaya bilirler. Çoğu ikizler fazla maddeci olup kazançları konusunda kurnazca davranırlar.

Bazı ikizler yalana yatkın olurlar. Sevdiklerini, arkadaşlarını çok eleştirirler. Yasal olmayan işlere kolayca bulaşabilirler. Kavgacı değildirler ama tartışmayı severlere. Bu insanlar burçlar kuşağının anarşistleridirler. Ayrıcalıklarını vurgular, kurulu düzene baş kaldırır, kuralları çiğner, kişilere karşı koyarlar. Olgunlaştıkları zaman başkaları ile iyi geçinmek gerektiğini öğreneceklerdir.

Yeteneklerini tam olarak kullana bilmek için hiçbir bağlamaları olmadığını düşünürler. Flörtçü kişilerdir. Aşk mektupları birer edebiyat yapıtı sayılabilir.
Evlendikten sonra canlılık istediklerinden ikil duyguları metres ya da sevgilileri olmasına yol açar.

İyi bir gazeteci , radyocu, öğretmen, yazar, sekreter, gezgin satıcı, postacı ya da zanaatkar olabilirler.

Gazetecilik konuşma, yazma ve değişiklik iç güdülerini doğuracağından onlar için biçilmiş kaftandır.

Çocukların ilgisini uyandırabilir, onlara okumaları için birçok kitap verebilir.

İkizler bucunda doğan çocuklar, arkadaşları elma şekeri yerken kitaplar devirirler. Bu çocukların yüzeysel olmalarına ve başladığı işi bitirmeye alışmalarına özen gösterilmelidir. Disiplinden hoşlanmaz , okulda arkadaşlarının konuştuklarını konuşturdukları için sık sık öğretmenden azar işitebilirler. Disiplini ile ünlü okullarda okutulmaları öğütlenir. Bir defter ve bir kutu kalem onları günlerce oyalayabilir tabi başka bir konu bulana dek...

Vuu.İnanamıyorum yahu Dil Çıkaran

Bu arada uzun zamandır yazmayı düşündüğüm ancak üşendiğim bir şeyleri eklemeliyim:
Şimdi en başta bu üstteki yazıdan devam ediyim.İkiyüzlü,kendini beğenmiş ve her şeyden çok ukala olmayı seviyorum.Çünkü bunlar,beni ben yapan temel unsurlar.Gamze diyince tanınmıyorum ben,küçük ukala denilince tanınıyorum.

(göstermek/gizlemek için tıkla)

İnsanlar gıcık oluyor bana.Olsunlar,hiçbiri zerre kadar umrumda değil.
Bir de beni incitmek için "bencil,ukala,gıcık" gibi benim iltifat saydığım "hakaret"leri edenler var.Onlar gerçekten komiğime gidiyolar.Çünkü tanımamışlar beni ve onların söyledikleri şeylerin beni incitebileceklerini sanıyorlar.Halbuki umrumda olmayan adamın sözlediği/yaptığı hiçbir şey umrumda olmaz.(hımm...Bir cümlede iki umrumda...Nasıl durdu?)
Ha bir de şu var:
Arkadaşlarım bana önemli bir olay anlatıyordur.Böyle hiç "ya öyle mi tüh,vah,üzüldüm,hımm..." falan diyemem.Eğer öyle diyorsam bilsinler ki ilgilenmiyorum anlattıklarıyla.
Ama anlattıkları ciddi şeyle dalga geçiyorsam gerçekten sevdiğim birisinin önemli sorunuyla iç içe geçmişimdir Dil Çıkaran

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Ha bir de şu var.Böyle çok ateşli bir tartışmanın ortasındayımdır.Hakaret sırası bana gelmiştir.Herkes benden etkileyici bir laf bekliyordur ve ben tutup "terbiyesiz" derim Kahkaha İşte o herkesin koptuğu ve sustuğu andır.Çünkü gerçekten gereken kişiye terbiyesiz derim.Terbiyesiz benim için en etkileyici hakarettir çünkü.Gereksiz insanlara terbiyesiz demem.Terbiyesizi ya şaka anlamında söylemişimdir-ki bu anlamda söylediğim anlarda gerçekten gülmekten kırılmışımdır- ya da gerçekten gerekli gördüğüm anlarda değerli kişilere söylemişimdir.

Niye yazdım durduk yere anlamadım.Efkarlandım sanırım Dil Çıkaran Neyse,ben yine Müneccim.Com'a takılmaya devam ediyim Dil Çıkaran

Ahah,evet yazmadık bir kimlik bilgilerim kalmış,unutmadan onu da yazıyim mi hani TC.Kimlik No falan Dil Çıkaran Ezberimde var hazır Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Bugün 04:10:45 Gönderen: Goz » Logged

