Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 22:49:48  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 19   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fraktal  (Okunma Sayısı 7288 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 18, 2007, 06:46:01 »

Ehem bu konuyu bi kere daha açmıştım, ama hackten mütevellit, silinmişti. İnşallah bu son açışım olur.

Nese efendim, bendeniz ex Fraktal, namı yeni Asklepios. Bilgisayarın başından kalkınca bana Başat derler, şu sıralar 16 yaşındayım. Parlak ve enerjik renkleri severim, ki bunların başında turuncu gelir. Hatta Ron dan özenip odamı turuncuya boyattım. Kitap okumak en büyük tutkumdur. (Pop) müzik dinlemeyi severim. (Yan) flüt çalıyorum. İtalyanca öğrenmeyi de çok istiyorum Gülümseyen Hatta bi süre kurs aldım; sonra elimde olmayan sebeplerden bırakmak durumunda kaldım. İtalyancayı öğrenince İspanyolca; Flüt' ü öğrenince Ney çalmak istiyorum. Dans etmeyi hiç beceremem; ama tango gibi bir hedefim de var

Biraz "gıcık" olduğumu kabul etmem lazım; ama bir o kadar da iyiyim Gülümseyen Dost canlısı olduğumu söylerler ama aynaya bakınca gördüğüm şey bu değil. Siteyi hoş bir rastlantı sonucu buldum, bir buldum pir buldum zaten Gülümseyen

Öle işte.

NOT: Ayrıca bu dil çıkaran (Hede Hödö) smileyi çok seviyorum

Bir seneden biraz fazladır bu sitedeyim. (Aslında 13 gün fazla) Bu bir sene içinde sitede çok şeyler yaşadım. Siteye ilk geldiğin gün, 50 mesajın deneyim olduğunu sanan bir kulübe üye olmak için mesaj sayısı yetmediğinden Sıra Sende' ye mesaj atan Pureblood ile bugünkü Fraktal arasında çok şeyler var. Köprüden çok sular aktı, geçti, gitti zaman.

Café' de çok mutlu oldum. Kendimi geliştirdim. Café bana çok şeyler kattı. İsim vermeyeyim, beni bugüne taşıyan çok kişiler oldu burada. Umarım ben de bir nebze onlara, ya da başkalarına bir şey katabilmişimdir.

Acı çektiğim zamanlarda oldu burada. Çoğunluk sorunlarımı 'ellerimle' çözebildim. Ama gün geldi, yapamadım. Ama çok şükür ki, kapıyı kapatıp, arkama baka baka gidip, bulduğum ilk kapıdan içeri girip, izin verildiğini görünce Café' ye sövüp saymadım. Beni sevindiren de bu işte. Şükürler olsun ki hâlâ kendimdeyim ve şükürler olsun ki hiçbir şey kaybetmemişim kişiliğimden. İşte budur gerçek sevgi, ne olursa olsun eksilmemeli. Gün olur Café' den ayrılmam gerekirse, ne yaşamış olursam olayım, Café' yi seveceğim. Çünkü burası bana tarifi imkansız mutluluklar yaşattı. Yoksa, aldığım cezadan bir hafta sonra Café hacklenince, acım daha tazeyken, üzülmem nasıl açıklanabilir ki başka türlü?

Ve son olarak, beni sevenlere, eğer varsa tabi, sizi seviyorum demek istiyorum. Sevmeyenlereyse sözüm; o sizin bileceğiniz iş. Ama ne olur hakkımda ileri geri konuşmaktan vazgeçin. Kimseye benzemeye, ya da kimsenin tahtını devirmeye çalıştığım yok. Her tarafta bir şeyler yapmamın  nedeni, kendimi denemek istememdir, sizinle hiçbir alakası yok. Ama malesef sizinle şunu anladım, insanlar büyüdükçe küçülürmüş.

22 Ocak 2008 Güncellemesi

İçimden geldi bu güncellemeyi yapmak.

Efenim ben deniz şu sıralar bir garip ruh hali içindeyim. Hasta olmaktan nefret ediyorum. Yahu hangi insan kasımda grip olur ve anca Mayıs sonunda iyileşir. Her sene böyle, kendi doğumgününden sonra hasta oluyorum, kardeşimin doğumgünü sıralarında iyileşiyorum. (28 ekim - 25 Mayıs) Merak ediyorum o doğmadan önce de böyle miydi? Bunu anneme sormam lazım. Keşke sezonluk nick diye bir uygulama olsa da nickimi bu süre zarfı boyunca nickimi Sümüklü falan yapabilsem.

25 Temmuz '08, 23:45 tarih ve saatli blog Hede Hödö

Paranoyak Megaloman'ın özür yazısıdır bu.

Bir şeylerden özür dilemem gerekiyor çünkü.

Öncelikle, zaman. Ey zaman, seni boşuna harcadım. Saf ve katıksız aptallara verdim seni, boş yere. Eh, keşke Sertab'ı dinleseydim..

Bi tane daha yok şu andan, her an yegânedir tektir.
Tut yakala saçlarından, kaçırma vakit nakittir.

Ne demişler, Geç olsun da güç olmasın. Tuttum saçlarından zaman, giden gitti de ne kurtarsak kârdır.

İkinci özrüm, Türkçe'ye. Neden mi Türkçe? Çünkü güzel dilimi, karşımdaki beni anlamaktan aciz zavallılarla kullandım. Keşke başka bir dili kirletseydim. Mesela Tarzanca uygun olurdu acizlere. Ama ben kendimi kültürlü göstermeye çalışıyordum sanırım, öyle değil mi? O zaman yaşasın İtalyanca!
Scusa! Scusa Turco!

Üçüncü özrüm ise, bambaşka bir şeye. Burger King! (Kızılay'daki!) Hayır, whooper stoklarını tükettiğim için değil. Duvarlarını elimdeki kalemle kirlettiğim için. Ve tabi o duvarları silen adamdan da özür dilesem fena olmayacak. Üzerine karaladığım yazı mı? Ne siz sorun, ne ben söyleyeyim.

Dördüncü özrüm ise, Pembe Keçi'ye. Tezek kadar bile değeri olmayan bir şaşkalozdan, bir keçinin yiyebileceği belki de en büyük kazıklardan birini yemesine sebep olduğum için. Hatta huzurlarınızda Pembe Keçi'ye bi teklifim var. Sifonu birlikte çekelim mi?
Şarrr -sifon efekti-

Beşinci özrüm, Harry'den. Altintop yaptık çocukcağızı. Olmii ki bölee

Altıncısı, ise Fraktos Efendi. Dağ gibi Fraktos Efendi'nin ağzını bozduk, karizmasını çizdirdik Hede Hödö Ne gemiler yaktın Fraktos efendi!

Fraktos'u yeniden büyütmeliyim,
Kor ateşlerde yürütmeliyim
Değirmenlerde öğütmeliyim
Farkındayım, farkındayım...

Asklepios kimin nesidir?

Kendileri Yunan Mitolojisindeki hekim tanrıdır. Güneş Tanrısı Apollon'un oğludur. (6 kızı bir de oğlu var  Tanrı standartlarında bir hayli az yani  Neyse) Apollon'un Coronis'le ilişkisinden sonra Coronis Asklepios'a hamile kalmış. Kadın hamileyken Apollon'u aldatınca, ama Apollon'un kutsal kuşu olan kargalar bunu tanrıya haber vermiş. Apollon da kız kardeşi Artemis'i görevlendirmiş. Artemis de kadını bir odun yığının üzerinde diri diri yakar. Derler ki alevler o kadar büyümüş ki, o zamanlar tüyleri deniz köpükleri gibi ak olan kargaların tüyleri simsiyah bir is karası olmuş. Kadın tam can vermek üzereyken Apollon masum çocuğuna acımış ve onu kadının karnından alıp kurtarmış ve onu at adam Kheiron'a emanet etmiş. (Harry Potter'dan bildiğiniz üzere at adamlar doğanın sırlarına erişmiş varlıklardır. Tıp, astronomi vs bilirler.)

At adam Kheiron Asklepios'a tıbbı öğretmiş. Asklepios da bütün insanlığa şifa dağıtmaya başlamış. Elindeki asasıyla (ki bu da bugün bildiğimiz, tıbbın simgesi olan yılan dolanmış asadır.) herkesi iyileştirmiş, durmak dinlenmek bilmemiş. Yorulduğu zaman bu asadan destek alırmış. Hatta bir zaman gelmiş, o kadar ustalaşmış ki işinde ölüleri diriltmeye başlamış.

Efsaneye göre, bedenin sağ tarafındaki damarlarda zehirli, sol yanındaki damarlarda şifalı kan bulunan Gorgo canavarı öldüğünde tanrıça Athena bu şifalı kanları toplamış ve Asklepios'a vermiş. Asklepios da böylece ölüleri diriltebilmiş. Ancak insanların ölümsüz olması fikri hem Zeus'un iktidarını sarsmış, hem de yeraltınının tanrısı Hades'i çok kızdırmış. Ve Hades kardeşini bir şeyler yapması konusunda kışkırtmış, Zeus da Asklepius'un başına bir şimşek fırlatmış. Derler ki o an Asklepius'un elinde reçete yazılı olan kağıt toprağa düşmüş ve yağan yağmurla üzerindeki yazılar toprağa karışmış. Oradan da her derde deva sarımsak bitmiş. Bundan sonra Apollon da öç olsun diye, Zeus'a şimşek yeteneğini bahşeden devi öldürmüş.

Zeus bu devi Hades'ten (Ölüler Diyarı) geri getirmek isteyince Apollon, babasını oğlunu da geri getirmesi konusunda ikna etmiş. Tıbbın insanlık için önemini anlayan Zeus, Asklepius'u gök kubbeye, yılan şeklinde bir yıldız takımı olarak yerleştirmiş.
« Son Düzenleme: Ağustos 21, 2008, 03:39:31 Gönderen: Fraktal » Logged

Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk
Sessiz sessiz sindireceksin
Ya da geçip hayatın önüne
Yüzüne yüzüne indireceksin

Yoktan var etmeli bazen mutluluğu
Aynaya bak çok sev bulduğunu
Sen sana her zaman iyi gelensin
Koyver gitsin bırak gururu

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Fraktal
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 22:49:48 »

sehzaden27
Demleme Çay

how ı met your mother ???

furkan_neslisah@hotmail.com furkanpatan@yahoo.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 18, 2007, 07:07:03 »

başat hoşgeldin Dil Çıkaran gıcık çocuk seni Dil Çıkaran hiç sevmem keretayı Dil Çıkaran

Lost... bir kaçıştır...

Gria_Himonas
Griana - Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 18, 2007, 08:32:36 »

Neden geldin? Biz seni istiyoruz mu bakalım? Dil Çıkaran Sordun mu hıı? Hede Hödö

Twilight !
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 18, 2007, 08:38:13 »

Başat hoşgelmişin kardişş.

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Kasım 18, 2007, 08:39:07 »

Neden geldin? Biz seni istiyoruz mu bakalım? Dil Çıkaran Sordun mu hıı? Hede Hödö

İyi istemezsen giderim, hıh Hede Hödö

Başat hoşgelmişin kardişş.

sağol abla  Terleyen

başat hoşgeldin Dil Çıkaran gıcık çocuk seni Dil Çıkaran hiç sevmem keretayı Dil Çıkaran

sen de sağol Dil Çıkaran

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 18, 2007, 08:51:14 »

iyi ki gelmişsiniz siz ve diğer bu sitenin fedaileri. fazla şeymi oldu ne Hede Hödö

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Kasım 18, 2007, 09:33:48 »

yoo olmadı, sağol Gülümseyen

_starlight_
Not here.
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Kasım 18, 2007, 11:48:40 »

hoşgeldin diyecem de bi has türk kahvesine yapılır mı bu canııım Hede Hödö
neyse merhaba diyelim Gülümseyen

A trick of light turned red into green...
You told me once.
I heard but couldn't realize
That I heard you...
That I love you.

And July 27, 2008...
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Kasım 19, 2007, 10:04:00 »

Hoşgeldin. Dil Çıkaran Kahkaha

Ayrıca bende  (Hede Hödö) smiley'ini çok seviyorum. Gülümseyen
Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Kasım 19, 2007, 12:06:11 »

Cafemi Seviyorum ! ye hoşgeldin keyifli forumlar Gözlerini Deviren kalıplaşmış hoşgeldin yazım Hede Hödö
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Kasım 19, 2007, 22:32:15 »

eee hoşgeldin Kahkaha has türk kahvesi Kahkaha ben daha şekerim ama... Hede Hödö  neyse bu arada ben de italyanca öğrenmeyi deli gibi istiyorummmmmm Kahkaha inşallah yazın öğreneceğim

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Kasım 21, 2007, 20:41:52 »

öğren çok güzel bi dil Gülümseyen Çok şekersin bu arada, sağol Hede Hödö (espri iğrençti di mi?)

pansy
Loamsdown of Deephallow~
Has Türk Kahvesi

Twilight~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Kasım 21, 2007, 21:47:21 »

merhaba Kahkaha hoşgeldin diyemiyorum malesef Dil Çıkaran cafede eğlenceler diliyorum .. ama sen zaten eğleniyosunki burdasın .. zaten burda kim eğlenmiyo ki .. Dil Çıkaran

tamam sustum Dil Çıkaran

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Kasım 22, 2007, 13:47:37 »

öğren çok güzel bi dil Gülümseyen Çok şekersin bu arada, sağol Hede Hödö (espri iğrençti di mi?)

artık kakaoyum Kahkaha  neyse sen biliyor musun biraz Ne?

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Kasım 23, 2007, 19:21:15 »

artık kakaoyum Kahkaha  neyse sen biliyor musun biraz Ne?

si parlo Italiano; e tu?

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 19   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: