|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 07, 2008, 21:05:17 » |
|
Çok iyi Türkçe biliyorum  Aaa ama öyle demeyin  O dil değil mi kardeşim?  Şaka bir yana  İtalyanca öğrenmek, İtalya' ya gitmek ve orda boyuma uygun ( tamam biraz uzun olabilir  ) biriyle evlenmek istiyorum  Yani bir 15 sene sonra falan ben burda yokum  O zamana kadar idare edin beni  Ayrıca ' eh işte ' diyebileceğim bir İngilizcem vardır. Olsun ama o kadarda 
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 07, 2008, 21:11:59 » |
|
İngilizcem iyidir çok şükür  4 yıldır almanca görüyorum ama hiçbir şey bilmiyorum . İch komme aus Adana falan anca  Birkaç italyanca şarkı söylemişliğim var ama ona bilmek denmez sanırım  Bunların yanında japonca çince ibranice ve ispanyolca gibi dilleri de bilmem  Öyle işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 07, 2008, 21:16:01 » |
|
valla ben de aynen çat pat ingilizce okulun yanında bir de ingilizce kitapları cdler falan var onlardan çabalıyorum.. ingilizceden sonraki hedefim almanca sonra belki ispanyolca veya italyanca veya fransızca 
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 08, 2008, 14:53:07 » |
|
İspanyolca ve İtalyanca öğrenmek istiyorum Bunun yanında bildiklerim ise; Türkçe, İngilizce ve Cıbırca  Sen de mi Anında Görüntü Show'u seyrediyorsun?  İlk çıktıkları günden beri takipçileriyim  Take tu kat eri ne  Nasıl ama Cıbırcam gayet ilerlemiş durumda değil mi? 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 16, 2008, 22:12:41 » |
|
ii sayılır derecede almanca biliyorum(çok çok ii değil ama) azcıkta ingilizce miniminnacıkta fransızca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 16, 2008, 22:21:08 » |
|
Cok seviyorum bu dil meselesini  Ne demisler bir lisan bir insan yada böyle birsey anladiniz siz  Kapasitemin aldigi kadar dil ögrenmek istiyorum niyekine derseniz hobby  Türkce biliyorum en zor dillerden biri  Almanca'mda türkce'm kadar iyi Sonracigima ingilizce'mde var baya Birde Fransizca Ama ispanyolca birde latince ögrenicem insallah Tavsiyem mutlaka sizde bos zamaninizda bir kac dil ögrenin 
|
|
|
|
|
|
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 17, 2008, 13:25:26 » |
|
ah ah bunca yılın sonunda ingilizce var biraz  ama esas hedefim İtalyanca, sonra da İsppanyolca veya Fransızca  ne zaman öğreneceğim bilmiyorum ama ...
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 17, 2008, 17:24:23 » |
|
pff ben zaten bi dilciyim dilci olmsına dil bölümü olan okula gidemedim uzuuun hikaye simdi.  ingilizceyi çok seviorm ya ders olarak fln cnkü hiç çalısmadıım halde süper gidiyo  denemelrde flnd hep birinci oluorm ne güzel yanı sıra; Çince ve Almanca öğrenmek isterdimm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 19, 2008, 22:37:42 » |
|
Herkes kararlı bir şekilde İtalyanca yazmış Ben 3 ay falan ders aldım; ama bıraktım; ama çok güzel bir dil, kesinlikle devam edeceğim. Çok uyumlu bir dil yahu, şiir gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 20, 2008, 00:31:45 » |
|
En sevdiğim dil: tabiki TÜRKÇE!  Süper olmasa da iyi sayılabilecek bi İngilizcem vardır.. Gerçi daha çok geliştirmem gerek ama en azından basitlerden [sözlük yardımıyla da tabi  ] bazı şeyler çevirebiliorum. 1 senedir Almanca öğreniyorum. Henüz düşük-Orta seviyeye gelebildik..  Daha sonra Fransızca öğrenmek bir de İspanyolca veya İtalyanca öğrenmek istiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 20, 2008, 00:45:48 » |
|
Almanyada yaşıyorum e haliyle almanca biliyorum ingilizce çata pata biliyorum japonca öğrenmek istiyorum ıhı ıhı bu kadar  Japonca öğreniyorum (kendi başıma hem de, nasıl zor ama) ve benim asıl istediğim Japonya da yaşamak ahh.. bildiğim bir kaç dil daha var ama saymaya değmez...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 20, 2008, 01:11:03 » |
|
İngilizce'i okuduğumu anlıyacak kadar biliyorum ama yazarken baya bir zorlanıyorum. Japonca öğrenmek istiyorum, şu an da Japonca bir şarkıya eşlik ediyorum. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|