|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #120 : Haziran 02, 2008, 12:44:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #125 : Haziran 05, 2008, 22:00:36 » |
|
Dön...Neee!!!
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #126 : Haziran 05, 2008, 22:03:09 » |
|
Merhaba  Buraya tekrar dönmek buraya bişiler yazmak ve cafenin o nefis görüntülerini görmek güzel  Bu arada bni tekrar buraya döndüren ve kararlarımı vermemde yardımcı olan bütün dostlarıma içten teşekkür ederim özelliklede: Dilşat-İrem-Tuğçe ve Başat'a..  Ehh baktım meydan farelere kalmış kedi tekrar dönsünde ortalığı temizlesin dedim.. Fazla sevinmeyin artık gitmeye niyetim yok  Hata bir kere yapılr ikinci bi şansa herkezin ihtiyacı vardır bn o 2.şansımı kullanıyorum her anlamda  Özledim hepinizi.. Seviyorum sizleri ve cafe'miiiii...!!!!  Not:Bütün tatsızlığı hallettim kim ne derse desin umursamam bn keyfime bakıcam bundan sonra 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #128 : Haziran 05, 2008, 22:11:06 » |
|
ohh beeeeeee deniz'im burda seni seven insanlar varken diğerlerini umarsaman bile gerekmez biz senle mutluyuz sende bizle ozaman diğerlerini salla gitsin seni sevenler zaten senin yanındadır hiçbi zaman gitmez.
hayatta kimse için ağlamaya değmez zaten değenler ağlatmaz.
bunu unutma olurmu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #129 : Haziran 05, 2008, 22:11:40 » |
|
Hoşdöndün mü demeli?  İyi yaptın tekrar gelmekle Deniz.  Kimsenin keyfini bozmasına izin verme.  Tatsızlıkları uzatmanın da gereği yoktur herhalde... 
|
|
|
|
|
|
James 'Sawyer' Ford I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #130 : Haziran 05, 2008, 22:12:36 » |
|
Merhaba  Buraya tekrar dönmek buraya bişiler yazmak ve cafenin o nefis görüntülerini görmek güzel  Bu arada bni tekrar buraya döndüren ve kararlarımı vermemde yardımcı olan bütün dostlarıma içten teşekkür ederim özelliklede: Dilşat-İrem-Tuğçe ve Başat'a..  Ehh baktım meydan farelere kalmış kedi tekrar dönsünde ortalığı temizlesin dedim.. Fazla sevinmeyin artık gitmeye niyetim yok  Hata bir kere yapılr ikinci bi şansa herkezin ihtiyacı vardır bn o 2.şansımı kullanıyorum her anlamda  Özledim hepinizi.. Seviyorum sizleri ve cafe'miiiii...!!!!  Not:Bütün tatsızlığı hallettim kim ne derse desin umursamam bn keyfime bakıcam bundan sonra  bana teşekkür yok ha halbuki o kadar yalvarmıştım  denizim canım benim dönmene çok sevindim hayatım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #131 : Haziran 05, 2008, 22:16:14 » |
|
Çok çok teşekkür ederim öncelikle  Nevracım Başatın kasıtlı bişi yazdığını sanmıyorum sende yazmadın o yüzden olayı büyütmeyelim geldim şöle rahatça bi sevinelim  Söylediklerinde haklsın bitanem irem'm.. Bi bocalama dönemi oldu yanlış kararlar verdik ama geçti bitti ve gereksizleride salla gitsin  Hoş döndüm tatlım hoş döndüm  Evt artık unuttuk o geçen günleri  Aybükecim k.bakma seninde büyük payın var hatta herkezin var  Ama bu saydıklarım baya bi yol gösterdiler sağolsunlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|