~Rezilliğinle bin yaşa Gamze! Dil Çıkaran
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Goz
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 19:22:49 »

missmurder
...Elentari...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

I'm a heartbreaker...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2008, 17:25:18 »

hosgeldin gamze Dil Çıkaran
ben sana soyleyeyim 18 yasina gelince bir halt olmuyor Hede Hödö oyle bir beklentin falan varsa iptal et.  sadece yasalarda vs ise yariyor 18 yas. ama baska bir ise yaradigi yok. 18 ine girince gokten vahiy falan inmiyor yani Dil Çıkaran ya da super guclerle donatilmiyorsun. dogum gununde uyandiginda kendini uzayda bulmuyorsun. Dil Çıkaran 18 yasinda oldugum icin degil, cevremdekiler 18lerinde oldugu icin diyorum bunu.

kizlarla ben de anlasamam. ozellikle bizim okuldakilerle. erkekler daha eglenceli. en azindan samimi ve gercekler. kizlar gibi "plastik" degiller. yapay degiller. yani benim gozlemlediklerim bunlar cevremde.

gezmekten ben de nefret ederim. alis veris hele en buyuk kabusumdur! mumkunse birileri bana alsin getirsin, ben de giyeyim. ne gerek var bir tane kumas parcasi icin o kadar gezmeye Hede Hödö

bu arada "takma ad" in cok hosuma gidiyor. 'goreceli kavram' neden bilmiyorum hosuma gitti Dil Çıkaran

neyse, tekrar hosgeldin/.

edit: bu arada, umarim istedigin yeri kazanirsin.
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 17:26:23 Gönderen: missmurder » Logged

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2008, 17:31:14 »

ahh ahhh keşke tekrar sizin yaşlarınıza dönebilsem keşkeeee.yaşınızın kıymetini bilin.az ve öz arkadaşınız olsun diyorum.gerisi boş.hedeflerin olması iyidir.hedefine ulaşırsın umarım diyorum.Hoşgelmişsin.

Goz
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Bırak,o 'roketatar'ı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2008, 17:33:43 »

Bir seneyi geçti gerçi ben Cafe'ye geleli ama onu yazmamışım sanırım Gözlerini Deviren
O yaşa gelene kadar ye,iç,yat,gez,eğlen psikolojisindeyim zaten.
Evet,Göreceli Kavram benim için de çok güzeldir,değerlidir,özeldir.Severim bu nicki. Gülümseyen

missmurder
...Elentari...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

I'm a heartbreaker...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2008, 17:38:07 »

Hosgeldin gelenek oldu artik Dil Çıkaran
yenilere de eskilere de deniyor Kahkaha Kahkaha

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 28, 2008, 18:38:05 »

Nickini ben de çok beğeniyorum açıkçası Aww Ve missmurder ile MArissa ablaya da katılıyorum Gözlerini Deviren 18 yaşa gelince gerçekten bir şey değişmiyor, nedense bir beklenti oluyor ama yok değişen bir şey Dil Çıkaran Sadece artık ehliyet alabilirsin Dil Çıkaran Onun dışında ne bileyim zaten hayatın 17 yaşında nasılsa öyle devam ediyor genel olarak Dil Çıkaran Benim pek bir beklentim olmamıştı zaten o yüzden rahattım Dil Çıkaran  Az olsun ama gerçek olsun arkadaşların Gözlerini Deviren  Bir de Radyo- televizyon istiyormuşsun, umarım olur istediğin gibi Aww O bölüm için İstanbul en doğru tercih ama Gözlerini Deviren Adet yerini bulsun, hoşgelmişsin Aww

« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 21:13:49 Gönderen: holy_solemn » Logged

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
charmed
HaLiMiZ DuMaN !!!!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 28, 2008, 18:39:52 »

Canımm Sarılan Benim üzerine en çok titrediğim 3 insandan birisin biliyorsun.  :-*Seni seviyorum güzel kardeşim benim. Bu arada başat kıskanıcak ona kucak yok Kahkaha Bende radyo televizyon istiyordum. Bak konuşmadığımız bi konu kalmış bunu istediğini bilmiyordum senin Acayip

Karamel Kokusu Sarılan
Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
esn
~obur cincine ~ esrapitipiti
Sıcak Çikolata

yapma dediğim şeyi yaptığın zaman acı verdi di mi?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 28, 2008, 18:44:40 »

sen bir kaç gün önce yazı yayımlamıştın sanıyorsam ordan biliyorum seni Gözlerini Deviren   kısa ama etkileyici yazılardı Gülümseyen

ayrıca biz doğum günlerini hatırlarız  Kahkaha  yani en azından ben Hede Hödö

cafeye hoşgeldin canımcım Öpücük

Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Haziran 28, 2008, 18:49:45 »

Canım Gamze Kahkaha

Fotoğraf çekinmekten hoşlandığın bana yolladığın fotoğrafta da çok belli oluyor Kahkaha

Yazılarını okuyunca çok şaşırdım. Senin yaşında birinden beklenmeyecek kadar güzel yazıyorsun. Ben senin yaşlarındayken kalem tutmayı bile beceremezdim Gülümseyen Kendinden küçük insanlarla aynı zevkleri paylaşmak güzel, daha bir genç hissediyorsun kendini. Kısacası, iyiki varsın Göz Kırpan

polyanna_(elif)
Kakao

!I VERY LOVE RUPERT FOREVER!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Haziran 28, 2008, 18:58:01 »

hoşgeldin cnm!

Hosgeldin gelenek oldu artik Dil Çıkaran
yenilere de eskilere de deniyor Kahkaha Kahkaha

(katılıyorum)
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 18:58:45 Gönderen: polyanna_(elif) » Logged

Harry Potter Cafe

Ya ümitsizsiniz, Ya da ümit sizsiniz.
          Ya çaresizsiniz. Ya da çare sizsiniz.
Goz
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Bırak,o 'roketatar'ı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 28, 2008, 21:26:06 »

Teşekkürler hepinize ayrı ayrı Sarılan
missmurder ile MArissa ablaya da katılıyorum Gözlerini Deviren 18 yaşa gelince gerçekten bir şey değişmiyor, nedense bir beklenti oluyor ama yok değişen bir şey Dil Çıkaran Sadece artık ehliyet alabilirsin Dil Çıkaran
Benim şuan için 18'imden tek beklentim bastığım gün gidip ehliyet almayı düşünmem. Şeytani Yalnız öyle bi anlatıyorum ki,sanki ha diyince oluyomuş,hadi ehliyet alalım gibisinden Kahkaha Dil Çıkaran
Canımm Sarılan Benim üzerine en çok titrediğim 3 insandan birisin biliyorsun.  :-*Seni seviyorum güzel kardeşim benim. Bu arada başat kıskanıcak ona kucak yok Kahkaha Bende radyo televizyon istiyordum. Bak konuşmadığımız bi konu kalmış bunu istediğini bilmiyordum senin Acayip
Başat kıskansın diye yapmadım zaten Dil Çıkaran 3.kimmiş bakıyım? Konuştuk ama sen hatırlamıyosundur.Hatta sen ingiliz dili edebiyatı demiştin bende napıcaksın ingilizi git Türk'ünü oku demiştim. Acayip

Baktım herkesin msninde Cafe'li kaynıyo.Bende neden az var dedim. Şeytani Msnimi gizlemicem artık. Dil Çıkaran Eklemek isteyen olursa ki eğer sorun değil Gülümseyen
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 21:27:37 Gönderen: Göreceli Kavram » Logged

charmed
HaLiMiZ DuMaN !!!!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2008, 22:55:22 »

Teşekkürler hepinize ayrı ayrı Sarılan
missmurder ile MArissa ablaya da katılıyorum Gözlerini Deviren 18 yaşa gelince gerçekten bir şey değişmiyor, nedense bir beklenti oluyor ama yok değişen bir şey Dil Çıkaran Sadece artık ehliyet alabilirsin Dil Çıkaran
Benim şuan için 18'imden tek beklentim bastığım gün gidip ehliyet almayı düşünmem. Şeytani Yalnız öyle bi anlatıyorum ki,sanki ha diyince oluyomuş,hadi ehliyet alalım gibisinden Kahkaha Dil Çıkaran
Canımm Sarılan Benim üzerine en çok titrediğim 3 insandan birisin biliyorsun.  :-*Seni seviyorum güzel kardeşim benim. Bu arada başat kıskanıcak ona kucak yok Kahkaha Bende radyo televizyon istiyordum. Bak konuşmadığımız bi konu kalmış bunu istediğini bilmiyordum senin Acayip
Başat kıskansın diye yapmadım zaten Dil Çıkaran 3.kimmiş bakıyım? Konuştuk ama sen hatırlamıyosundur.Hatta sen ingiliz dili edebiyatı demiştin bende napıcaksın ingilizi git Türk'ünü oku demiştim. Acayip

Aslında ha deyince oluo evet.Ben babamla anlaştım sürücü kursunun zamanını yaşgünüme göre ayarlıcam kursun bitiş gününü doğum günüme denk getirip ehliyeti alcam Hede Hödö

İkinciyi biliyorsun da üçüncüyü mü tahmin edemedin Gözlerini Deviren Ve evet ingiliiz dili ve edebiyatı hakkında konuştuğumuzu hatırlıyorum hatırlamadığm sana başatla konuşmamı anlatmamdı ama onu da hatırladım.(of ne çok hatırlamak kelimesi geçti  XD )

Karamel Kokusu Sarılan
Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
Goz
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Bırak,o 'roketatar'ı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Haziran 28, 2008, 23:01:49 »

Sanki...Sanki...Sanki aklıma geliyo ama Hede Hödö
Sen msne gelsene.Ya da öm at Aww Öpücük

edit:Buldum Şeytani
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2008, 12:33:30 Gönderen: Göreceli Kavram » Logged

Camellia
~Bela Talbot
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

13-DEMON 13-LEAD >>CoLT<<

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #13 : Haziran 28, 2008, 23:03:43 »

yeni tanıştım ama  çok sevdim kendisini Sarılan

Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Haziran 29, 2008, 12:16:53 »

İyisin hoşsun ama "fotoğraf çekinmek" yerine "fotoğraf çektirmek" öbeğini kullanmalısın. Fazla tanımıyorum seni ama Iron Maiden dinliyordun, değil mi?

“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: